![]()  | 

Seregek "hazakísérése" 

Most az utóbbi időben eléggé le lettek gyengitve a hadisok. 
	Egy kis előnyt kellene adni nekik. Én azt javasolnám hogy a hazaérkező seregek elöbb beérjenek mint a támadó seregek, hogy esély legyen a kísérő seregek kivédésére, de ha ez nagy előny lenne akkor csak véletlen szerüen érjenek be elöbb a hazaérkező seregek, mondjuk ennek a seregnek van 80%-a hogy elöbb beérjen mint az ellenség. A %-ot a rendszer külömbözö szempontok szerint számolhatja ki.  | 

ez hülyeség lenne, mert akkor ezentúl mindenki kitámadna max elittel, mert úgyis az ér hamarabb vissza;) 
	 | 

Quote: 

| 

ez  meg azért nem jó, mert sem a támadó sem a védő nem tudja ez az az 1 alkalom-e vagy sem;) 
	 | 

Én sem támogatom. Akkor a hadisokat nagyon nehezen lehetne bántani. Sztem ez kb hasonló mintha minden fajnak lenne könyvtárkulcsa. 
	 | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Quote: 

Így is mellesleg hatalmas előnyben vannak a hadisok a felfedezés nehezítése után, szóval nem tudom miről beszélsz:)  | 

ebbe ne mennjünk bele, mert egyértelmű, hogy aki valamiből erős az másból gyengébb;) 
	amúgy meg begömbölöd a pénz alapján megnézed a lehetőségeit;) ha nem lehet begömbölni, akkor kicsit ráhagysz és csak két sereggel kisérsz.  | 

Quote: 

vegyünk gey szöviháborút a szemléltetés kedvéért kijön rám a hadis én is hadis vagyok ő nem ver be de én se őt mert ugye hazaért... húú de eősebb lettem ettől ...tömeges állóháborúk tök fölöslegesek lennének a pacik is  | 
| All times are GMT +1. The time now is 08:44. |