|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

01-17-2007, 13:09
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by porika
Sorry, de kit érdekel a katmorál ha 100 körre van a legközelebbi ellenfél? Napi 500k tekiből simán futja házra is. Ez félre duma
Szerinted megoldható? Oké, mondj egy csoportot és csináljuk meg, biztos akad még két ember aki beszál ebbe 
|
Megoldható, szerintem nem vágod hogy működik ez 
Nem is olyan rég volt rá példa, hogy rámentek valakire aki top 1 volt.
Nem megyek bele hogy hogy megy a dolog, de nagyon is megoldható, csak rengeteg pénz, tudás, kapcsolat kell hozzá, s amint Szecsa írta kontroll a piac felett. Na meg nem árt ha valaki termel nektek nyersit, úgy olcsóbb 
|

01-17-2007, 13:48
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
nem a varijukat kell lenyirni :P
plusz a 36 koronkent benezokkel ez semmit sem er. feldobja 36 korre a kulcsot, lenyirod a varit, es? bejon, vesz, feldobja.... ennyi 
|
Remííí, vmit nagyon félreértettetek... ezekbe az orikba nem néz be a tulaj... ugyan minek is tenné?
fizetsz 250 forintot, s 2 hétig elvan az orid, minek nézegetni azt?
199en elírdogálja 120 könyvtárral szöviben a tekit, akár rögtön 4et reggel, mert miért ne..
Nah ezeket szeressem nagyonnagyon 
|

01-17-2007, 13:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
akkor minek akarta lenyirni a varikat?
|
2 lehetőség akad ugye, gnómi, vagy óriás, az óriás gáz, mert a nyavajás 1 varival is 15% eséllyel rakja fel a sziesztáját, tehát jó eséllyel 50% készüliből felpakolja a 36 kört. Bár ha sok a tekije úgyis jön belőle szépen. Neadjisten kizárásos alapon ezekben az orikban 600 toronyíjnál több nincs, tehát nem érdemes félelfet csinálni, egy orkot, ütni - vágni, fosztani, s ha elfogyott a rúnája, akkor megint nem tud mit csinálni a helytartó. A gnómi már jobb, s mivel ezek az emberek nem szeretik, ha nyúlják őket néha azt reggelnek az egyszerűség kedvéért.
Gnómiban lenyírod a varit, utánna helytarti bebukja a 36 köröket, s se varázslat, se készüli. 1 szövivel 1 óra alatt ki lehet tekizni az ilyen gnómokat, ha szerencsés az ember. Max másfél nap, s még ha van is róla emailértesítője a jóembernek, nem biztos, hogy a 26. email fiókját is rendszeresen nézi.
S hogy mennyi van ezekből normál csopik alján? 
Hát maradjunk annyiban, hogy nem fog éhenhalni, aki kiszedi egy két ilyenből a tekit, de akad választék is 
Legalábbis én ott fordultam meg többször, ezért arról tudok nyilatkozni.
Last edited by Arrakis; 01-17-2007 at 14:01..
|

01-17-2007, 14:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arden
Arrakis arra gondolt,h vannak akik jó pár naponta néznek rá az orijaikra,ezeknél lenyírni a varikat,majd az automatán 36 körre felrakandó varikat bukja a helytartó és máris lehet tekizni.
sztem nem arra gondolt,amit Smooth írt,ennél okosabb ő 
|
Igen, pontosan erről van szó 
Ott a pont 
Sztem csak kicsit többet tapasztaltam 
|

01-17-2007, 14:09
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
ez jó trükk, de benne van az a rizikó, hogy nem tudod mikor jön vissza. mondjuk egy bizonyos pont után tök mindegy ott van-e vagy sem pénz nélkül nem tud mit csinálni.
|

01-17-2007, 14:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by porika
Hali!
A cél jó, de rossz az irány.
Valóban fenn áll ez a probléma, 6-8 termelő és alattuk az örzők. Annyi pénzük van, hogy nem lehet velük mit kezdeni. Nem kell a félre duma, hogy menj fel erős szövivel és üsd le. Aki már legalább egy hónapja játszik az is tudja, hogy nem lehet. Ja és nem kell a másik félre duma, hogy rossz a morál és gyújtogatnak. 3000 ház és 3000 könyvtáros országot iszonyúan zavarja....
Megoldás (szerintem):
Vezessük (vissza) a császári seregeket az 5-2 szintre. 5000 top kör után bármikor jöhetnek és földet vigyenek. A támadó erő igazodjon a védő ország területéhez, fajához és személyiségéhez, minimum 30%-os barakkal számolva. Tehát, egy 6000 hekis óriás, tudóst támadjon 1800*56=100800 lovas, 35% haditekivel. Ha kiakarod védeni akkor minimum 12% barakk és 12% torony kell (cc ennyi), ehhez kell ugye tanya is néhány. Akkor csökken a termelése és már nem biztos, hogy ott tartja az orit.
Kicsit bonyolultam írtam, de remélem érthető 
|
Én alapvetően egyetértek a szándékkal. Sztem sincs szükség a sok nagy termelőre. Ha minden csopiban mindenkinek ugyanúgy amortizálódnak le ezek az országai, akkor a játék összképe változik kicsit; egyetértek megint csak, jó irányba.
Az ötlet viszont már kevésbé tecc.
Most jön az a szerencsétlen császár, leüt, mennyi idő, meg pénz visszafedezni?
annak semennyi, aki ott van, a piacot viszont tönkrevágja, mert kiszedi az egységeket. Ez az ötlet tehát nem hogy a célját nem érné el, de kifejezetten káros lenne a csopira nézve, mert a katpiac üres lenne.
Nem hiszem, hogy ettől elkezdenének védelmet felhúzni, másrészt ha azt tennék az tényleg csak lassítana a dolgokon.
Egyébként nem lehetetlen felmenni, bizonyos jobban szervezett csoportokban talán, de sokban nem az. Ha ezekre gondolsz, akkor jól szervezett csapat kell a leszedéshez nyilván..
|

01-17-2007, 14:35
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Egyébként nem lehetetlen felmenni, bizonyos jobban szervezett csoportokban talán, de sokban nem az. Ha ezekre gondolsz, akkor jól szervezett csapat kell a leszedéshez nyilván..
|
Szecsa privátban elmondta nekem a módját is, ahogy ő képzeli. Kell minimum 20 ori, akik segítik egymást, és ha mellé még nagyon jól össze is szervezik a dolgot, akkor leszedhetik a topot. Baj, ha én 4 fős szövikkel képzelem el a játékot?
|

01-17-2007, 18:12
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szecsa privátban elmondta nekem a módját is, ahogy ő képzeli. Kell minimum 20 ori, akik segítik egymást, és ha mellé még nagyon jól össze is szervezik a dolgot, akkor leszedhetik a topot. Baj, ha én 4 fős szövikkel képzelem el a játékot?
|
Több pénz és több nyersanyag kell.
Ha a felfedezesi hatar nagyon a toppos orik alatt van, akkor jksz nelkul nem megkozelithetoek, ez nyilvanvalo.
De ha lehet fedezni a toppos orikig, akkor elég egy szövi sok nyers es penztartalekkal.
|

01-17-2007, 19:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Baj, ha én 4 fős szövikkel képzelem el a játékot?
|
Ez nem baj, de mennyivel egyszerűbb ha 4 vagy 5 szövi megy fel?
|

01-17-2007, 19:33
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Ez nem baj, de mennyivel egyszerűbb ha 4 vagy 5 szövi megy fel?
|
1 szövivel lehetetlen megcsinálni jksz nélkül, mivel egyszerűen se lefelé nem tudsz ütni se felfelé és ha egy-kettőt le is versz ha 2 ori között már 30-40 körök vannak onnantól jksz nélkül 0 ételme van rögtön.
Ez a baj ezzel. viszont az alapöteletet kifejezetten ellenzem.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|