Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-09-2007, 13:30
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
megmondom én a titkot jksz-nélkül senki nem megy fel 5-be 4k hekire se gyorsba se normálba. Slusz pasz. Sőt mondok jobbat aki régota játszik és probálgatja a hód rendzerét pontosan tudja hogy lehet több orit vinni büntetlenül. Mikor ugyan olyan orikat dobnak 5be félévente azt biztos ugyan az az ember probálgatja hogy hogy mit lehet büntetlenül megtenni. Az ilyen próbálkozások mint ez a topik eleve halott mert ha Ati bűnnek találta volna évekkel ezelőt az első jkszezőket dobta volna. Tegyük fel ugyan úgy jkszezel mint a fent lévők az elsőket akkor is meleg leütni hisz felszedhted a piacot ha van mondjuk 200heki alat mondjuk vagy 20 törpéje. Ja hogy ez szúrja valaki szemét?
hát van ilyen de ez hallgatolgason még is legalizált mert nem lehet csaláson érni az illetőt. Mint a fociba mindent szabad, lehet amit a bíró nem vesz észre. megoldás? Sokat ülni a hód előt gyakorolni próbálkozni tanulni és legyőzni az ellent. Senki nem ugy jött a világra hogy upsz mindent tudok ők se , sőt lehet hogy nem is tudnak mindent és még vannak felfedezésre váró dolgok. Az ilyen problémákon nem keseregni kell hanem legyőzni és nem modosítgatásokkal hanem a saját levesükbe folytani és kész.

Szívesen leverném őket hidd el, de realista vagyok. Ha nem csalok én is, esélyem sincs... Csalni meg nem nagyon akarok

Egyszer azért lehet nekifutok, csak az rengeteg orit jelent anarchba, mert szerintem csapnivaló multis leszek
Sponsored Links
Old 01-09-2007, 13:39
Grabi Grabi is offline
Member

no szerintem meg lehet csinálni. én a V-t ismerem, ezért ott leírom szerintem mi kell.
3 társ akikkel nagyon együt vagytok, kb. 3-4 mrd tartalék minden orinak 199en írogatással. innen 600-ra felütni kb. két-három nap lazán. televenni kell mindig kb. 500-800 misi piactol függően. onnan is vannak most 1000 hekiig orik, azokat lehet ütögetni. 1000ről fedezni 60% házzal vagy a maradék 3 mrdbol katikat venni és abbol fedezni (bár ez csak legvégső esetben, mert nincs az ötös szinteken ennyi egység ált.)

ha ügyes a top és felveszi előletek a nyersit, akkor horror áron tudtok építkezni, ezért lehet az egyik oritok mondjuk törpe, aki 1000-1200 között célzottan fedez. innen tovább márcsak pénz és piacolás kérdése az egész

szóval szerintem korántsem lehetetlen a dolog, csak sok odafigyelés meg jópár hónap írogatás kell hozzá.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
Old 01-09-2007, 14:20
karesz6 karesz6 is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
no szerintem meg lehet csinálni. én a V-t ismerem, ezért ott leírom szerintem mi kell.
3 társ akikkel nagyon együt vagytok, kb. 3-4 mrd tartalék minden orinak 199en írogatással. innen 600-ra felütni kb. két-három nap lazán. televenni kell mindig kb. 500-800 misi piactol függően. onnan is vannak most 1000 hekiig orik, azokat lehet ütögetni. 1000ről fedezni 60% házzal vagy a maradék 3 mrdbol katikat venni és abbol fedezni (bár ez csak legvégső esetben, mert nincs az ötös szinteken ennyi egység ált.)

ha ügyes a top és felveszi előletek a nyersit, akkor horror áron tudtok építkezni, ezért lehet az egyik oritok mondjuk törpe, aki 1000-1200 között célzottan fedez. innen tovább márcsak pénz és piacolás kérdése az egész

szóval szerintem korántsem lehetetlen a dolog, csak sok odafigyelés meg jópár hónap írogatás kell hozzá.
Ide még lenne 1-2 ötletem. Mondjuk 4 gnóm bevipelve irja a tekit hónapokon át és mikor már rettenet sok pénzt összeirtak akkor zéro start ugyanoda (a pénzt persze megtartani). A zéróstart után 4 ork tábornok indulna felfelé (mondjuk ebben van rizikó is de mopndjuk lehet 3 ork és egy óriás varis is ) ésazokat aztán tényleg nem sok mindenki állítja meg.. Csak ha 4 ork van akkor nagyon hiányzik a varis.
Old 01-09-2007, 15:20
Arrakis Arrakis is offline
Member

Sztem túlkombináljátok
lefordulsz, vagy bereggelsz 5be.
üres orival vagy, s mikor kijössz védelem alól addig gömbözöl, míg végre vki meg nem szán, s le nem üt.
Ez mondjuk nem kevés időt is igénybe vehet, tekintve az 5. szintek alján lévő nem csak rutinos játékosokból áló társaságot. De miután 20* lefosztották a semmit a 21. csak bever
Lentebb keresel magadnak emlegetett gnómokat, óriásokat, amikre a gazdájuk úgyis csak 10 naponta néz rá, s lenyírod a varijuk, mikor megindult belőle a teki, akkor már ott a tarcsid.
Ez nem vesz igénybe 3 hónap termelést sem, s még izgalom is van benne, hogy mikor néz be, s vesz varit, esetleg épül át agyoncsapni Téged
Old 01-09-2007, 15:50
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Arrakis View Post
Sztem túlkombináljátok
üres orival vagy, s mikor kijössz védelem alól addig gömbözöl, míg végre vki meg nem szán, s le nem üt.
Ez mondjuk nem kevés időt is igénybe vehet, tekintve az 5. szintek alján lévő nem csak rutinos játékosokból áló társaságot. De miután 20* lefosztották a semmit a 21. csak bever
Lentebb keresel magadnak emlegetett gnómokat, óriásokat, amikre a gazdájuk úgyis csak 10 naponta néz rá, s lenyírod a varijuk, mikor megindult belőle a teki, akkor már ott a tarcsid.
Ez nem vesz igénybe 3 hónap termelést sem, s még izgalom is van benne, hogy mikor néz be, s vesz varit, esetleg épül át agyoncsapni Téged
jó ötlet de nekem nem kellett ennyit szenvednem, hipp-hopp leosztottak
ha alapból ellenszenves vagy, hamar lehúznak rólad pár hekit...komolyan...
Old 01-09-2007, 16:28
karesz6 karesz6 is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Sztem túlkombináljátok
Nekem is nagyon tetszik. Lehet be is játszom. Egy félelf tolivariva. Amúgy sincs orim az 5 ben csak egy fél léve parlagon heverő. Nem tarta valaki velem? Csak szép komótos lassú pénzszerzés eleinte és ha van sok sok lé akkor pedig zúzás ezerrel.
Old 01-09-2007, 16:31
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Sztem túlkombináljátok
nem a varijukat kell lenyirni :P

plusz a 36 koronkent benezokkel ez semmit sem er. feldobja 36 korre a kulcsot, lenyirod a varit, es? bejon, vesz, feldobja.... ennyi
Old 01-09-2007, 16:52
demian demian is offline
Member

Longevity: 97%

jaja egyszerűbb puszítítani nála meg a rúnáját kilopni aztán jöhet a tekije
pár orit mi is kifosztottunk így persze ehez nem termelő ori kell
a csopi tetején lévő orikat azért nehezebb lehúzni főleg ha valaki 100 körről megy rá támadni de ha felküzdötte magát hozzájuk és nemtűnt nagyon fel az nagy károkat tud okozni csak persze nagyon -nagyon sok pénzbe kerül
Old 01-09-2007, 17:03
casper
Guest

Longevity: 0%
Red face Érdekes;)

Hali all
Hát nem tudom ezt a felvetést nem teljesen értem .
synket egyrészt megértem de szerintem az a 10-20 ori akik a topban vannak nem zavarják az egész csopit söt az egész játékot ha neked nem lenne ugy lehetöséged nem tennéd meg??
ilyen dolod szerintem az ujjrázás is az ellen is ágál a nép mikor más is ugyanugy megteheti .......
szerintem böven elég ami megszoritás van nem kell ennél több és tapasztalat hogy akik fent vannak az elsö helyeken azokkal is lehet beszélni
tap:én is oda tartok
Old 01-09-2007, 18:52
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
nem a varijukat kell lenyirni :P

plusz a 36 koronkent benezokkel ez semmit sem er. feldobja 36 korre a kulcsot, lenyirod a varit, es? bejon, vesz, feldobja.... ennyi
remedy: arrakis sztem nem igy ertette a dolgot, hanem ugy, hogy lenyirja a varijait es akkor bontodik a konyvtarkulcs. ezt a dolgot mar hallottam mastol is, nehanyan azt hiszik ha csokken a varik szama, akkor a felrakott varazslatok maguktol megszunnek. pedig ez nem igy van, semmi koze nincs hozza. ha vki felrakta a varit 36 korre, utana ki is rakhatja a piacra akar az osszeset, nem fog megszunni a varazslat.

ettol fuggetlenul poenos amit arrakis leirt, nem tamadni akarom, csak cafolni.
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules