|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

01-15-2007, 13:10
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
mondjuk nekem max kereskedő személyiséggel vannak bankjaim, akkor meg mrá kamatozzanak, tehát legyen rájuk elég ember 
|

01-15-2007, 13:10
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Idézet egy másik topicból, eszerint ez nem így van:
(Egyébként valaki mondta, hogy ezt a témát már kitárgyaltátok, de én nem találtam meg. Ha így van megmutatná valaki. (Nem ártana újratesztelni a kérdést, ha lesz rá módom, akkor anarchban megteszem.))
|
akkor is védik a pénzt, ha másik topikban az ellenkezőjét állította valaki
Quote:
Originally Posted by Kancsendzönga
hát nekem is úgytűnt, hogy nem, de ha igen az nem változtat semmit azon amit mondtam, de akkor csak annyi házat kell tartani, h a bankok nem kell, h működjenek?? azt a helyet mással be lehet akkor építeni?? nekem pl jólenne barakknak, vagy bárminek...mostakkor ez ígyvan vagy nem-e van így? de ha legalulra teszem a bankot emberhiányban, attólmég kiírja, h "országodban nem minden épület működik ...blabla..."
|
ezt nem ajánlanám, mármint, hogy eleve emberhiányos orival játsz, de te tudod végülis mit akarsz...
|

01-15-2007, 13:14
|
Member
|
|
|
|
mondjuk ezzel sok élezett ori békén hagyna, ha az emberhiányos -500, mert azoknak aztán igazán nem kell az, hogy most kórházat építsenek. de ha észreveszik, hogy ez tartós és nem is lesz nagyobb se kisebb szétszednek 
|

01-15-2007, 13:16
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
akkor is védik a pénzt, ha másik topikban az ellenkezőjét állította valaki
ezt nem ajánlanám, mármint, hogy eleve emberhiányos orival játsz, de te tudod végülis mit akarsz...
|
Hát ha azt mondjátok, azért csak le fogom tesztelni, gyorsan változnak a hódítóban a dolgok. De azért megmutathatnátok, hogy ezt honnan veszitek.
A kórház akkor is növeli a bevándorlást, ha nem működik? (A súgó csak azt írja, hogy működnie kell ahhoz, hogy csökkentse a betegséget)
Bizonyos körülmények között jó emberhiányban játszani, nekem most az van, és jól elvagyok vele. Egyszer ki lehet próbálni. 
|

01-15-2007, 13:19
|
Member
|
|
|
|
figyelj emberhiányban neked esek akkor azt nehezen hozod vissza 
amúgy elhiheted, hogy így van és ha jól tudom a kórházak, ha nem működnek is növelik a bevándorlás, mert "az emberek nagyobb biztonságban érzik magukat egy oriban, ahol ellátják őket" 
|

01-15-2007, 13:22
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Azért van emberhiányom, mert nem tudsz nekem esni.
Na akkor a magam szórakozására, ha úgyadódik, akkor megeelenőrzöm, addig elhiszem. (de azért mutathatnátok valami bizonyítékot, lehet, hogy csak összebeszéltetek  )
Mindenesetre ha kereskedő az ember nem árt, ha működnek azok a bankok. 
|

01-15-2007, 13:22
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
...és ha jól tudom a kórházak, ha nem működnek is növelik a bevándorlás, mert "az emberek nagyobb biztonságban érzik magukat egy oriban, ahol ellátják őket" 
|
...ez egy kicsit íronikus
...ugyan nem működik, de! legalább van  , ennyi erőlvel a kerti budira is festhetnénk egy nagy H-t 
|

01-15-2007, 13:24
|
Member
|
|
|
|
hát, de akkor miért jönne több, ha nem ezért? 
|

01-15-2007, 13:49
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Hát ha azt mondjátok, azért csak le fogom tesztelni, gyorsan változnak a hódítóban a dolgok. De azért megmutathatnátok, hogy ezt honnan veszitek.
A kórház akkor is növeli a bevándorlást, ha nem működik? (A súgó csak azt írja, hogy működnie kell ahhoz, hogy csökkentse a betegséget)
Bizonyos körülmények között jó emberhiányban játszani, nekem most az van, és jól elvagyok vele. Egyszer ki lehet próbálni. 
|
teszteld 
egyébként tapasztalatból
|

01-15-2007, 15:13
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
alapvetoen kell is emberhiannyal jatszani, ha sok tartalek van es jo a szovi felepitese  nyilvan ez profi szovi eseten mukodik kizarolag.
hiszen a toronynak es a banknak felesleges mukodnie alapjaratban.
ha minden korben van távol nézve, akkor sereg jövetel esetén annyi embert fokozni, hogy mukodjenek a tornyok, ha a tornyok mukodesevel meg lehet fogni az érkező sereget.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|