![]() |
Intéző
Sziasztok Hódítósok!
Gyakran olvasom a külső fórumot, de ezzel a témával még nem találkoztam: az intéző beállítása(i). Szerintem ennek is igen nagy jelentősége van egy ország életében, főleg a kiélezett birodalmaknál. Arra lennék kíváncsi, hogyan állítod be, melyik épületeket részesíted előnyben stb. Várom a hozzászólásokat |
Érdekes téma, ezzel még én se találkoztam.
Na, akkor nézzük csak: Az elsők nálam azok az épületek, emiben van is valaki (kocsam barakk templom) Ha az ori nem termel magának elég élelmet és raktárazik, akkor mindenképpen a raktár következik. Ezután van a tanya, őrtorony, bank könyvtár, kovácsműhely (hadis orik tehetik kicsit előrébb is), és a bányák. Meg még annyi, hogyha lepra van az országban, akkor a korházakat igyekszem mindeg annyira felül tartani, hogy 100%-osan működjenek. Nagyjából ennyi. |
Barak,templom,kocsma,raktár,torony,bank
Tanyafree oriknál:)És mire a torony kikapcsol már jó esetben is itt vagyok:) ja ténleg meg kb 90% foglalkozotságot tartok és ugy egy darabon semmi nem kapcsol ki:) |
Barakk templom kocsma kórház raktár tanya torony bank könyvtár kovács.
Nekem mindig ez a beállítás, akkor is ha pl nincs kórházam, 0 épület úgyse köt le embert. Ha emberhiányba keveredek, és mondjuk éppen támadnak 1-1 körre felcserélem a tanyát a toronnyal |
Hi!
Mivel nagyon kicsi a forgalom ebben a topicban, berakom az intézőoldalamat. KB. ilyet akartam. Mik a vélemények? No. fel le épület megnevezése épületek száma % 1 Barakk 60 100% 2 Kocsma 45 100% 3 Templom 22 100% 4 Raktár 26 100% 5 Őrtorony 14 100% 6 Kórház 0 -- 7 Tanya 0 -- 8 Könyvtár 0 -- 9 Kovácsműhely 0 -- 10 Drágakőbánya 0 -- 11 Fémbánya 0 -- 12 Fatelep 0 -- 13 Kőbánya 0 -- 14 Agyagbánya 0 -- 15 Bank 0 -- 16 Piac 0 -- |
ööö :)
ez milyen ori? :) es megeri ennek tanyafree-nek lenni raadasul 26 (!) raktarral? |
Quote:
|
Barakk templom kocsma raktár tanya kovács bányák kórház. Ha mikroorganizmusok pusztítanak akkorkórház a legelső és a leáló épületekből ki mindent a piacra. Így ha szerencséd van veszteség nélkül megúszhatod csak egy darabig védtelen leszel. Mert ugye ha a kórházak elkezdenek kiürülni akkor a betegség még kevésbé gyógyul és még több egység megy el.
|
az épületek sorrendjével szerintem semmi baj.
az, hogy mennyire éri meg ez a felépítés, más topicba tartozik. :) egyébként nálam ez a sorrend: kórház, raktár, tanya, barakk, templom, kocsma, torony, könyvtár, kovács, törpénél bányák (a sorrend a piaci árak szerint), bank, piac. ha a piacon viszonylag olcsó a gabona, a tanyák mehetnek lejjebb. a tornyot is lejjebb viszem, ha íj-elites felállásban nyomom. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:12. |