|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

01-12-2007, 16:37
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Ezzel is akadnak gondok, aki felmegy B be az miért adná oda neked az oriját? Csak úgy lepasszolja neked miután szenvedett vele egy csomót h felvigye oda, ugyanmár. "Kérek orit"  Azért ez a topic nem arról szól h lehessen orit kérni. Mellesleg ha beszállsz a szövidbe az még jobb mintha megkéred az ismidet h ő mf ként legyen veletek fantomtagként. Persze akkor is átveheted az ismidtől ha nincs ez a szabály, de mintha valami olyasmit is mondtunk volna h ne lehesenn főorinál fentebbi orit átvenni, ezzel ugyan nem értek egyet, de ez most lényegtelen.
|
B-ben rengeteg a szabis ori. Szerintem még én is tudnék találni magamnak amit elkérhetek, pedig nagyon távol állok a jó kapcsolatokkal rendelkező játékosoktól...
|

01-12-2007, 16:41
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
B-ben rengeteg a szabis ori. Szerintem még én is tudnék találni magamnak amit elkérhetek, pedig nagyon távol állok a jó kapcsolatokkal rendelkező játékosoktól...
|
Bizonyára igazad van, tehát lenne egy orid B ben. Ez sztem igazán nem óriási csalás, ha éppen akkor kapcsolódsz be egy szöviháborúba az már súrolja a határt, de ezt jelenleg is megteheted.
|

01-14-2007, 15:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Ezzel is akadnak gondok, aki felmegy B be az miért adná oda neked az oriját? Csak úgy lepasszolja neked miután szenvedett vele egy csomót h felvigye oda, ugyanmár. "Kérek orit"  Azért ez a topic nem arról szól h lehessen orit kérni. Mellesleg ha beszállsz a szövidbe az még jobb mintha megkéred az ismidet h ő mf ként legyen veletek fantomtagként. Persze akkor is átveheted az ismidtől ha nincs ez a szabály, de mintha valami olyasmit is mondtunk volna h ne lehesenn főorinál fentebbi orit átvenni, ezzel ugyan nem értek egyet, de ez most lényegtelen.
|
csak egy egyszerű kérdés: mi van ha valakinek a főorija nem a normálban van?
|

01-14-2007, 15:29
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
csak egy egyszerű kérdés: mi van ha valakinek a főorija nem a normálban van?
|
semmit nem oszt, nem szoroz... kivéve ha anarchban, de azt le is lehet választani, nem? 
|

01-14-2007, 15:33
|
Member
|
|
|
|
igen anarchos főorira céloztam 
(főorit, mint ahogy normálos orit sem, nem lehet jelenleg "lekapcsolni")
|

01-14-2007, 15:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter
igen anarchos főorira céloztam 
(főorit, mint ahogy normálos orit sem, nem lehet jelenleg "lekapcsolni")
|
hmmm... nem lehet leszedni róla a többit és azokat külön összekötni? 
|

01-14-2007, 15:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
hmmm... nem lehet leszedni róla a többit és azokat külön összekötni? 
|
de, viszont csak az eleve anarchos orikat, azokat is úgy, hogy lejáratod (az olykor több 100, több 1000) vipkört és ha már nem vipes, akkor lekapcsolhatod, viszont ez nem megoldás a normálos orikra...
|

01-14-2007, 15:38
|
Member
|
|
|
|
hu, most hirtelen elbizonytalanodtam a főori lekapcsolásában
aki biztosan tud rola valamit az szoljon 
de legjobb tudomásom szerint nem lehet lekapcsolni...
|

01-14-2007, 15:45
|
 |
Member
|
|
|
|
-csak olyan országot lehessen átadni ami legalább 1000-2000kör óta szabin van (itt lehet vitatkozni az időröl, de ennek az lenne a lényege hogy tényleg csak a törlés előtt kallódó, passziv v elhagyott orik kerüljenek új kézbe)
-egy játékos csak egyetlen egy kapott országot csatolhat, ha ő maga csatolt idegen országot, akkor ő nem adhat át senkinek sem. (erre lehetne mondjuk egy két év elévülési idő, mert egyszer az is megunhatja aki átvett orit)
-csak olyan országot lehet átvenni, amelyik alacsonyabb csoportban van mint a főország. (ez azért szükséges mert igy nincs oylan h valaki nem képes átvergődni a 3/G-n pl és még is van neki egy 1/A-s orija)
-csak kevesebb személyiségü orit lehetne átvenni mint ami egyébként is van már a csatoltak között ( tehát A-ban vagy 3 szemel, 5-ben van egy kis orid, akkor átvehetsz egy két szemes orit)
azanos csoportban lévő orit nem lehet átvenni, itt nem részletezem a szintlépésnek és az új ország inditásának átalános szabályait.
-nincs szükség földleadásra az ország átadásához
-nincs szükség személyiség leadásra
ennyi jutott eszembe és hogy ez miért lenne jó?
ha valaki abba hagyja a játékot, van esetleg egy jól felépített kisebb sorszámu országa, miért legyen oda több hónap vagy év munkája? Ha van más játékos aki már többet teljesitett mitn a szóban forgó ori, szabályosan befér az átvevő személy országai közé, akkor miért ne lehetne átadni?
hülyeség lenne törölni az ilyen országot.
szerintem nem sürün cserélnénak gazdát a több szemes orik
Ha valakinek pénzt akarnának átadni, azért is felesleges lenne ez a procedúra hisz ezer modja vana pénz szabálytalan átjátszásának, nem hiszem hogy megérné ezért orikat adni venni.
Gyulaword (#79796)
|

01-14-2007, 16:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
-csak olyan országot lehet átvenni, amelyik alacsonyabb csoportban van mint a főország. (ez azért szükséges mert igy nincs oylan h valaki nem képes átvergődni a 3/G-n pl és még is van neki egy 1/A-s orija)
|
és azt hogyan értelmezed, hogy alacsonyabb csoportban van, mint pl a 2D, 3H...stb? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|