|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

01-12-2007, 10:19
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nem mindegy. Csak mert nekem épp nem lesz netem 2-3 évig, ne vigye senki az orimat.
Egyébként te is szélsőséges példákkal jössz, a játékosok 95%-ának nincs módja felmenni a topba termelni, hogy aztán agyonélezhesse magát. És alapvetően nem is erről volt itt szó.
Ha neked ori kell valahol, odaviszel egyet. Ha egy ismid ráunt a hódra, akkor leszabizza az oriját, aztán vagy meglesz neki ha egyszer folytatni akarja, vagy törlődik, ha unalmában nem is azonosította. Van épp elég szabálytalan orátadás itt, nem kéne legális lehetőséget teremteni hozzá.
|
igen
megy az oriátadás rendesen a háttérben, vmikor nem is annyira a háttérben
pont ezért kéne szerintem beszabályozni a többit pedig szigorúbban ellenőrizni...
|

01-12-2007, 10:44
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
igen
megy az oriátadás rendesen a háttérben, vmikor nem is annyira a háttérben
pont ezért kéne szerintem beszabályozni a többit pedig szigorúbban ellenőrizni...
|
A szigorúbb- sokkal szigorúbb- ellenőrzéssel maximálisan egyetértek. A beszabályozás pedig létezik most is: Tilos orit átadni másnak anarchista csoporton kívül.
|

01-12-2007, 10:54
|
Member
|
|
|
|
van mindenkinek módja. leírtam egyik topba pl. a V-be mi kell. tény idő meg sok meló, de fel lehet jutni.
az meg csak humbuk, hogy a csunya jksz-es szint ez meg az. ez azoknak az indoka akik ezt a meló részét nem csinálják, csak a topos részt akarják. ez pont olyan amiért te szídtad mindig az A-s elleni embereket, mert azt mondták az is jksz meg kapcsolatok...igen is meg nem is. kell ez is, de ami még kell az a MUNKA és a rengeteg bennt lét.
ha meg vki nem akarja odaadni másnak akkor nem adja, törlődik a következő azonosításkor
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

01-12-2007, 11:45
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Szerintem egy ilyen dolog bevezetésének pont az kell, hogy legyen a célja, hogy "kifehérítse" a játéknak ezt a részét. Ha úgyis minden további nélkül megy ilyen, akkor már jobb, ha ellenőrzött körülmények között megy. Egy olyan szabályt tudnék javasolni, hogy egy nem anarchista országot legfeljebb egyszer lehessen átadni.
Egyébként semleges vagyok a kérdésben, nem tudom, hogy élnék-e a lehetőséggel bármelyik oldalról.
|

01-12-2007, 12:50
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
mondjuk az biztos, hogy nem lenne jó, hogy pl. szintenként más vinné.
|

01-12-2007, 13:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
mondjuk az biztos, hogy nem lenne jó, hogy pl. szintenként más vinné.
|
Hogy vihetné már szintenként más ha egyszer összekötik?
Lekapcsolni orit nem lehet.
|

01-12-2007, 13:02
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
egy főroival kapcsolják össze és a főrorit is átadják 
|

01-12-2007, 14:02
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Hogy vihetné már szintenként más ha egyszer összekötik?
Lekapcsolni orit nem lehet.
|
Azaz csak olyanok adhatnak át orit, akik eddig egy orival nyomták? Vagy a többit törölniük kell? Vagy hogy gondoltad ezt?
|

01-12-2007, 14:04
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Azaz csak olyanok adhatnak át orit, akik eddig egy orival nyomták? Vagy a többit törölniük kell? Vagy hogy gondoltad ezt?
|
Én is pont erre a következtetésre jutottam. 
|

01-12-2007, 16:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Mondok lehetőséget csalásra.
A haverjaim háborúznak B-ben, és egyik hadisukat szétkapták, kellene helyette új. Körbenézek, egyik ismitől kérek orit, és beszállok a buliba a szétvert hadi helyett, mert saját orim nincs ott. Vagy kérek egy orit, amiben szépen el tudom tárolni a pénzt míg jön valaki aki felhozza nekem A-ba. Ha meg útban van a saját orimnak, átadom valakinek, merthogy én nem akarok már vele játszani. Nonszensz...
A játék lényege, hogy alapítok egy kis országot, és megpróbálom a lenagyobbá, legerősebbé tenni ( vagy kis számot gyűjteni vele, ez most lényegtelen), nem arról, hogy kapok egy kigyúrt orit valahol és keménykedek egy kicsit.
Mert az ilyen elvi esetek lennének messze a legkisebb számban, hogy az unokatesóm megunta a játékot, és átveszem az országát, 99%-ban jó kapcsolatokkal rendelkező játékosok csereberélnék egymás közt, mert az ember ilyen: ha valamivel vissza lehet élni, azzal visszaél. A Hódos meg végképpen 
|
Ezzel is akadnak gondok, aki felmegy B be az miért adná oda neked az oriját? Csak úgy lepasszolja neked miután szenvedett vele egy csomót h felvigye oda, ugyanmár. "Kérek orit"  Azért ez a topic nem arról szól h lehessen orit kérni. Mellesleg ha beszállsz a szövidbe az még jobb mintha megkéred az ismidet h ő mf ként legyen veletek fantomtagként. Persze akkor is átveheted az ismidtől ha nincs ez a szabály, de mintha valami olyasmit is mondtunk volna h ne lehesenn főorinál fentebbi orit átvenni, ezzel ugyan nem értek egyet, de ez most lényegtelen.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|