Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
igen, hisz ez csak kényelmi funkció 117 68.42%
nem, mert ez hatalmas előny 54 31.58%
Voters: 171. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-15-2006, 06:01
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kisbér View Post
Hóhér írásaihoz még 1 szösszenet:

Termelsz 100 katonánként. Be van állítva, hogy 1000 ember felett adjon el a helytartó, ami tök jó, hiszen 10xese a termelésnek... Szóval nem lesz gond.
Aztán kapsz 5 támadást, földre, vagy pusztításra, mondjuk 1-kor, 2-kor, 3, 4, 5-kor, mialatt Te csicsikálsz, hiszen miért lennél állandóan az országod mellett... - ugye....
Szépen elhasználja a helytartó a piacokat...
És máris egész nap nem tudsz csinálni semmit...

Nem egyszer csináltam meg ezt annó... Felülről szépen pusztítottam éjjel egy olyan országot, akinek vegyes sereg volt benn, vagy egy olyan országot, akit egész nap mészárolni, vagy varit/tolit ölni akartam.
Így reggel nem tudott sereget cserélni, mészár, ártózás/tolizás után nem tudott visszatölteni, stb, stb, amivel egész nap előnyöm volt, ami kb elég is volt...

Kéne egy olyan gomb is, hogy x piac felett már nem használhat piacot a helytartó. És itt mondjuk újabb számot írhatnál be, hogy mi felett használhat... Pl 10e egység.

Ugye?

(még mielőtt valaki komolyan venne, nem kell ilyen gomb és nem kell olyan gomb sem, hogy a ht leállítsa a képzést betegség alatt!!!! )

Ez marhaság, ilyen hibát nem is követtem még el de nem is ismerek olyat aki meg tette volna. Azt meg főleg nem bizom a ht -ra hogy a termelésem eladja hisz leet hogy ép nem eladó hanem mondjuk fedezni kell ezt túl magyaráztad
Melleseleg én katit termelek nem tekit irók soha ha pinz kell de mindig ugy van be állítva a termelés /hely hogy ehez max 2 piac keljen de ha jó közegbe vagyok és jó az orim akkor elég 1 is

SZal szerintem ez rossz példa volt nem mondom hogy nem fordulhat ilyen elő de ez szélsőség. Ja és ez a lehetőség a,it te mondtál más taktikai beálításokkal elkerülhető és ha még is megtörténik még mindig nem oldódik meg semmi ha mondjuk 2-3 napig korházba vagy vagy bármi mert ahoz hogy az illető védekezzen kel hogy tömve legyen a kati piac legyen bent az oriba sok sok pénz meg legyen ő maga szal ez teljesen más

a javaslatba meg arról van szó hogy valaki játszik beteg lesz alap esetbe a ht mondjuk lezuz körönként + 1-200embert az miért jó neked? mondjuk ful jó oriba vagy katit termelsz mert kell a lé várod hogy léphes a kövi csoportba de nem akarsz tamagocsizni igy hát akciozgatsz verekszel Magyarán hodozol. miért baj az ? Jobb az ha mindenki tamagocsizik és senki nem játszik? mert meg van mindene be ijjazza magát max pár elit de legtöbbször az sem és termlget az jobb? akkor inkább legyen ilyen gomb mert azok akik emiatt megégették már magukat párszor nem biztos hogy szivesen rizikoznak.
Reply With Quote
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules