|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Lehessen-e alulrol tobb sereggel beutni, mint eddig?
|
A seregek egyaránt alulról, vagy felülről ütnek, mint eddig(eddigi kiskapu bezarasa)
|

|
44 |
78.57% |
Pontértékben amíg felettem van, addig alulról, a pontérték minden ütés után frissül(ami most van)
|

|
12 |
21.43% |
Legalabb az 1/A-ban mukodjon az 1-es pont, tobbiben a 2-es pont.
|

|
4 |
7.14% |

12-04-2006, 13:50
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Továbbra is kérlek hogy tanulj meg olvasni én írni már megtanultam
kösz!
|
Azon gondolkoztam, hogy Te tényleg nem veszed észre magad?!
Már-már azon gondolkozom, hogy tényleg 1 játékot játszunk?!
|

12-04-2006, 13:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Csak egy kicsit is gondolj bele abba, hogy a szovik igy nem tudnak egyszerre haladni, nem tudjak megvedeni a tolisukat/varisukat/termelojuket, es rajossz, hogy nem jo a mostani rendszer..... De ez le is volt ide irva, azzal nehez vitatkozni....
|
Miért ne tudnának ettől egyszerre haladni?
A többszörös ütés max 5.-4. csoportban normális haladás része, fent csak full kitámadott, elhagyott, kiárult orira tudsz így kimenni.
A varis ha varist játszik azért gondolom némi védelmet fog tartani. A sereges így is vissza tud menni max nem alázza a támadót a csoport aljára, csak mert az egyszer ütni mert. És azért a varisnak is van némi eszköze arra hogy büntessen ha kell.
|

12-04-2006, 13:55
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
|
Az olvasási képességednek miköze a játékhoz?
"1., Ha már volt bennem akkor bátorság, és itt most NEM a kezdő játékosok dur bele kiküldök mindenkit számolás és minden nélkül, hogy kitámadok és nem tudok meghatározó védelmet hagyni az oriban mert az ellenfél se ma kezdte, akkor már ne 1 ilyen támadás miatt verjenek már le 200 helyet a csopiban.
|

12-04-2006, 13:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
basszus ne erősködj már... Goldy azt írta, hogy NEM ARRA AZ ESETRE GONDOL AMIKOR VALAKI SZÁMOLÁS NÉLKÜL KÜLDI A SEREGÉT. többször megkért hogy olvasd vissza, mi lett volna ha egyszer tényleg megteszed? valóban lehetne fejleszteni a központozásán, de azért eléggé világosan érthető.
szerintem
|

12-04-2006, 13:56
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
3-4 körröl lentről is fel fogja tudni tenni, ha jól játszik a közeledbe sem megy.
|
Goldy, én vittem be 3 pusztit alulról 1100 heki környékén, és nem 3-4 körre esett, hanem 12-re. Onnan már egy 20 körös vihar kb 70% készülibe kerül, és mivel ez egy félelf volt konkrétan, elértem, hogy nem fért be a kitűnően gyújtható gnómomhoz. Szal lehet, hogy hosszú távon ez oda vezet, hogy az óriás még elterjedtebb lesz, mert könnyebben leszedi az ártót mint a többi, és alacsony hatékonysággal tolizható
|

12-04-2006, 14:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Goldy, én vittem be 3 pusztit alulról 1100 heki környékén, és nem 3-4 körre esett, hanem 12-re. Onnan már egy 20 körös vihar kb 70% készülibe kerül, és mivel ez egy félelf volt konkrétan, elértem, hogy nem fért be a kitűnően gyújtható gnómomhoz. Szal lehet, hogy hosszú távon ez oda vezet, hogy az óriás még elterjedtebb lesz, mert könnyebben leszedi az ártót mint a többi, és alacsony hatékonysággal tolizható
|
De ha most belegondolsz a varis és a tolis mekkora kárt okozott neked és te ezért mekkorát tudtál okozni?
|

12-04-2006, 14:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
De ha most belegondolsz a varis és a tolis mekkora kárt okozott neked és te ezért mekkorát tudtál okozni?
|
Azt hiszem tényleg nem 1 játékot játszunk...
|

12-04-2006, 14:04
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Nézzünk egy életszerű példát 900 hektáron egy 4 fős szövivel.
Megtámadja az egyik országot egy 890 hekis MF
Adott 3 hadis, valamint egy tolis ország akit a hadisok védenek.
Egy mf ország kitámad a tolisra, és annyira üres marad, hogy mind3 hadis befér hozzá 1-1-1 sereggel.
RÉGI rendszer
1,Észrevéve 1 körről a sereget a tolis riasztja a 3 hadisát, akik 3*1 sereggel kimennek támadni.
A támadó elfoglal a tolis országtól 900*0,07=63 hektárt, felmegy 963 hekire, és lesz vagy 20 ürese.
Ekkor a 3 sereg 1 körre van tőle.
Alábontani nem sok esélye maradt a foglalás miatt.....
A tolis leesett 837 hekire.
A köv körben a 3 sereg beveri 3*60-66 hekire, azaz veszít kb 180-190 hekit.
Leesik 963-185=778 hekire. a tolis, mivel vitte a 3 hadis kap 10% körül, ami 18 heki.
Azaz felmegy 855 hekire.
A jól működő szövetség MESSZE a tolis alá tudta küldeni a támadót.
UJ rendszerben.
A tolis támadóját semmi változás nem éri az első csatában, felmegy 963 hekire.
Majd beverik 1 szer alulról, 2 szer fentről, és veszít 63+31+30 hekit azaz kb 124 hekit.
Odaesik 839 hekire!!
A tolis 837 ről felmegy 13 hekit a zsákmányból való részesedése miatt azaz 850 hekin lesz!
Míg a hadisai sorra
963-7=956
931-3=928
930-3=927
Végeredmény az Mf püfölheti tovább a tolist, pedig a szövetség sereges országai tökéletes ellencsapást mértek.
A hadisok szerepe innentől a szövihelp küldésére szűkül.
A jól megszervezett ellencsapással annyit értek el, hogy a 3 hadis elkerült egymás, és a tolisuk közeléből.
Tényleg jó ez?
Ez a követendő irány?
|
Quote:
Miért ne tudnának ettől egyszerre haladni?
A többszörös ütés max 5.-4. csoportban normális haladás része, fent csak full kitámadott, elhagyott, kiárult orira tudsz így kimenni.
A varis ha varist játszik azért gondolom némi védelmet fog tartani. A sereges így is vissza tud menni max nem alázza a támadót a csoport aljára, csak mert az egyszer ütni mert. És azért a varisnak is van némi eszköze arra hogy büntessen ha kell.
|
Beideztem a kedvedert.... Latod?

12-04-2006, 14:04
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Azt hiszem tényleg nem 1 játékot játszunk...
|
Megkérlek hogy fejezd be a személyeskedést!
|

12-04-2006, 14:05
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
Mármint mekkora kárt okoz egy tolis egy gnómnak magas nyersiár mellett ha napi 70 házát felgyújtja? Elég nagyot anyagilag is, meg védelemben is, mert a tornyok és tanyák tuti nem mennek.
Varis? 36 kör szárazvihart 8 körönként leszedni gnómmal, akinek a készülije jobban fogy mint az óriásé szintén szétkapja pár nap alatt az orit.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|