|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Lehessen-e alulrol tobb sereggel beutni, mint eddig?
|
A seregek egyaránt alulról, vagy felülről ütnek, mint eddig(eddigi kiskapu bezarasa)
|

|
44 |
78.57% |
Pontértékben amíg felettem van, addig alulról, a pontérték minden ütés után frissül(ami most van)
|

|
12 |
21.43% |
Legalabb az 1/A-ban mukodjon az 1-es pont, tobbiben a 2-es pont.
|

|
4 |
7.14% |

12-04-2006, 10:45
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Szerintem is a regi rendszer az okes, csak az a gond, hogy ha ati mar valtoztatott akkor itt szavazhatunk reggeltol estig, mert ugyse fog tortenni semmi! 
|

12-04-2006, 11:18
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Yurika
Szerintem is a regi rendszer az okes, csak az a gond, hogy ha ati mar valtoztatott akkor itt szavazhatunk reggeltol estig, mert ugyse fog tortenni semmi! 
|
Arrol kellene meggyozni, hogy a regi rendszer a kiskapu bezarasaval nem hiba.
Szerinte eddig mukodott rosszul, es most jol. (mivel kovetkezetlen volt)
De igy a jatek lehetosegei, es elmenye nagyon sokat romlik, szerintem.
Effektive azt szeretnem, hogy ugy mukodjon mint regebben, es kizarjuk azt a lehetoseget, hogy ugy mukodjon, mint most.
Ugyanez tortent a korvaltassal, ott is voltak kiskapuk, azok is be lettek csukva, es nem tettek kotelezove mindenki szamara... 

12-04-2006, 11:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Jó, akkor azt mondom, hogy 1500 heki felett nem lépne be ez a modul...
Ez így milyen 5let?
És amint átléped az 1500-as határt, nagy piros felirat jelentkezik, ahol -ha eddig nem tudtad volna- elolvashatod az új szabályt, ami már rá is érvényes...
|
Aha! és 1520 hektáron kapok egy 10 seregest? Akkor milyen modul lép életbe, mert az első ütésnél már a másikba kerülök?
Nem kéne ezt figurázni.
Vagy minden a régi módon vagy maradjon igy!
(Ill. akkor a 2/B indítási sorrenddel is kéne valamit kezdeni! vagy az már nem él?)
|

12-04-2006, 11:35
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Solaris
HA egy kicsit is érdekelte volna bármelyikünk véleménye akkor ír ide egy pár sort h mi miért....
Sztem semmi esélye annak h ezen változtassanak.
Az azonnali pontrendezés egyenes következménye h
1. nem lehet visszakísérni a támadó országot
2. a hadi országok elvesztették a jelentőségüket, így a szövetség elvesztette az egyik legvonzóbb oldalát. Az A ezek után még a jól szervezett klánok számára is unalmas, egysíkú lesz. A hadik nem védenek többet, nincs elrettentő erejük, nem éri meg a vegyes, szerepekre kihegyezett, együtt mozgó profi klán.
3. Az egész módosítás azon a címen fut h azok ellen szól akik a top tetején üldögélnek és nem csinálnak semmit és/vagy szabin vannak.
Viszont pont nekik kedveznek. Az A-ban pl a top-ban lévő országok ott is fognak maradni és majd a "csókos" országokat felveszik klánba. Elég egy elérhetetlen törpe és egy etető a többi meg mivel max 1-2 sereg tudja visszatámadni bármilyen támadót így csak sereg kell és végig lehet vinni az A-n az országot.
De ue a helyzet máshol is. Pl Az 5. szinten 600 ha a lépési max és akiknek pl 3000 ha-ja van nem fogja érdekelni ha veszít területet, mert max küld egy 40.000es lovas sereget a szerencsétlenek ellen akik 600 ha-n próbálnak boldogulni...
4. Ha valóban a kiszámíthatóság lett volna a célja, akkor azt is lehetett volna ami eddig volt csak pontosabban. a köv körben rendeződik a pontlista.
5.Ne írja azt senki h "a módosításokat a bevezetés előtt megbeszélték és miért nem akkor írtam...." Nem azzal töltöm az életem h mindenféle fórumot olvasgassak és nem is a hódító az életcélom.
Eddig azért hódítóztam mert egy jól szervezett klán v szövi élvezetes játékot nyújtott és nem csak "tamagocsizást"...
A mostani módosítások után viszont számomra ez eltűnt és valószínű h több évi játék után abba is hagyom egy jóó időre az egészet.
....persze én "csak egy egyszerű hódítós játékos" vagyok/voltam aki némi szórakozást talált a játékban...
|
Na ezzel maximálisan egyetértek.
Szerintem a megoldás az lenne, hogy seregindulási értékek legyene ütésnél a meghatározók.
Ha indulásnál felfelé támadsz, akkor érkezésnél is úgy számoljon, hogy alulról ütöttél.
|

12-04-2006, 11:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by yenkie
Na ezzel maximálisan egyetértek.
Szerintem a megoldás az lenne, hogy seregindulási értékek legyene ütésnél a meghatározók.
Ha indulásnál felfelé támadsz, akkor érkezésnél is úgy számoljon, hogy alulról ütöttél.
|
Huhh... ez igen nagy butasag lenne :P

12-04-2006, 11:39
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Szerintem se eroltessuk ezt az iranyvonalat.
Igen nagy taktikazas az, hogy lefele inditod a sereget es beerkezesnel alatta vagy.
|

12-04-2006, 11:46
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Szerintem se eroltessuk ezt az iranyvonalat.
Igen nagy taktikazas az, hogy lefele inditod a sereget es beerkezesnel alatta vagy.
|
Akkor ne erőltessük.
taktikai szempontból az eddigi rendszer tökéletes volt. 
hagyjuk azt
én arra szavaztam
|

12-04-2006, 12:33
|
Member
|
|
|
|
|

12-04-2006, 12:45
|
Senior Member
|
|
|
|
Az 1-esre szavaztam ,mert a 2-est nagyon nem tartom jónak, a 3-assal szemben meg elvi aggályaim vannak. Ilyenben nem kéne különválasztani a harcrendszert A-s és nem A-s rendszerre. Van elég baja az A-nak szerintem nem kéne a hangulatkeltőknek egy újabb fegyvert adni a kezébe, hogy erre is hivatkozhassanak hátrányként, holott nyilvánvalóan jobb mint ami most van.
|

12-04-2006, 13:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Most újra népszerűtlen /láma/ leszek.
Olvasgatom ezt a témát egy ideje, és minél jobban belegondolok annál jobban tetszik a mostani verzió.
1., Ha már volt bennem akkor bátorság, és itt most nem a kezdő játékosok dur bele kiküldök mindenkit számolás és minden nélkül, hogy kitámadok és nem tudok meghatározó védelmet hagyni az oriban mert az ellenfél se ma kezdte, akkor már ne 1 ilyen támadás miatt verjenek már le 200 helyet a csopiban.
2., A támadás így tisztességesebb, és tényleg logikusabb ha már kisebb hekin van nálam ne üssek rajta nagyobbat.
Persze hadisként rosszul érint, de szerintem ez egy fair szabály így.
"büntetni" meg nem csak foglalással lehet feltétlenül.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|