|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

12-04-2006, 10:53
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
ezt nem is értem.
a top 5-6% az mondjuk 1500 csopiban 75-90. hely. ez ált. max föld alatt van. ötödiken 600 heki alatt van.
|

12-04-2006, 10:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Az is érdekes lesz, amikor majd a játék majdani jövőjében a sokszemélyiséges orik egymás miatt nem tudnak feljutni a köv. szintre és eldobálják az évek során szerzett személyiségüket. Ekkor fognak elgondolkozni az olyanok, akik nincsenek egész nap a hódra cuppanva, hogy megéri-e ez az egész...

12-04-2006, 10:55
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
ahha, szóval akkor az A-s egyszemélyiségesek találták ezt ki, mert csípte a szemüket a sok kék kettes, ami elkörözött mellettük
Én mindig A-ba felmentem, és onnan fordultam. Az tény, hogy nem mentem tizenezer hektárokig, de nem is ez volt a célom.
A másik kérdés, hogy ha egy 7-8 személyiséges összeáll 5. szinten újonnan regelt orikkal, akkor azoknak a szeencsétleneknek, végig kell várni (ha megússzák beütés nélkül) hogy a kis kék szövijük megvívja a háborúit a top 5-6 %-ban?
|
Ez maximálisan így van.
Pl rám is várnak majd kicsit, vagy jönnek velem fel 15%-ig.
|

12-04-2006, 10:56
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Toto: ez a téma JAVASLATOKRÓL szól. Eddig ebből nulla darabot olvastam tőled, sírást viszont már rengeteget. Ha nincs javaslatod, akkor kérlek, hogy ne terhelt a témát a beírásaiddal, mert másnak lenne. Köszönöm.
|

12-04-2006, 10:58
|
Member
|
|
|
|
kezdem azt hinni, hogy lehet azoknak van igazuk, akik nehezítenék az egészet.
a 15% az nem sok, én szinte minden szintet efölött lépek fel egy szemes orimmal. akkor nehogymár egy több szemesnek ez gondot okozzon.
egyedül szerintem az A az a szint, ahol nem lehet 1000 kör alatt teljesíteni ezt, de ezzel is biztosan vitatkoznak majd.
ezért gondolom, hogy az A-n kívül mindenhol maradjon a nehezítés, kivéve a 9 feletti első helyet, mert bármelyik szinten az első hely nem a tudás kérdése. ezért szavaztam a kettesre
|

12-04-2006, 10:58
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Toto: ez a téma JAVASLATOKRÓL szól. Eddig ebből nulla darabot olvastam tőled, sírást viszont már rengeteget. Ha nincs javaslatod, akkor kérlek, hogy ne terhelt a témát a beírásaiddal, mert másnak lenne. Köszönöm.
|
Javaslatom volt, csak egy mondattal kivégezted, uh....
Az is érdekes, hogy az offolásokra nem reagáltál.
Légyszi töröld a hozzászólásaimat. És bocs a többieknek is a zavarásért...

12-04-2006, 11:01
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
kezdem azt hinni, hogy lehet azoknak van igazuk, akik nehezítenék az egészet.
a 15% az nem sok, én szinte minden szintet efölött lépek fel egy szemes orimmal. akkor nehogymár egy több szemesnek ez gondot okozzon.
egyedül szerintem az A az a szint, ahol nem lehet 1000 kör alatt teljesíteni ezt, de ezzel is biztosan vitatkoznak majd.
ezért gondolom, hogy az A-n kívül mindenhol maradjon a nehezítés, kivéve a 9 feletti első helyet, mert bármelyik szinten az első hely nem a tudás kérdése. ezért szavaztam a kettesre
|
Szerintem alapvetően csak erről szól az egész téma. Ha a 30%-ba be tudsz jutni, akkor a 22%-ba is be tudsz jutni, de még a 15%-ba is. Egyedül az A az, ami problémásabb, és az A követelményekből indult ez a topic. Nem hiszem, hogy bármi máshoz hozzá kellene nyúlni.
|

12-04-2006, 11:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Bocs, hogy megint beleszövegelek, de nem találkozott még senki olyan szövivel, akiknek semmi céljuk 5. szinten, csak mondjuk 400 hekin mindenkit hazavágni, aki arra mer menni? ilyenkor kénytelen fellépni aki haladni akar alacsony hekiszámmal.
Cseszheti ilyenkor a sokszemélyiséges a tudását, ha mf, vagy egy kezdő szövit egyenget.
Módosítok:
Javaslat: Maradjon a régi rendszer az 5. és az 1. szinten.
Last edited by Toto; 12-04-2006 at 11:18..
|

12-04-2006, 11:34
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Sziasztok !
Mielőtt szavaznék pár dolgot szeretnék kérdezni, ami nem világos, pedig olvastam az összes beírást.
Legyen rögtön az első beírás :
"Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség."
Ez egy harmadik opcionális lehetőség a jelenlegi szabályok mellé, vagy teljesen új javaslat, amiben az áll hogy mindenkinek 2x kell körbe fordulnia ?
volt ilyesmiről szó, de nem tudom melyik került bele a szavazásba...
például én így támogatnám :
- Ne keljen az A-ba lépni ???
Nem is lehet, hiszen ott van már 1 ország, ami megpróbál megfelelni a szintlépésnek.Az A szerves része a játéknak, ha más is, mint a többi csoport, feltétlenül elvárható, hogy aki több személyiséget szeretne, próbáljon meg ott is boldogulni , ha meg sem próbálja , akkor a zéró start lehetőséget adnám nekik.
- ha az A-s ország 4-5000 kör alatt nem tudott megfelelni a szintlépéshez szükséges követelménynek, akkor lehessen neki futni még egy kört B -ből, és ez díjazandó majd egy plussz személyiséggel
- ha az A-s ország ennyi idő alatt kiverekedte a feljutáshoz szükséges topp köröket, akkor a jelenleg, már elfogadott szabály marad érvényben rá.
Ezzel a javaslattal , mindenféleképp támogatnám , azokat, akiket hajt , hogy 1 körbejárás alatt szerezzenek személyiséget .
Hajtja a topp leverése őket.
Az alsó 4 szinten termelt pénzüket nem a következő forduláshoz raktározzák el majd B ben, hanem segítik vele a klánjukat A ban.
Ugyan akkor támogatnám azokat is, akiknek nem sikerül a dolog A ban, és másodszorra is neki futnak...
Ha akkora sem sikerült, de mivel 2x körbe jártak 4 szintet, elérték a szükséges topp köröket, így megkapnák a plussz személyiséget...
Egy dologra ki kell még térjek...
Azok a játékos társak, akik több személyiséget szeretnének, de csak 1 országot tartani, azokat nem támogatnám, a fent leírtak szerint.
(szerintem igen kevés ilyen játékos van)
Aki pont most fordulna új személyiségért, próbáljon megfelelni a jelenlegi szabálynak, mivel ez 2- 3 hónapig most biztos nem lesz módosítva legalább...
Ennyi idő alatt van ideje egy új országot elindítani , ami majd az A-s feltételeket próbálja teljesíteni...
Ha lesz elfogadva új szabály, akkorra vagy sikerül A ban fordulnia a jelenlegi rendszer szerint, vagy neki fut még 1x, de akkor már járna majd neki a plussz személyiség, de akkorra már legyen is fenn a próbálkozó országa A ban...
Last edited by Hóhér; 12-04-2006 at 12:10..
|

12-04-2006, 11:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Toto
Bocs, hogy megint beleszövegelek, de nem találkozott még senki olyan szövivel, akiknek semmi céljuk 5. szinten, csak mondjuk 400 hekin mindenkit hazavágni, aki arra mer menni? ilyenkor kénytelen fellépni aki haladni akar alacsony hekiszámmal.
Cseszheti ilyenkor a sokszemélyiséges a tudását, ha mf, vagy egy kezdő szövit egyenget.
Módosítok:
Javaslat: Maradjon a régi rendszer az 5. és az 1. szinten.
|
Aki lefordul meg tudja választani melyik 5. szintű csoportba is fordul. Ha nem akar egy freemailes csoporttal megküzdeni mehet nem freemail-esbe is.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|