Sziasztok !
Mielőtt szavaznék pár dolgot szeretnék kérdezni, ami nem világos, pedig olvastam az összes beírást.
Legyen rögtön az első beírás :
"Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség."
Ez egy harmadik opcionális lehetőség a jelenlegi szabályok mellé, vagy teljesen új javaslat, amiben az áll hogy mindenkinek 2x kell körbe fordulnia ?
volt ilyesmiről szó, de nem tudom melyik került bele a szavazásba...
például én így támogatnám :
- Ne keljen az A-ba lépni ???
Nem is lehet, hiszen ott van már 1 ország, ami megpróbál megfelelni a szintlépésnek.Az A szerves része a játéknak, ha más is, mint a többi csoport, feltétlenül elvárható, hogy aki több személyiséget szeretne, próbáljon meg ott is boldogulni , ha meg sem próbálja , akkor a zéró start lehetőséget adnám nekik.
- ha az A-s ország 4-5000 kör alatt nem tudott megfelelni a szintlépéshez szükséges követelménynek, akkor lehessen neki futni még egy kört B -ből, és ez díjazandó majd egy plussz személyiséggel
- ha az A-s ország ennyi idő alatt kiverekedte a feljutáshoz szükséges topp köröket, akkor a jelenleg, már elfogadott szabály marad érvényben rá.
Ezzel a javaslattal , mindenféleképp támogatnám , azokat, akiket hajt , hogy 1 körbejárás alatt szerezzenek személyiséget .
Hajtja a topp leverése őket.
Az alsó 4 szinten termelt pénzüket nem a következő forduláshoz raktározzák el majd B ben, hanem segítik vele a klánjukat A ban.
Ugyan akkor támogatnám azokat is, akiknek nem sikerül a dolog A ban, és másodszorra is neki futnak...
Ha akkora sem sikerült, de mivel 2x körbe jártak 4 szintet, elérték a szükséges topp köröket, így megkapnák a plussz személyiséget...
Egy dologra ki kell még térjek...
Azok a játékos társak, akik több személyiséget szeretnének, de csak 1 országot tartani, azokat nem támogatnám, a fent leírtak szerint.
(szerintem igen kevés ilyen játékos van)
Aki pont most fordulna új személyiségért, próbáljon megfelelni a jelenlegi szabálynak, mivel ez 2- 3 hónapig most biztos nem lesz módosítva legalább...
Ennyi idő alatt van ideje egy új országot elindítani , ami majd az A-s feltételeket próbálja teljesíteni...
Ha lesz elfogadva új szabály, akkorra vagy sikerül A ban fordulnia a jelenlegi rendszer szerint, vagy neki fut még 1x, de akkor már járna majd neki a plussz személyiség, de akkorra már legyen is fenn a próbálkozó országa A ban...
Last edited by Hóhér; 12-04-2006 at 12:10..
|