|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-03-2006, 20:51
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
De, értem a kérdésedet. Az igazság az, hogy nem tudom, pontosan honnan jön ez az 1,5%, de ettől függetlenül lehet hogy valóban ennyi. Soha nem vizsgáltam meg, amikor kitört rajtam a nyavalya, hogy százalékosan hányan hagynak el a kis adófizetőim.
A kérdéseddel szerintem az a gond, hogy a normál játékban szerintem nem nagyon van senkinek annyi kórháza (300 lakosként 1 kórház), hogy erre tapasztalatból válaszolni tudjon. Ha mégis, akkor gyüjjön ide, és válaszoljon, ne nézzek ilyen bután 
|

12-03-2006, 21:01
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
De, értem a kérdésedet. Az igazság az, hogy nem tudom, pontosan honnan jön ez az 1,5%, de ettől függetlenül lehet hogy valóban ennyi. Soha nem vizsgáltam meg, amikor kitört rajtam a nyavalya, hogy százalékosan hányan hagynak el a kis adófizetőim.
A kérdéseddel szerintem az a gond, hogy a normál játékban szerintem nem nagyon van senkinek annyi kórháza (300 lakosként 1 kórház), hogy erre tapasztalatból válaszolni tudjon. Ha mégis, akkor gyüjjön ide, és válaszoljon, ne nézzek ilyen bután 
|
Oké, de elég lenne ha csak azt megmondaná vki h. a kórházak hatására kb. mennyi ember is jön akkor be. Az amugy is bejövők +1%-a, vagy az amugy is bejövők + a népesség 1%-a?
|

12-03-2006, 21:25
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by tsandor
De figyu már laci, nem értesz. Ez most megint ugy jön le mintha azt hinnéd én nem tudom elolvasni a Súgót. Valezius azt mondta, hogy ha megbetegszem, a népesség kb. 1,5%a hal meg körönként az elején. De ha a kórház meg ad 1% bevándorlási bónuszt, akkor az 0,5% emberveszteség ha így van.
Az érték az a betegség hosszát jelenti + azt hogy nagy értéknél sok ember hal, kisebbnél kevesebb.
|
Csak mondanam, hogy ha beteg vagy, nincs bevandorlas.....

12-03-2006, 22:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Kb. 1,5%-kal indul. katona nem pusztul, de ha kihalnak a temlplom, kocsma, barakk ellátói, akkor a katonákból újra emberek lesznek. Hát gondolom rögtön szed le, de ez úgyis fél-max. 1kört számít, szóval szinte mindegy.
Bevándorlás passz, de erre a funkcióra nem nagyon szokták használni a kórházat. Mert ahhoz 5%(!)-ot kellene kórházzal beépíteni. (legalábbis úgy számolom)
|
Najó ezsem igaz. Én még nem tapasztaltam, de tudom hogy magas hekin az első körökben iszonyat sok ember hal meg, nem 1,5%, szal ez megint olyan, hogy vki tapasztalt vmit 200hekin és abból kalkulál, ez sajna nem mindig jó módszer, nem minden egyenesen arányos.
A múltkor Szecsa vmit próbálgatott zombiütögetésekkel anarhban, kérdezd meg őt hogy mi lett az eredmény 
|

12-03-2006, 23:36
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Csak mondanam, hogy ha beteg vagy, nincs bevandorlas.....
|
Ez tuti? mer akkor ciki...
|

12-03-2006, 23:37
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by tsandor
Ez tuti? mer akkor ciki...
|
Tuti, szal ciki 

12-04-2006, 05:33
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
amúgy az első pár körben szoktak ilyen okból felhúzni kórházakat, hogy hamar megteljenek a házak ( ez neked szólt Valezius )
|
Ja nekem is volt, meg piac is, mert miért ne?
Másrészt a 1,5%-ot éreztem 200, 400, 450hekin is, följebb tényleg nem tudom, de nem nagyon szeretnék többet beteg lenni. Előbb-utóbb csak elfogy a betegség meg a hulla. 
|

12-04-2006, 07:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Másrészt a 1,5%-ot éreztem 200, 400, 450hekin is, följebb tényleg nem tudom, de nem nagyon szeretnék többet beteg lenni. Előbb-utóbb csak elfogy a betegség meg a hulla. 
|
Nekem meg pont az a bánatom, hogy egy időn túl elfogy a hulla  A legkönnyebb földszerzési lehetőség a zombi 
És igaz, tényleg nincs bevándorlás betegség idején, csak elfelejtettem 
|

12-04-2006, 16:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
jelentem a 2B-ben még vannak!! 
|

12-04-2006, 17:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
jelentem a 2B-ben még vannak!! 
|
Minden csopiban vannak, még 1/Aban is, nemis tökutolsó helyen.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|