![]() |
betegség
Ha elkapom a köszvényt, akkor a népességből kb. mennyi pusztul meg az első körben? Katonai egység is pusztul, vagy az nem? Ha van kórházam, akkor már rögtön a fertőzés után szed le a betegségpontokból, vagy csak 1 kör múlva?
Ja és még az, hogy ha a kórház 1%-kal több bevándorlást ad az mit jelent? Az egyébként is bejövő emberekhez hozzátesz 1%-ot, vagy a népesség 1%-ával növeli a bevándorlást? Kicsit féregirtani akarok, méghozzá stílusosan...:D |
Kb. 1,5%-kal indul. katona nem pusztul, de ha kihalnak a temlplom, kocsma, barakk ellátói, akkor a katonákból újra emberek lesznek. Hát gondolom rögtön szed le, de ez úgyis fél-max. 1kört számít, szóval szinte mindegy.
Bevándorlás passz, de erre a funkcióra nem nagyon szokták használni a kórházat. Mert ahhoz 5%(!)-ot kellene kórházzal beépíteni. (legalábbis úgy számolom) |
Quote:
|
Quote:
|
Tehát azt mondod 10.000 emberből kb. 150 megfekszik az első körben? Azaz 10 kör alatt kb. a népesség 10% odalesz? Nem biztos h. egy kis kalandért nem éri meg :D:D
|
És még akkor ha 1%-a a népességnek plusszba bejön, akkor az 100 ember körönként plusszba? Vagy nem jön be olyan sok?
|
hát szerintem erre te is rá fogsz jönni, hogy ha nem vagy gépnél eleget és nem akarsz kórházat építeni akkor az orid szét fog esni;) és nem a legkönnyebb egy kb 400 hekis orit szinte nulláról felépíteni:) tehát építs kórházat lopj embert;) amúgy az első pár körben szoktak ilyen okból felhúzni kórházakat, hogy hamar megteljenek a házak ( ez neked szólt Valezius )
|
Ebben a topicban csak az idegesít, hogy ezzel együtt 4 "Betegség" topicot számoltam össze 2 perc alatt a fórumon. Nem értem, miért kell minden kérdésnek új témát nyitni, nem lenne jobb előtte utánanézni, hogy nem volt esetleg már hasonló? :mad:
|
Quote:
|
Quote:
És szerintem ha az 1-3-as "betegség" topicban tetted volna fel a kérdéseidet, ugyanezeket a válaszokat kaptad volna, és senkinek nem kellett volna végigolvasnia a "100 hozzászólás"-t ;) |
All times are GMT +1. The time now is 02:39. |