|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

12-03-2006, 12:09
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
100%-osan 1etertek lacival.
|

12-03-2006, 12:34
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Tásulok!Tényleg elég bosszantó végigolvasni több 100 hozzászólást, fölöslegesen.
|

12-03-2006, 12:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Thanht
Tásulok!Tényleg elég bosszantó végigolvasni több 100 hozzászólást, fölöslegesen.
|
Ööööööö... azt hiszem, valamit félreértettél 
|

12-03-2006, 12:39
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Hát az meglehet, mit kellet volna értenem? 
|

12-03-2006, 13:01
|
Member
|
|
|
|
Azt hogy idegesítő a 4-5 topic egy témában. HA idegesítő lenne olvasni hszeket akkor senki se olvasná a (H)arcosok topicot 
|

12-03-2006, 16:17
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
ja ott már 2500hsz-en is túl vannak  kb 200-azűt írnak naponta, tehát nem a hsz-ek a bajok 
|

12-03-2006, 16:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Egyetértek Lacival, már csak azért is, mert ha 10 topic foglalkozik a betegséggel, mind másról szl ugyan, mert a kérdezőt más érdekel, de MINDNEK Betegség a címe, az bekavarja a legfanatikusabb fórumost is rendesen...
Hozzáteszem, hogy mivel az elmúlt pár percben 3 TSandor által jegyzett topic bukkant fel olyan témában, mairől már nem egyszer volt szó, én azt is támogatnám, ha lenne egy napi limit, hogy egy ember hány topicot indíthat. Viszotn amíg ilyen nincs, csak rajta, van itt hely ezerre!
|

12-03-2006, 20:20
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Egyetértek Lacival, már csak azért is, mert ha 10 topic foglalkozik a betegséggel, mind másról szl ugyan, mert a kérdezőt más érdekel, de MINDNEK Betegség a címe, az bekavarja a legfanatikusabb fórumost is rendesen...
Hozzáteszem, hogy mivel az elmúlt pár percben 3 TSandor által jegyzett topic bukkant fel olyan témában, mairől már nem egyszer volt szó, én azt is támogatnám, ha lenne egy napi limit, hogy egy ember hány topicot indíthat. Viszotn amíg ilyen nincs, csak rajta, van itt hely ezerre!
|
Szerintem kéne létre hozni egy olyan topic-csoportot, amiben a kezdő játékosok kérdezhetnek, a tapasztaltabbak meg meg szívesen segítenek. Mert ha azt mondjátok h. a Súgóban minden benne van akkor itt minek kérdezni? És akkor az legyen télleg olyan, hogy bármit lehessen kérdezni, akár olyat is, ami valahol benne van a Súgóban, csak nem egyértelmű vagy nehezen értelmezhető. És ha valaki olyat kérdez, ami már volt, akkor a tapsztaltabb játékosok ezen ne húzzák fel magukat és ne csesszék le szegény kezdőt meg küldjék a pirosat ezerrel mert ez sokkal nagyobb fáradtság nekik minthogy ne válaszoljanak ha nem akarnak.
És lehet nagyon hülye vagyok, de még mindig nem találom a kérdésemre sehol a választ: Mennyivel több ember jön be ha van elég kórház? 1%-kal több mint eddig, vagy a népesség 1%-ával több? Valezius azt mondta 1,5% nép hal meg 1. körben. Akkor ha van kórház (elég), akkor már az 1. körben is csak 0,5% a veszteség? Vagy nem? Tapasztalta már valaki?
|

12-03-2006, 20:35
|
Member
|
|
|
|
Nem az a baj, hogy kérdezel, és nem az a baj, hogy már esetleg volt ez a kérdés, hanem az, hogy nem nézed végig a témákat, hanem egyből újat nyitsz, ha kérdésed van.
Amúgy azt nem tudom, mennyivel növeli a kórház a bevándorlást, a másik kérdésedre meg csak idézni tudok:
"A megbetegedés mértéke a földterülettől függ. Minden egyes hektár egy egységnyi megbetegedést jelent. (200 Ha-os ország 200 egységnyi fertőzést "szed össze".) A betegség ellen védekezni nem lehet. Ha megkaptad a betegséget, akkor annak mértéke körönként automatikusan csökken 1 egységet.
A "gyógyulásban" segítenek továbbá a kórházak. Minden működő kórház körönként további 3 egységgel csökkenti a megbetegedés mértékét.
Fontos! A fenti 1, illetve 3 egység nem az emberek számát jelöli! Ez csupán arra szolgál, hogy pontosan kiszámolhasd, mikor lesz vége a betegségnek! "
Szóval ne lakosságban számolj, ha megbetegedsz, hanem egységekben.
|

12-03-2006, 20:40
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
De figyu már laci, nem értesz. Ez most megint ugy jön le mintha azt hinnéd én nem tudom elolvasni a Súgót. Valezius azt mondta, hogy ha megbetegszem, a népesség kb. 1,5%a hal meg körönként az elején. De ha a kórház meg ad 1% bevándorlási bónuszt, akkor az 0,5% emberveszteség ha így van.
Az érték az a betegség hosszát jelenti + azt hogy nagy értéknél sok ember hal, kisebbnél kevesebb.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|