Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. 38 40.00%
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz. 47 49.47%
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz. 4 4.21%
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye. 12 12.63%
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen. 11 11.58%
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is. 7 7.37%
Legyen kötelező az A-ból is fordulni. 15 15.79%
Maradjon minden úgy, ahogy most van. 23 24.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 95. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-03-2006, 10:46
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by NorB View Post
honnan gondolod, hogy nem tudnak?
én meg azt láttam az A-ban a saját szememmel, hogy teljesen mindenféle tudás nélkül lehet feljutni a topklános oriknak, s most ne mondd azt nekem, hogy ahhoz tudás kell, hogy egy ori, amit kitömnek mindennel felüti, meg felfedezgeti magát és mindent megkap ingyen!
Igen ezt én is láttam. Ez egy hiba pld. Meg lehetne oldani ha nem azt mondanád, hogy "ezért nem megyek fel" hanem elolvasnád a felfedezéses topicban azt a bejegyzést amiben a felfedezés mértékét a klán átlagos orinagysága után határoznám meg. Mindegy ez más téma a lényeg, hogy nem az a megoldás ha homokba dugod a fejed! Ha jó játékos vagy (egyébként annak tűnsz) akkor segíts azoknak akik előre akarják mozdítani a dolgokat a fejlődés irányába.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-03-2006, 10:47
laci laci is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Bocs de akkor mit vitázol itt?
A forduláshoz felfelé kell kapaszkodni!
Na jó, elismerem hogy nem voltam egyértelmű, de szvsz az eddigi beírásaim alapján elég egyértelmű lehet, hogy nem ÁLTALÁBAN a Hódítóra gondoltam, hanem az 1A-ra.
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 10:47
Non Omnis Moriar Non Omnis Moriar is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Induljunk ki abból, amit már nagyon sokan, köztük én is elmondtam, hogy az 1/A a játék szerves része, nem opció..
Hát legyen opció. Nektek opció az 5.szint? IGEN.
Az 5szint is játék szerves része, akkor menjetek lefele oda kötelező jelleggel.

Mert az A-s játszhat non-stop ott ahol neki jó, senki se kényszeríti továbblépésre, ül a hátsóján és élvezi a kedvenc játékát... Ennyi erővel ne legyen kötelező továbblépni 5.szintről sem, mert pl én azt szeretem és ott akarok játszani.
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 10:49
NorB NorB is offline
Member

Quote:
ismerettség maximum megkönnyíti a helyzetet, de ahhoz, hogy valaki ismert legyen, le kellett tennie az asztalra pár dolgot.. lényeg az, hogy ismerettség nélkül is ugyanúgy lehet valaki sikeres az 1/A-ban mint más csoportokban.. ez nem kifogás.. vagy ha annak szántad, elég gyenguszra sikerült..
az egész vitának ez a lényege, erről vitatkozunk 70 oldal óta
az A-ban ismerettség nélkül, nulláról indulva nem lehet a top tetejére kerülni, és ez nem várható el egy olyan játékostól, aki kék számokat gyűjt
nem beszélve arról, hogy véleményem szerint a játék magányosan is játszható kell legyen, és egy magányos játékos lehetetlen helyzetbe kerül, ha elvárjuk tőle, hogy top1-2%-ot teljesítsen az A-ban
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 10:50
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar View Post
És ha van ott egy orim ami csak egy totál inaktiv blokk a csoportban, csak egy a fordulási feltételek közül amit teljesíteni kell a Bben...velem mire mentek?
1. beleszámítasz a top30%-ba pld.
2. lever valaki rólad x hekit amivel bekerül a top30%-ba
3. leversz valakit és közben téged is lever valaki aki bekerül a top30%-ba

stb-stb...

Friss földek jelennek meg, ami mostantól a felfedezés módosításával elvész.
Reply With Quote
laci laci is offline
Member

No, kollégák, én ezennel kiszállok ebből a vitából. A véleményemet (többször) elmondtam, rajtam semmi nem múlik, bármi lesz a döntés, aláírom.
Ha valakit valamilyen formában megbántottam volna, akkor attól elnézést kérek, nem volt szándékos.
És az a véleményem, hogy jobb értelmes emberekkel vitatkozni, mint ostobákkal egyetérteni
További jó mulatást, és találkozunk az 1A csúcsán, ha úgy alakul

Laci
Reply With Quote
Arrakis Arrakis is offline
Member

Quote:
Igen, ezzel teljesen egyetértek... PONTOSAN. De megint miért kellett mindenfélét kitalálni? Mert az A nem jó. És azota se jó, és így nem is lesz az. Nem igaz hogy folyton az 1A problémái miatt kel mindenki másnak szívni, és ugy táncolni ahogy az Asok fütyülnek. Bocs, ha élesen fogalmaztam, de ez már kezd fárasztó lenni Mért kellett a min. föld? Az földleadások miatt. Mért kellett a fedezés limit, mert " top elhúzott". Mért kötelező Aba menni? Mert nincs elég töltelék ország.
Én nem kötelezem az Asokat arra hogy forduljanak az 5 szintre, mert NEKEM az a kedvencem, engem se kényszerítsen senki hogy Aban játsszak csak mert ő azt szereti. ennyi.
Ha azt mondanám ha kötelező az A akkor legyen kötelező a fordulás is onnan.. erre hogy felhördülnének az A lakók...? Ez éppen ugyan az a kényszer.

Az meg hogy valaki aki több súlyt akar a szavazatának csak mert Aban van, ki tudja milyen játékkal és mennyi ideje, az a legnagyobb pofátlanság amit valaha itt hallottam. Legalább ugyan annyi szavazati értéke van teszem azt annak is aki 60-70 orival játszik mondjuk 5Yban legalább 4-5 éve, és már vagy 2-300 VIPet beleölt.
Hát igen, egy csomó jó példát felsoroltál arra, hogy az As fejlesztések kapcsán maga az ott folyó játék sokkal igazságosabb lett, mint korábban volt.
A töltelékországos részre... a töltelékori nem annak hasznos, aki fenn van, hanem annak, aki fordulni akar, vagy azért játszik, hogy a feltételt teljesítse, s a bből fordulhasson.
A több súlynál nem As játékosokra volt kihegyezve a hangsúly, hanem arra, hogy olyanok, akik csak két hete játszanak, ne élhessenek ugyanolyan szavazati súllyal, mint aki már tapasztalat, s tettek miatt úgy általában elismerést kap köztünk.
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 10:51
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Az 5szint is játék szerves része, akkor menjetek lefele oda kötelező jelleggel.
Nem regisztrálhatok rögtön országot az 1/A-ba, szóval nem opció az 5.szint.. A játék eredeti célja nem az, hogy ki tud jobb körhintát játszani..

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 12-03-2006, 10:52
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:

Véleményem szerint a leghumánusabb elvárás az lenne, hogy minden szinten a mostani, nehezített feltételeknek kelljen megfeleni, kivéve az 1/A-t. Ott minden országnak a saját követelményei szerint kelljen topba menni/maradni ahhoz, hogy B-ből a másik ország lefordulhasson.
Igen ez lenne a legjobb sztem is. Be is jelöltem
Vagy az 1A követelménye legyen a 2B-hez képest (x-1) de akkor ha ezt a helyet valaki megtartja 4000 körig akkor kapja is meg az érte járó személyiséget
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 10:53
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Hmm? Hogy oldható meg, hogy regisztrálsz, és nem az 5. szintről kezdesz? :-o
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

Posting Rules