Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. 38 40.00%
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz. 47 49.47%
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz. 4 4.21%
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye. 12 12.63%
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen. 11 11.58%
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is. 7 7.37%
Legyen kötelező az A-ból is fordulni. 15 15.79%
Maradjon minden úgy, ahogy most van. 23 24.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 95. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-03-2006, 10:30
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Ja felvetette, de nem azoknak akik félnek egy kis megmérettetéstől, hanem azoknak akik egy orival már ott vannak a főszörny elleni harcban!!! Ha nem vagy ott egy orival sem akkor csak egy bujdokló vagy aki meg akar lépni a harc elöl.
Na, Arra, itt van: szerinted én félreolvasom a dolgokat, mert aki nem akar 1A-ban felfelé menni, az (idézlek) "Se nem dilettáns, se nem gyáva.".
És erre itt van monro beírása. Megint én értettem félre valamit?
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-03-2006, 10:31
Non Omnis Moriar Non Omnis Moriar is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Ja felvetette, de nem azoknak akik félnek egy kis megmérettetéstől, hanem azoknak akik egy orival már ott vannak a főszörny elleni harcban!!! Ha nem vagy ott egy orival sem akkor csak egy bujdokló vagy aki meg akar lépni a harc elöl.
És ha van ott egy orim ami csak egy totál inaktiv blokk a csoportban, csak egy a fordulási feltételek közül amit teljesíteni kell a Bben...velem mire mentek? Semmire, ugyan úgy nem csinálok semmit inkább ott se legyek, így csak problémaforrás meg akadály vagyok nem? Egyikőnk problémája se oldódik meg így sosem
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 10:34
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar View Post
Nem igaz hogy folyton az 1A problémái miatt kel mindenki másnak szívni, és ugy táncolni ahogy az Asok fütyülnek. Bocs, ha élesen fogalmaztam, de ez már kezd fárasztó lenni .. engem se kényszerítsen senki hogy Aban játsszak..
Induljunk ki abból, amit már nagyon sokan, köztük én is elmondtam, hogy az 1/A a játék szerves része, nem opció..
Ha az "mindenki más" venné a fáradtságot és a külső fórumon a véleménynyílvánításokon (jajjdenehéz az 1/A és hasonlók) kivül előállna valamilyen konstruktív javaslattal, észérvekkel alátámasztva (gonosz az 1/A az nem észérv) akkor már régen előrébb lennénk.

Véleményem szerint a leghumánusabb elvárás az lenne, hogy minden szinten a mostani, nehezített feltételeknek kelljen megfeleni, kivéve az 1/A-t. Ott minden országnak a saját követelményei szerint kelljen topba menni/maradni ahhoz, hogy B-ből a másik ország lefordulhasson.

u.i. : bár szerintem az alsóbb szinteken nehezebb lesz eljutni mondjuk az első helyre, de úgy látom a kis kékeket ez nem zavarja, hiszen csak a gonosz 1/a a mumus, az összes 1/A-s pedig maga az ördög

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 12-03-2006, 10:35
NorB NorB is offline
Member

Quote:
hogy bujdokolnék a harc elől?
az elmúlt pár hónapban mind a 3 orim volt egy kicsit mf., és mindhárommal nekimentem egy-egy szövinek, aki nem volt nekem szimpi, egyszer nyertem, egy döntetlen lett, egy vesztett, ott restartolnom kellett, de a győztesek azóta távoltartják magukat tőlem
tudod kik azok, akik bujdokolnak? az A-s hősök, ott aztán biztonságban vannak
az egyetlen hely, ahol egy orit nem lehet kinyírni, az az A csoport (már ha gazdag klánban van persze)
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 10:37
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by NorB View Post
évek óta ezt csináljuk szívesen, de azt hogy egyetlen csoportban, ahol ugyanazok az emberek már nagyon régen ott vannak, és abszolut monopolhelyzetben vannak, küzdjünk velük, mert ők most úgy látják, hogy velük kell megkűzdenünk....na ez a vicc
eleget bizonyítunk alul, én meg így látom
NorB.
Egyetértek veled abban, hogy a 2B-s ori fordulását NE KÖSSÜK AZ 1A-s ori helyezéséhez kizárólag a felléptethetőségéhez! Tehát ha az 1A-s ori kéktelen akkor top30%-al léptethető (+336 topkör persze) így megfelel a követelménynek és a 2B-s ori ha a saját feltételeit teljesíti akkor léphet.

Viszont:
Te idétlen idők óta pörögsz az 5-2 szintek között. Ugyanabban a helyzetben vagy, mint azok az 1A-sok akik miatt nem akarsz felmenni,mert baromi régen ottvannak és biztosan piszkosul nagy a tartalékuk. Most akkor válaszolj lécci mi a különbség? Évek óta gyüjtögetsz sőt 4 orival gyüjtögettek utatok során... Ugyanazok az esélyek veletek szemben másoknak, mint az 1A-ban a régiekkel szemben nektek!
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 10:38
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Quote:
az A-s hősök, ott aztán biztonságban vannak
az egyetlen hely, ahol egy orit nem lehet kinyírni, az az A csoport (már ha gazdag klánban van persze)
Ha szerinted ennyire könnyű az 1/A, akkor már depláne nem értem a problémád

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Last edited by Deni; 12-03-2006 at 10:39.. Reason: elírás
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 10:41
NorB NorB is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Ha szerinted ennyire könnyű az 1/A, akkor már depláne nem értem a problémád
azért Deni, mert az ismerettség kérdése, nem taktikai tudásé
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 10:43
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar View Post
Igen, ezzel teljesen egyetértek... PONTOSAN. De megint miért kellett mindenfélét kitalálni? Mert az A nem jó. És azota se jó, és így nem is lesz az. Nem igaz hogy folyton az 1A problémái miatt kel mindenki másnak szívni, és ugy táncolni ahogy az Asok fütyülnek. Bocs, ha élesen fogalmaztam, de ez már kezd fárasztó lenni
Sztem meg te vagy fárasztó és ráadásul picit kevés a rálátásod is a dolgokra. Kár hogy ilyen emberekkel kell vitázni Olyan mintha a süketeknek mondanánk, hogy hegyezze a fülét...

Az 1A-ról azért olvasol sokat,mert akik ott játszanak azok tesztelik számodra is a játékot!!! Azért kapsz újításokat,mert az 1A odafigyel a dolgokra és megtalálja nektek a bugokat és a hibás szabályokat ami minden csopiban létezik, de vagy nem jön ki kis hekin vagy csak túl buta vagy, hogy észrevedd.

És én is elnézést kérek a személyeskedés miatt, de kezdesz fárasztó lenni a te szavaiddal élve.
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 10:43
NorB NorB is offline
Member

Quote:
NorB.
Egyetértek veled abban, hogy a 2B-s ori fordulását NE KÖSSÜK AZ 1A-s ori helyezéséhez kizárólag a felléptethetőségéhez! Tehát ha az 1A-s ori kéktelen akkor top30%-al léptethető (+336 topkör persze) így megfelel a követelménynek és a 2B-s ori ha a saját feltételeit teljesíti akkor léphet.

Viszont:
Te idétlen idők óta pörögsz az 5-2 szintek között. Ugyanabban a helyzetben vagy, mint azok az 1A-sok akik miatt nem akarsz felmenni,mert baromi régen ottvannak és biztosan piszkosul nagy a tartalékuk. Most akkor válaszolj lécci mi a különbség? Évek óta gyüjtögetsz sőt 4 orival gyüjtögettek utatok során... Ugyanazok az esélyek veletek szemben másoknak, mint az 1A-ban a régiekkel szemben nektek!
monro, ebben kicsit igazad van, dehát én hol akarok kötelezni A-sokat arra, hogy körbenforogjanak? nem akarok
Reply With Quote
Old 12-03-2006, 10:44
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Quote:
azért Deni, mert az ismerettség kérdése, nem taktikai tudásé
ismerettség maximum megkönnyíti a helyzetet, de ahhoz, hogy valaki ismert legyen, le kellett tennie az asztalra pár dolgot.. lényeg az, hogy ismerettség nélkül is ugyanúgy lehet valaki sikeres az 1/A-ban mint más csoportokban.. ez nem kifogás.. vagy ha annak szántad, elég gyenguszra sikerült..

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules