|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

12-02-2006, 21:40
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Hogy igenis akinek kell a kék szám, az bizonyítsa, hogy érdemes rá, ha meg nem, akkor adjon le annyit amennyit nem tud megtartani. Erről szól az egész hód. Nem az számít, milyen magasra mászol a pontlistán, hanem mi az a hely amit meg is tudsz tartani.
Szerintem a kék számnak jelentése kéne legyen, de mostanra nem nagyon van neki. Ha olyanokkal akadok össze feszült helyzetben akiknek van számuk, fel sem merül már bennem, hogy lehet ő a jobb, mert többet ért el mint én.
|
a kék számért tényleg nem árt ha dolgozni kell, csak azt nem értem, miért az a-ban lévö egyetlen egy személyiséggel rendelkezö orim dolgozzon meg ezért.
A kék számok ugyan sokan hangoztatják, csak mellékszál a fő KÜLDETÉS, a CSÚCSra jutás mellett, mellett, de ha azt nézem, hogy állitolag usqe 400ezer ori játszik, és az 1/A-ban 600 ori van, akkor azért a körberohangálásnak is lehetne kissé nagyobb megbecsülése, ha más nem is rengeteg rááldozott idö miatt
|

|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Ezt nem értem, ha annyiba került a támadások összehozása, mint a tényleges fosztás volt, akkor tényleg tök fölösleges volt, inkább földre mentetek volna.
Ha az nem boldogít, hogy előrébb kerüléshez nőttek az esélyeitek, akkor egyáltalán támadni is kár volt.
|
A támadások semmibe sem kerültek természetesen
egyszerűen annyi a tartalék a klánokban, hogy 8 pénz ide-oda nem számít
|

|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
"Nem az számít, milyen magasra mászol a pontlistán, hanem mi az a hely amit meg is tudsz tartani."
az A-ban mi az a reális helyezés, ahova egy játékos a kék számaiért küzve feljuthat, és megtartja?
erre válaszolj Synk
|
Attól függ, milyen klánt szervez magának.
Annak a 3 ori lefosztásának pedig igenis volt értelme, hozzávetőleg 1800 hekit fedeztek belőle a termelők
|

12-02-2006, 21:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Le kell, de attól még nem tudod.
Gazdaságilag megfolytanak még útközben.
aztán odaérsz alá 50 körre, s akkor mi történik ott?
Biztosan nem tudod leszedni??
Akkor mióta A van ugyanaz lenne az 1.
|
gazdaságilag megfolytanak?? egy normál csopiban?? engem??
na ne szórakozzunk már
és le tudom szedni, mert a morálromlás miatt előbb-utóbb leszedjük
ellenben az A, ahol egy 4 fős szövi, vagy egy mf. nem tud leszedni egy klánt, és most ne gyere azzal, hogy lépjen be vhová, mert kék számokról szól a téma
de mégha be is lépek vhova, csak akkor juthatok a tetőre, ha vmelyik Topklánba lépek, és ezt Te is tudod jól, csak úgy teszel, mintha nem tudnád
|

12-02-2006, 21:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Attól függ, milyen klánt szervez magának.
Annak a 3 ori lefosztásának pedig igenis volt értelme, hozzávetőleg 1800 hekit fedeztek belőle a termelők
|
mégsem erőlette senki, hogy folytassuk Synk, ez az igazság
|

12-02-2006, 21:49
|
Member
|
|
|
|
Quote:
A támadások semmibe sem kerültek természetesen
egyszerűen annyi a tartalék a klánokban, hogy 8 pénz ide-oda nem számít
|
Jó neked, sztem 8 milliárd bármely klánnak jelentős, de mind1.
Másrészről ezt támadás előtt is tudtad, szal miért nem földért mentetek akkor?
Ha meg brahiból csináltátok, akkor most miért emlegeted fel, hogy mennyire semmit sem jelentett nektek?
|

12-02-2006, 21:50
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
mégsem erőlette senki, hogy folytassuk Synk, ez az igazság
|
Mert utána már nem rajzottak körülöttünk a 3-4 mrd-vel szaladgáló orik. Ők lehet klántámadásra készültek, amit miattatok elhalasztottak, vagy lehet náluk ez azon a hekin is kell folyton, de utána már nem volt általános.
|

12-02-2006, 21:55
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by TDK
a kék számért tényleg nem árt ha dolgozni kell, csak azt nem értem, miért az a-ban lévö egyetlen egy személyiséggel rendelkezö orim dolgozzon meg ezért.
A kék számok ugyan sokan hangoztatják, csak mellékszál a fő KÜLDETÉS, a CSÚCSra jutás mellett, mellett, de ha azt nézem, hogy állitolag usqe 400ezer ori játszik, és az 1/A-ban 600 ori van, akkor azért a körberohangálásnak is lehetne kissé nagyobb megbecsülése, ha más nem is rengeteg rááldozott idö miatt
|
Nem kellene ennyire eltúlozni a többi csoport jelentőségét... 400k regisztrált játékos van, de közel nincsen ennyi ország. Normál csoportokban szerintem 10k körüli ország lehet.
Amúgy a 2* körberohanásért szerintem is járhatna a kis kék szám -annyi fordulás ha mást nem is, de a kitartást jelzi 
Last edited by Xeper; 12-02-2006 at 21:57..
|

12-02-2006, 21:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
gazdaságilag megfolytanak?? egy normál csopiban?? engem??
na ne szórakozzunk már
és le tudom szedni, mert a morálromlás miatt előbb-utóbb leszedjük
ellenben az A, ahol egy 4 fős szövi, vagy egy mf. nem tud leszedni egy klánt, és most ne gyere azzal, hogy lépjen be vhová, mert kék számokról szól a téma
de mégha be is lépek vhova, csak akkor juthatok a tetőre, ha vmelyik Topklánba lépek, és ezt Te is tudod jól, csak úgy teszel, mintha nem tudnád
|
Kisebb létszámú csoportokban, ahol még a fele szabin is van gond nélkül, nem szórakozok. Nagy csopiban, mittomén egy Lben meg eltűnik a piac, aztán szerezz már a sok ütögetés után annyi pénzt, hogy megvedd 50kért a sereget..
Igen, morálromlás, leesik mélyre a katmorál.. de vagy olyan messze van az ori, hogy nem foglalsz semmit tőle, vagy ha meglátja a sereged, ami beütné van annyi ideje, hogy kényelmesen átépítsen, feltöltse, stb.
Na ja, a tetőre csak vmelyik topklán tagjaként juthatsz, mert saját méreted is elég nagy, s csak melletted levő orikkal célszerű a klánt csinálni, így persze hogy próbálod magad úgy is bevédeni, hogy olyanok közé mész, akik melletted vannak.
Igaz van egy ellenpélda, CLék úgy voltak 2. klán, hogy addig nem lépegettek sehova, hanem évek összehangolt munkájával jó lassan, de kitartóan oda mentek együtt.
|

12-02-2006, 21:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Jó neked, sztem 8 milliárd bármely klánnak jelentős, de mind1.
Másrészről ezt támadás előtt is tudtad, szal miért nem földért mentetek akkor?
Ha meg brahiból csináltátok, akkor most miért emlegeted fel, hogy mennyire semmit sem jelentett nektek?
|
Arrakis, Te emlegetted az A-s pénzszerzést, erre írtam, hogy ott én nem találtam nehéznek a dolgot egyáltalán.
sokkal, de sokkal több pénzt kerestem ott, mint amennyivel felléptem, de ott semmilyen pénz nem elég, ha egy topklánt kell leszedni, annyira fent vannak, mint a hold
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|