|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

12-02-2006, 21:26
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
"
az elejével egyetértek, és ez a téma most pont azokról szól, akik a körbenforgós, változatos játékot kedvelik, nem az A-s játékot
az igazi kihívásnak viszont bőven elég a csoportokat megnyerni, ezt egyáltalán nem érzem kisebbnek az A-s céloknál
|
Én igen, azt is megmondom miért.
Arányaiban a csoportok élén álló ori nagyobb magasságban van, mint az Aban... vagy közel ugyanaz a kettő. De amíg a normál csopikban nem tudsz, mert ezek az orik fenn vannak a nyavajában, s sose éred utol őket, fedezéssel meg max a 4. helyig tudsz menni, addig az Aban ha a 4. helyig eljutsz még klánban támadhatsz, s megszerezheted az 1. helyet. Elvi dolog ez csupán.
Ha nem az 1. hely megnyerni egy csoportot, akkor viszont ugyanúgy eljuthatsz oda Aban is, máshol is, csak nagyobb kihívás.
|

12-02-2006, 21:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Helyes, tamogatom. Ellenben nem lehetne vhogy hangsulyosan venni a szavazatokat? Ugyanis nem mindegy, hogy mondjuk egy monro, xepi, fegya, te, vagy ilyesmi-kaliberu mire szavaz, vagy pedig csak jon egy ember aki 2 honapja jatszik, aztan szavaz vmire..... En attol tartok, hogy a tobbseg dontese nem fetetlen a legjobb dontes mindig.....
|
Nanana. Nenene. Egyrészt nekem az az érzéserm, hogy az itt szavazók túlnyomó többsége nem "2 hónapja játszik". Másrészt meg játékidőtől függetlenül, bárki, aki regisztrált, játszik, és esetleg fizeti a VIP-et, ugyanúgy beleszólhat az vitákba. És különben is: mi alapján döntenéd el, hogy kinek a szavazata mennyit ér?
|

12-02-2006, 21:27
|
Senior Member
|
|
|
|
Kezdésnek:Röhögnöm kell azon, hogy a nejednek 5k heki kellett a top30%-hoz. Miközben mindenki másnak elég 3500...
Nem lehet, hogy a felfedezést erősen eltúlozzátok? 6400 hekin 666 katincsba kerül nekem most egy heki, és 8400 katincsot tudok kényelmesen kitermelni egy nap. Ez saját képzésből jelent napi 12 hekit. Ez persze csökkenni fog, számoljunk napi átlag 8 hekit. Ja igen, a helyezésem jelen pillanatban megfelel a top15% követelményének, azaz a kis 3-as orim lefordulhatna vele B-ből ha lenne. Ha vesszük az ideális esetet, hogy fordulás után 5k kör alatt ismét teljesíti a fordulási feltételeket, akkor is 208 nap napi 8 hekivel fedezhetek fel, az 1664 heki, és megintcsak teljesült a fordulási követelmény.
És ebben a számításban nincs benne semmi gazdag klántámogatás, meg rettentő extrém termelés. Szal el lehet boldogulni szolid háttérrel is, nem kell feltétlen a topklánokat fikázni. Akik, mint nem győzöm hangsúlyozni igazából soha semmilyen kapcsolatba nem kerülnek az átlag játékossal.
Az meg szintén röhej, hogy A-ból kötelező legyen a fordulás. Szépen álljanak sorba a klánok, és egyszercsak mindegyik lesz első? Nem olyan ez, mint a tamagocsizós kékszám? Valahogy értékesebbnek tartom Monróék topra kerülésének módját, mint a miénk lenne ilyen feltételekkel. Aki a piramis csúcsán van üljön ott addig míg egy nála jobb vagy erőszakosabb le nem borítja onnan, ez a dolgok rendje.
Minnél több olyan érvet olvasok itt aminek semmi valós alapja nincs annál inkább tendálok a 8-as pont felé a szavazólistán, és vész ki belőlem a kompromisszumkészség. Hogy igenis akinek kell a kék szám, az bizonyítsa, hogy érdemes rá, ha meg nem, akkor adjon le annyit amennyit nem tud megtartani. Erről szól az egész hód. Nem az számít, milyen magasra mászol a pontlistán, hanem mi az a hely amit meg is tudsz tartani.
Szerintem a kék számnak jelentése kéne legyen, de mostanra nem nagyon van neki. Ha olyanokkal akadok össze feszült helyzetben akiknek van számuk, fel sem merül már bennem, hogy lehet ő a jobb, mert többet ért el mint én.
|

12-02-2006, 21:28
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
komolyan?
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ellenben nem lehetne vhogy hangsulyosan venni a szavazatokat? Ugyanis nem mindegy, hogy mondjuk egy monro, xepi, fegya, te, vagy ilyesmi-kaliberu mire szavaz, vagy pedig csak jon egy ember aki 2 honapja jatszik, aztan szavaz vmire..... En attol tartok, hogy a tobbseg dontese nem fetetlen a legjobb dontes mindig.....
|
hát ezt jól megmondtad  de ez csak egy véleménynyilvánitás  nem döntés!
|

12-02-2006, 21:33
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
kis kék szám
Quote:
Originally Posted by Synkel
Szerintem a kék számnak jelentése kéne legyen, de mostanra nem nagyon van neki. Ha olyanokkal akadok össze feszült helyzetben akiknek van számuk, fel sem merül már bennem, hogy lehet ő a jobb, mert többet ért el mint én.
|
"Azok az országok, akik már végigjátszották a játékot, és az első vagy második szintről újraindultak (a nevük mellett egy kis kék (2), vagy nagyobb szám szerepel)"
ennyi a jelentése szerintem 
|

12-02-2006, 21:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Én igen, azt is megmondom miért.
Arányaiban a csoportok élén álló ori nagyobb magasságban van, mint az Aban... vagy közel ugyanaz a kettő. De amíg a normál csopikban nem tudsz, mert ezek az orik fenn vannak a nyavajában, s sose éred utol őket, fedezéssel meg max a 4. helyig tudsz menni, addig az Aban ha a 4. helyig eljutsz még klánban támadhatsz, s megszerezheted az 1. helyet. Elvi dolog ez csupán.
Ha nem az 1. hely megnyerni egy csoportot, akkor viszont ugyanúgy eljuthatsz oda Aban is, máshol is, csak nagyobb kihívás.
|
innentől nem hogy nem tudom leszedni a normál csopi tetejéről az orikat, hanem le kell szedjem, különben nem tudok továbbmenni!
az egyetlen hely, ahonnan biztosan nem tudom leszedni, az az A, mert ott semmilyen kényszer nincs a továbblépésre
|

12-02-2006, 21:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
jaj Arrakis, erre hadd mondjak már egy példát
a múltkor fent jártam az A-ban
én, mint a pörgős játékhoz szokott, mondom a srácoknak, fosszuk már ki a szomszéd klán összes olyan oriját, amit a hadisaink elérnek egyszerre! éjjel megy is a sok ork lovacska, elhoztunk vagy 8 mrd.-t
és?? be kellett látnom, hogy ettől se nekünk nem lett több, se azoknak kevesebb, le is álltam
|
Ezt nem értem, ha annyiba került a támadások összehozása, mint a tényleges fosztás volt, akkor tényleg tök fölösleges volt, inkább földre mentetek volna.
Ha az nem boldogít, hogy előrébb kerüléshez nőttek az esélyeitek, akkor egyáltalán támadni is kár volt.
|

12-02-2006, 21:37
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by zaff
"Azok az országok, akik már végigjátszották a játékot, és az első vagy második szintről újraindultak (a nevük mellett egy kis kék (2), vagy nagyobb szám szerepel)"
ennyi a jelentése szerintem 
|
De nagyon megmondtad a lényeget ember!!! Rögtön adok egy ződet érte.
Akik már végigjátszották a játékot. Itt a lényege az egésznek, le van írva, elfogadtuk a feltételt mikor jelentkeztünk a játékra.
Nem összekeverendő azzal, hogy végijátszották a játék nekik tetsző részét
|

12-02-2006, 21:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
innentől nem hogy nem tudom leszedni a normál csopi tetejéről az orikat, hanem le kell szedjem, különben nem tudok továbbmenni!
az egyetlen hely, ahonnan biztosan nem tudom leszedni, az az A, mert ott semmilyen kényszer nincs a továbblépésre
|
Le kell, de attól még nem tudod.
Gazdaságilag megfolytanak még útközben.
aztán odaérsz alá 50 körre, s akkor mi történik ott?
Biztosan nem tudod leszedni??
Akkor mióta A van ugyanaz lenne az 1.
|

12-02-2006, 21:38
|
Member
|
|
|
|
"Nem az számít, milyen magasra mászol a pontlistán, hanem mi az a hely amit meg is tudsz tartani."
az A-ban mi az a reális helyezés, ahova egy játékos a kék számaiért küzve feljuthat, és megtartja?
erre válaszolj Synk
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|