Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. 38 40.00%
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz. 47 49.47%
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz. 4 4.21%
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye. 12 12.63%
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen. 11 11.58%
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is. 7 7.37%
Legyen kötelező az A-ból is fordulni. 15 15.79%
Maradjon minden úgy, ahogy most van. 23 24.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 95. You may not vote on this poll

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-01-2006, 21:06
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Hjajj nekem....
Nagy gondban vagyok, mivel szeretnék szavazni én is, de nekem nincs kis kék számocskám (még) és nem tudom teljes mértékben átérezni a helyzet súlyát.
Az igaz, hogy aki később kezdte a játékot annak nehezebb lessz elérni magasabb értékű számocskát mint " a régi motorosoknak".
Anno jó 5letnek tűnt a nehezítés bevezetése és támogattam is, mivel én személy szerint szeretem a kihívásokat és a bizonyos 30% nem egy nagy cucc elérni. Viszont annyian panaszkodtak és érveltek (volt akinek a mondatai meggyőztek, de volt olyan is aki emeletes marhaságokat zagyvált össze-vissza) a dolog emiatt, hogy be kell vallanom kissé összezavarodtam.

Most itt szerintem az a kérdés, hogy a kis számocskák mit szimbolizáljanak? Elismertséget a játékkal eltöltött időért vagy inkább a rátermettségért?

Sokan mondták, hogy segítség nélkül nem lehet első lenni. Nos mindenhol vannak elsők + utolsók. Játékban, sportban, gazdagságban .... mindenben.
Említve lett az is, hogy így sokaknak nem lessz lehetősége top 1-nek lennie és így nem tud majd kék 9es fölé menni- nos nem lehet mindenki fociVB győztes sem, nem lehet F1 világbajnok sem, nem lehet Bill Gates
sem stb. Szerintem ez mindenki számára világos.

Bár itt megemlíteném, hogy amikor téma volt a dolog a külső fórumon nem volt ennyi ellenvetés. Nos, a játék a felhasználóknak azaz nekünk van és, ha már megadatott a lehetőség, hogy döntsünk miként szeretnénk élvezni a Hódítót, éljünk vele. Nincs érteleme a fenyegetőzésnek, hogy ha így marad nem játszok, nem jó az egész, el lett sz...a stb, inkább hajrá ide és beleszólni a játék fejlesztésébe akkor, amikor még csak tervek vannak
Nah most megaszondtam

Ami pedig azt illeti a Hódító jelenlegi álása szerint valóban nem lehet bejutni a top10be, ha az ott lévők nem akarják. Ez tény. Persze írva vagyon, miszerint: Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb...
A diplomácia eléggé tág fogalom
Nos ez az én véleményem. Nem áll szándékomban senkit se bántani szavaimmal, ha mégis valakit sért a dolog attól elnézést kérek.

u.i.: bevallom nem olvastam el az összes előttem lévő beírást, ezért ne tessék szemrehányást tenni, ha valakinek a szavait netalán ismételtem volna. Van olyan aki, csak azt várja, hogy beszóljon. Majd holnap elolvasom, ha nem leszek ennyire álmos.
Reply With Quote
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules