|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

12-01-2006, 09:41
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
én továbbra is azt látom, hogy az A-ban aktív játékosok akarják a többséget meggyőzni arról, hogy hogyan is lehet körbefordulni úgy, hogy az A kötelező legyen
azok, akik benyomják a helytartón, hogy két körönként vegye ki a százezer kaját, és vitézül felépítenek a végtelen pénzükön 65%-80% barakkot, és jó játékosnak titulálják magukat
nem azért hoztam ide ezt a kérdést, hogy majd néhány ember szavazzon a dologról, hanem hogy leírjam az adminisztrátornak, hogy mi is a véleménye erről egy csomó körben forgó szövetségnek, akik játszunk néha tanya nélkül, szintenként más fajokkal, más stratégiákkal, és nem haverkodunk senkivel, hogy odaengedjen, ahova nekünk tetszik
sajnos nem írnak ide most sokan, de ahogy a Hódos belfő forumot elnézem, nagyon sok emberről van szó, aki nem óhajt az A-ban a felső pár ország közé kerülni, mert nekik nem erről szól a játék
|

12-01-2006, 09:43
|
Junior Member
|
|
|
|
Elösször is köszönöm, hogy az itt felszólalók tovább öregbítik az 1/A rosszhírét. Nem értem a csodálkodásukat, hogy sokan nem akarnak ott játszani ezeknek köszönhető.
Rögtön abbahagyom a fordulási nehezítés elleni hozzászólásaimat, mihelyt bevezetik a kötelező fordulást az 1/A-ból! Aki nem teljesíti, az nem kap kék számot, csak egy 200 hekis orit az 5-ben.
Ati javaslatát támogatom, a 2X-i fordulás a 2/B-ből 1 kék szám.
|

12-01-2006, 09:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by porika
Elösször is köszönöm, hogy az itt felszólalók tovább öregbítik az 1/A rosszhírét. Nem értem a csodálkodásukat, hogy sokan nem akarnak ott játszani ezeknek köszönhető.
Rögtön abbahagyom a fordulási nehezítés elleni hozzászólásaimat, mihelyt bevezetik a kötelező fordulást az 1/A-ból! Aki nem teljesíti, az nem kap kék számot, csak egy 200 hekis orit az 5-ben.
Ati javaslatát támogatom, a 2X-i fordulás a 2/B-ből 1 kék szám.
|
tulajdonképpen ez is elegendő érv
az A az egyetlen csoport, ahonnan nem kötelező a fordulás, akkor miért lenne kötelező oda a feljutás?
|

12-01-2006, 10:06
|
Junior Member
|
|
|
|
Sehonnan sem kötelező a fordulás  , de a többi szinten van hatása (bár szerintem ezt módosítani kellene felfele) ha túl sok a topköröd.
|

12-01-2006, 10:17
|
Junior Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
ATI-nak az 5. pontrol
(nem tudok beidézni 
"5 - A-ban a B-s országénál 1-el kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen"
igen, jól látod, volt korábban egy olyan javaslat, ami igy csökkentené a szükséges idöt
bonyolult, de a 4-es még bonyolultabb! (mivel az 1-es kivételével A-ban mások lennének a szabályok)
a felsorolásbol hiányzik, de végülis (vagy azóta) javasolták
0 - legyen mindenkinek minden forduláshoz top 30% igény (a 10.29-e elötti)
6 - az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesitenie a B-böl való forduláshoz is (lehet, hogy javasolták, bár nem emlékszem)
8 - maradjon a most bevezetett, uj követelmény
9 - legyen kötelezö A-bol fordulni (vagyis ne lehessen B-böl??)
OFF
arrol nem beszéltünk, és nem nyilvánvaló a korábbi megbeszélésekböl sem:
mi a követelmény, ha valaki cserél A-ban, és ott nagyobb számu országa van, mint amivel B-böl fordulni akar?
ON
Lanka
Last edited by bitboss; 12-01-2006 at 10:23..
|

12-01-2006, 10:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
én továbbra is azt látom, hogy az A-ban aktív játékosok akarják a többséget meggyőzni arról, hogy hogyan is lehet körbefordulni úgy, hogy az A kötelező legyen
azok, akik benyomják a helytartón, hogy két körönként vegye ki a százezer kaját, és vitézül felépítenek a végtelen pénzükön 65%-80% barakkot, és jó játékosnak titulálják magukat
|
Szerinted ezeknek a játékosoknak honnan lett pénzük? Csak úgy beírják menniy kell, és a rendszer kiutalja nekik? Jó játékosok, mert elő tudják teremteni a haladáshoz szükséges vagyont.

12-01-2006, 10:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Szerinted ezeknek a játékosoknak honnan lett pénzük? Csak úgy beírják menniy kell, és a rendszer kiutalja nekik? Jó játékosok, mert elő tudják teremteni a haladáshoz szükséges vagyont.
|
Elő, de hogyan?
termelnek X évig...
Már fent trónolnak jó ideje mikor még mások voltak a szabályok felvittek pár übertörpét és mikor az építkezéshez a nyersanyag mennyiség nem volt lebutítva 1000 hektárra betegre keresték magukat...
Milliárdokkal fellépő orikat ahányszor csak lehetett újraindítottak...
stb stb...
Most rajtaülnek a piacon...
|

12-01-2006, 10:39
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Elő, de hogyan?
termelnek X évig...
Már fent trónolnak jó ideje mikor még mások voltak a szabályok felvittek pár übertörpét és mikor az építkezéshez a nyersanyag mennyiség nem volt lebutítva 1000 hektárra betegre keresték magukat...
Milliárdokkal fellépő orikat ahányszor csak lehetett újraindítottak...
stb stb...
Most rajtaülnek a piacon...
|
Szerintem a top10%ig nem kell attól tartani, hogy az "übertörpések" fenyegetnének... és az addig feljutott játékosok nagyrésze sem hiszem hogy ilyen módon gazdagodott volna meg 

12-01-2006, 10:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Szerintem a top10%ig nem kell attól tartani, hogy az "übertörpések" fenyegetnének...
|
És tovább?
Ott vége a játékomnak ásam el magam keressek más szórakozást vagy mi?
Ha az indok hogy az A része a játéknak akkor a fordulás is az forduljon a topja is. Egytetértek monróval a katmorálromlás bevezetésében, lenne rögtön gondja a sok irigy übermájernek.
|

12-01-2006, 10:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
És tovább?
Ott vége a játékomnak ásam el magam keressek más szórakozást vagy mi?
Ha az indok hogy az A része a játéknak akkor a fordulás is az forduljon a topja is. Egytetértek monróval a katmorálromlás bevezetésében, lenne rögtön gondja a sok irigy übermájernek.
|
Goldy, most te jössz a szomszéd tehene is dögöljön meg stílussal. Nem kell azért ezt úgy beálítani, hogy van 20 játékos aki szereti az A-t, a többi 10k meg nem, és mégis nekik kell igazodni a többihez. Én a magam részéről ott akarok maradni, és elérni, hogy egyszer az én nevem is ott legyen a legsikeresebb hódosok között, lehetőleg minnél hosszabb ideig. Nem az idén lesz ez, és nem is jövőre...
Termelni pedig A-ban kell. Lentebb ha belegebedsz sem tudsz elegendő tartalékot felhalmozni, hogy egy nehezebb, verekedősebb, fokozósabb hetet kihúzz vele. Volt olyan éjszakánk, hogy egyik hadis 7 mrd-t háborúzott el egyéniben, és a végén 36 heki nyeresége volt. Sereget elengedni, fokozni, hogy meglegyen a 2 kör sokba került, és bár igazából nem engedhettük volna meg ezt a luxust magunknak, azért bele se döglöttünk...
Az A kihagyásával kapcsolatban valaki szintén felvetett egy érdekest, ha nekem nem tetszik az 5-dik szint, akkor én meg azt hagyhatom ki?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|