|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

11-27-2006, 10:20
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
|

11-27-2006, 10:22
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Tudod az" ilyeneknek" akik minek játszanak/szerinted/ és a vipet tolják azoknak nemgond ha nem tudnak ott ülni mert az "ilyenek" nagy része már akkor is játszott és tudott játszani HT nélkülis amikor nem volt vip.
Az "ilyenek" nagyrésze nem a HT miatt vállalta a vipet, hanem hogy segitse és támogasa a játék fennmaradását egy a hóditó életében lévő nehezebb időszakban.
Sokan komoly áldozatot hoztak a kedvenc játékuk fennmaradása és fejlődése érdekében ( lásd szerver ügy, részletek itt: http://www.hodito.hu/szerver.html), és mégtöbben vállalták a vipet is ugyan ezen okból kifolyólag.
Ugyhogy nem a béna seggelős stratégákat kellene szapulni, hanem talán utolérni és bebizonyitani nekik milyen bénák  )
|
szerintem valamit félreértettél Békés!! 
|

11-27-2006, 11:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
Arra, te veled meg abszolult nem értek egyet, szerintem meg ne a seggelősek legyenek a toppban, ha nem a jó stratégák, ezzel az opcióval semmi könnyítés nincs, csak azt teszi, amit én is megtennék, ha seggelős lennék nem családfenntartó. Mellesleg, az hogy ilyenek meg minek játszanak? Na az ilyenek tolják a vippet főleg (persze mások is), mert nem tudnak ott ülni és ebből a lóvéból, megy a játék.
|
Békés nekem ez úgy jön le hogy Laziga ezt irónikusan, szarkasztikusan mondta, tehát azu ilyenekbe a maga féle dolgozó embereket sorolta.
Amúgy csak részben van igazad Laziga, a sok vipet az elborult eszement anarhosok dobják
Még mindig nem győztetek meg hogy kéne bővíteni a ht szolgáltatásait. Épp most vipelem újabb 12orim mert rájöttem hogy annyira belelustultam hogy csak vippel megy... ez nem jó 
|

11-27-2006, 23:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Sziasztok lenne egy olyan felvetésem hogy a helytartóban a képzéseket ne csak pénz szűkébe lehessen halasztani hanem betegség esetén is.
|
nem olvastam végig az egész topicot, de én is támogatom.
pontosabban inkább úgy, hogy be lehessen állítani, hogy a ht mínuszos lakosságnál képezhessen vagy sem alapkatonát.
lévén nem csak betegség miatt, de egy rádrakott száraz-vihar miatt is eléggé csökkenhet egy ország lakosága, ha a tulaj mondjuk egy napig nem lép be, és ez esetbel elég cudar ha még a ht is képezget.
és elviekben a ht csak annyit csinál amit én is megtudnék csinálni, és épp ésszel nem állnék neki -Xezer lakosnál képezni.. 
Last edited by wand; 11-27-2006 at 23:33..
|

11-28-2006, 06:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Békés nekem ez úgy jön le hogy Laziga ezt irónikusan, szarkasztikusan mondta, tehát azu ilyenekbe a maga féle dolgozó embereket sorolta.
Amúgy csak részben van igazad Laziga, a sok vipet az elborult eszement anarhosok dobják
Még mindig nem győztetek meg hogy kéne bővíteni a ht szolgáltatásait. Épp most vipelem újabb 12orim mert rájöttem hogy annyira belelustultam hogy csak vippel megy... ez nem jó 
|
ja igen ezt magamra értettem. Bocsi ha nem volt egyértelmű , meg a kései reagálásért csak nem tudok mindig lenni.
|

11-28-2006, 09:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ja igen ezt magamra értettem. Bocsi ha nem volt egyértelmű , meg a kései reagálásért csak nem tudok mindig lenni.
|
Akkor én bocsi, mert nálam jött le rosszul, igy utólag belegondolva érthető mind a kétféleképpen. Sorry 
|

11-28-2006, 14:50
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
nem olvastam végig az egész topicot, de én is támogatom.
pontosabban inkább úgy, hogy be lehessen állítani, hogy a ht mínuszos lakosságnál képezhessen vagy sem alapkatonát.
lévén nem csak betegség miatt, de egy rádrakott száraz-vihar miatt is eléggé csökkenhet egy ország lakosága, ha a tulaj mondjuk egy napig nem lép be, és ez esetbel elég cudar ha még a ht is képezget.
és elviekben a ht csak annyit csinál amit én is megtudnék csinálni, és épp ésszel nem állnék neki -Xezer lakosnál képezni.. 
|
Csakugyan így lenne helyes. Emberhiánynál képezzen-e vagy sem? Abban benne van minden.
|

11-28-2006, 15:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Csakugyan így lenne helyes. Emberhiánynál képezzen-e vagy sem? Abban benne van minden.
|
nem egeszen. van mondjuk 1-2 ember pluszban, a ht meg nekiall kepezni 1000-et. ugyanugy katasztrofas a vegeredmeny. kapasbol nem fog mukodni 60-65 epulet. mondjuk tanya...
|

11-29-2006, 09:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Igy van ezért javasoltam eleve betegség-kor, mondjuk elismerem hogy vihar alatt is elég rossz a képzés.
|

11-29-2006, 20:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
nem egeszen. van mondjuk 1-2 ember pluszban, a ht meg nekiall kepezni 1000-et. ugyanugy katasztrofas a vegeredmeny. kapasbol nem fog mukodni 60-65 epulet. mondjuk tanya...
|
he?
annak idáig is így képezett a ht, semmi rendkívüli nem volt benne.
ha -60 tanya miatt éhezni kezd az ori, akkor 2 körig kajál a raktárakból és ennyi alatt visszajön a népessége. és persze ezt előre lehettt látni.
itt kifejezetten arról van szó, hogy előre nem látható dolog miatt megy át negatívba a lakosságod, és olyankor ne képezzen már rá a ht is.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|