|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

11-25-2006, 22:17
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Monaco
Ez felesleges! NE támadj hullát ha nem akarsz betegséget, ha meg támadz képzést kapcsold le vagy válald a felelőséget!
|
légy szives olvasd végig a témát amihez hozzászóltál!!! ha beláttad,hogy nem
gyengén badarságot írtál akkor vezekelj!! 
ha meg nem látod be akkor meg mindegy!! 
|

11-26-2006, 06:55
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Igen szerintem is anélkül ne ossza már senki az észt, hogy nem olvassa végig!
De itt egy nagyabeli összefoglalás:
Az eredeti javaslat, az hogy legyen választható opció, hogy ha beteg vagy állítsa le a képzést a HT.
Érvek ellene:
1, Így is van már elég előnye a vippeseknek.
2, Ne játssz hadit, ha nem bírsz folyamatosan gép előtt lenni.
3, Ha félsz ilyentől akkor ne képezz.
4, Ne üss hullát.
5, Na ne gondolkodjon már helyettem a HT.
6, Kiszámoltam, ha reggel beverek egy beteg orit és este munkából mikor haza jöttem, veszem észre, akkor semmi féle hátrányom nincs, hogy képzett a HT.
Nagyából ennyik a fontosabb érvek.
1 Ez nem egy plusz dolog, hanem egy mostani hiányosság kiküszöbölése.
2 értem én hogy non stop csak mikor nyit? na ne már azért még is
3 oké, tehát ha félek, akkor nem képzek de, akkor meg minek fizetek érte ?
4 kedves tanult kollegák a súgó mélyebb tanulmányozása megoldhatja a ti hiányosságotokat is.
5 semmi olyat nem tenne, amit én nem tennék, meg ha ott tudnék lenni a gépem előtt. (ennyi eszem még nekem is van)
6 Érdekes orid lehet vagy mindenkivel mntztél vagy mindenki téged rugdalhat.
Na de komolyra fordítva jelen pillanatba, ha fizetek, akkor képezhet a HT de, akkor, ha véletlen beteg oriba botlok bele, akkor ez a lehetőség veszélyesen tönkre vághatja az orim. Nyilván ha nem fizetek, nem képez a ht és nincs ilyen hátrány. És őszintén megvallom, hogy bár nagyon szeretem ezt a játékot többet a közeljövőbe akkor se fog tudni előtte ülni, mert vannak egyéb dolgok, amik fontosabbak. Akik az első helyen vannak, mert a hód az csak utánuk van a sorba örök 2. (hát nem egy vesztes?  )
Last edited by laziga; 11-26-2006 at 16:20..
|

11-26-2006, 20:33
|
Member
|
|
|
|
 hát kaptam itt hideget, meleget 
Nem tudom melyik hozzászóló milyen játéktapasztalattal bír, s miért mond véleményt, én már cirka 5 éve hódozom, s jelenleg is majd minden csopi topjában van orim, értsd első 10 :P
Engem mulattat, ha egy játék nehézséget állít elém, s nem babazsúr elérni a saját magam elé állított célokat.
Volt aki azt mondta (ne haragudj, hogy nem név szerint, de elolvastam az összeset, s ömleszve írom az egészre a véleményt) hogy kiélezett ori, nagy kárt okoz...
Nos, én is mindig tudom másra: meggazdagodásra, milliárdok halmozására, etc fordítani a pénzt, de az teszi ezt a játékot széppé, hogy ez nem mindig olyan egyszerű.
Természetesen megtörtént, hogy egy támadás után nekem is eltelt néhány óra, s fertőzött volt az ori. Hmm, rendbeszedtem, ez is kihívás volt, s tetszett.
Most egy olyan javaslattal állunk szemben, ami megkönnyítené az ilyen eseteket, illetve azokon segítene, akik nem tudnak, vagy nem akarnak úgy akciózni, hogy utánna is figyelemmel kísérjék az eseményeket. Vagy csak fél napra rá ( ez meg elnézést mindenkitől, akinek most piciny lelkébe tiprok, LOL)
Szal én továbbra is azt mondom, ne azokat tartsuk szem előtt, akik reggel, meg este be tudnak nézni, ez a játék nem azért van 1 órás körökre osztva.
Nekik legyen meg e miatt a saját nehézségük.
Bár az is tény, hogy ők egyik top első 10 helyén sem fognak tanyázni, de ettől függetlenül még ne olvassunk mesét is nekik az álombaszenderüléshez, ha maguktól nem megy.
Tom, nagyképű, brunyesz, meg minden vagyok, de legalább vállalom, s kitartok a mellett, amit gondolok az egészről.
Hóhohó.. vki hiányolta az érveket, érv: ne könnyítsünk semmit, a helytartó így is túl sok terhet levesz az ember válláról.
Egy érv, de elég tartalmas, drága barátom, ki annyira hiányoltad ezt 
|

11-26-2006, 22:14
|
Senior Member
|
|
|
|
Arra, én továbbra se értek veled egyet. Nagyon nem.
Valami oknál fogva úgy állítjátok ezt be, hogy ha a helytartó leállítja a képzést betegség esetén, akkor az orinak egyből minden baja elmúlik, és be se kell nézni rá, mert a HT nem hagyja szétesni. Ezzel szemben a betegség irtani fog ettől függetlenül, és a HT nem fog kórházat sem építeni, hogy azért egyszer csak majd elmúljon. Szal a probléma fennáll továbbra is, csak nem tetézi.
A top10-es orikról meg azért tudjuk, hogy nem úgy néznek ki, hogy egy sűrű mezőnyben is megállják a helyüket, ráadásul főleg 5-ben elsősorban nem játéktudást jelent oda feljutni, sokkal inkább kapcsolatokat... Sőt a topban igen ritka jelenség a véletlen összeszedett betegség is
|

11-26-2006, 22:20
|
Member
|
|
|
|
synkel, pontosan igy van, ahogy mondod. adtam is 1 pontot. 
Last edited by Smooth Scroller; 11-26-2006 at 22:28..
|

11-26-2006, 22:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Amúgy sztem felesleges a további szájkarate, mert a világot nem váltja meg itt senki sem 
Arra sztem meggyőződésből és már csakazértisból mondja azt, amit.. én meg nem fogom azt mondani, hogy igaza van, mert szerintem nincs.. és felesleges oldalakat azzal teleírni, hogy mindenki ugyanazt ismételgeti 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

11-27-2006, 06:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Szerintem is Deninek van igazsága, mert mindenki mindig ugyan azt írja ez már csak száj karate. Arra, te veled meg abszolult nem értek egyet, szerintem meg ne a seggelősek legyenek a toppban, ha nem a jó stratégák, ezzel az opcióval semmi könnyítés nincs, csak azt teszi, amit én is megtennék, ha seggelős lennék nem családfenntartó. Mellesleg, az hogy ilyenek meg minek játszanak? Na az ilyenek tolják a vippet főleg (persze mások is), mert nem tudnak ott ülni és ebből a lóvéból, megy a játék.
|

11-27-2006, 09:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
Mellesleg, az hogy ilyenek meg minek játszanak? Na az ilyenek tolják a vippet főleg (persze mások is), mert nem tudnak ott ülni és ebből a lóvéból, megy a játék.
|
Tudod az" ilyeneknek" akik minek játszanak/szerinted/ és a vipet tolják azoknak nemgond ha nem tudnak ott ülni mert az "ilyenek" nagy része már akkor is játszott és tudott játszani HT nélkülis amikor nem volt vip.
Az "ilyenek" nagyrésze nem a HT miatt vállalta a vipet, hanem hogy segitse és támogasa a játék fennmaradását egy a hóditó életében lévő nehezebb időszakban.
Sokan komoly áldozatot hoztak a kedvenc játékuk fennmaradása és fejlődése érdekében ( lásd szerver ügy, részletek itt: http://www.hodito.hu/szerver.html), és mégtöbben vállalták a vipet is ugyan ezen okból kifolyólag.
Ugyhogy nem a béna seggelős stratégákat kellene szapulni, hanem talán utolérni és bebizonyitani nekik milyen bénák  )
|

11-27-2006, 10:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Arra, én továbbra se értek veled egyet. Nagyon nem.
Valami oknál fogva úgy állítjátok ezt be, hogy ha a helytartó leállítja a képzést betegség esetén, akkor az orinak egyből minden baja elmúlik, és be se kell nézni rá, mert a HT nem hagyja szétesni. Ezzel szemben a betegség irtani fog ettől függetlenül, és a HT nem fog kórházat sem építeni, hogy azért egyszer csak majd elmúljon. Szal a probléma fennáll továbbra is, csak nem tetézi.
A top10-es orikról meg azért tudjuk, hogy nem úgy néznek ki, hogy egy sűrű mezőnyben is megállják a helyüket, ráadásul főleg 5-ben elsősorban nem játéktudást jelent oda feljutni, sokkal inkább kapcsolatokat... Sőt a topban igen ritka jelenség a véletlen összeszedett betegség is
|
Első rész: asszem Denibéjbinek igazat adok, s majd ha aktuális lesz a téma elválik hogyan is fog történni. Fölösleges tovább nyúzni.
A második rész viszont tetszik, szókimondó, s ált tényleg így működik, de én azt mondom erre, hogy egy csopiban sem születtem oda, s nem kölcsönbérleti szerződések, hanem ló, meg íj segített hozzá. Úgy meg fennált a fertőződés veszélye, nem egyszer el is kaptam. És az agy nélkül termelő orik koncepciójával sem értek egyet magam részéről. Azt azok szeretik csinálni, akik utánna kényszerűen adnak földet 
|

11-27-2006, 10:10
|
Member
|
|
|
|
Megállj Arra jön még kutyára teherautó 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|