|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-28-2006, 19:32
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
nem biztos hogy ennyire kéne szinezni, de egyébként nagyon hasznos volna
|
Nekem is tetszik, és én is csak azt tudom mondani amit mások
Támogatom

11-28-2006, 19:43
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Én is támogatom mivel neten játszom, de kíváncsi lennék a wap-osok véleményére is, hiszen ez plussz letöltendő adatmennyiség lehet...
|

11-28-2006, 20:00
|
Member
|
|
|
|
nem kell rakattintani a "regi esemenyek"-re, vagy csak neha es akkor semmi pluszt nem jelent. 
|

11-28-2006, 20:00
|
Member
|
|
|
|
Halihó
Nos az 5letet én is támogatom, a szineket viszont én sem. Szerintem teljesen felesleges kiszinezni. Eddig is csupán a katonai akciók eredményei voltak szinesen feltüntetve az eseménylistában; szerintem ez maradjon is így.
Hmm.... nagyon tetszik az ötlet  Nem kellene kérdezgeti a szöviket, hogy kitől, mikor, mennyit, miből, mit ....stb
Meg más szempontból nézve is bejön. Pölö szeretem tudni, ha a szövim ártózik, mert neki úgy teccik, a másik vezér meg ír, hogy mért is az értelmetlen pusztítás a haszonszerzés helyett ... blablabla... a szövim tagadja, az ellenfél álítja, én meg hülén érzem magam és nem tudom kinek higgyek  Nah de ez már magánügy.
|

11-28-2006, 20:02
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Panyi
Én is támogatom mivel neten játszom, de kíváncsi lennék a wap-osok véleményére is, hiszen ez plussz letöltendő adatmennyiség lehet...
|
Szintén támogatom, Néha bosszantó, hogy nem emlékszem mennyire volt sikeres egy rengetés, lopás.
Én szoktam Wapot is használni, szerintem az külön topicot érdemelne, hogy mit kéne rajta változtatni.
de ott szerintem nem lényeges a szín mivel egyszerre nem túl sok infó jelenik meg, tehát ha mindent tudni akarsz akkor végig kell lapoznod.
|

11-28-2006, 20:08
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Panyi
|
Wapon nincs szövetség menü és gondolom én, hogy az újítás oda lenne beiktatva; mármint a szövetség fontos eseményeihez. Szal ez a wapon nem változtat semmit.
|

11-28-2006, 20:10
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Meg más szempontból nézve is bejön. Pölö szeretem tudni, ha a szövim ártózik, mert neki úgy teccik, a másik vezér meg ír, hogy mért is az értelmetlen pusztítás a haszonszerzés helyett ... blablabla... a szövim tagadja, az ellenfél álítja, én meg hülén érzem magam és nem tudom kinek higgyek  Nah de ez már magánügy.
|
Szövi eseménylistában is tényleg jó lenne látni, de ha már itt tartunk az is jó lenne, ha a saját eseménylistáját ha valaki törli, attól még a szövi listában bent maradhatna az infó, és azt csak a vezér törölhesse, így nehezebb lenne ilyen unaloműző ártók nyomainak az eltüntetése....
|

11-28-2006, 20:10
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Wapon nincs szövetség menü és gondolom én, hogy az újítás oda lenne beiktatva; mármint a szövetség fontos eseményeihez. Szal ez a wapon nem változtat semmit.
|
Wapon elég sok mindent nem tudsz megnézni.
|

11-28-2006, 20:11
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by FJORD
Szintén támogatom, Néha bosszantó, hogy nem emlékszem mennyire volt sikeres egy rengetés, lopás.
|
Lehet, hogy nem a játékon, hanem a memóriánkon kellene javítanunk? 
|

11-28-2006, 20:12
|
Senior Member
|
|
|
|
Kicsit elszaladtunk.
Szöviesemények közt semmiképp nem szeretném látni, hogy ki kitől mit lopott. Rengeteg kiírás lenne, és tényleg elveszne a lényeg.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|