Quote:
Originally Posted by Neferneferuaten
5 kocsma???
most hany hekirol beszelunk? :-))) mert mondjuk 1000 hekin eleg sovanyka lenne...egyebkent engem nagyon idegesitene ha az oriasom lopkodjak folyamatosan tekire...eleg bosszanto tud lenni....azt ha mondjuk ezt egy mf elf teszi, 80%-os morallal be sem tudod utni, ha rendesen fel van epitve...nem azt mondom, h alakitsd at az oriasod tolissa, mert az eleg morbid lenne:-)
a masik problema ha nincs eleg tolid, es beszerzel egy jo kis leprat, vagy netalan az elenfel van olyan ugyes, es ajandekba ad neked:-)
szoval az oriassal eleg nehez potolni az emberhianyt, es ha zombi hijjan senkihez sem fersz be ( meg kell jegyeznem, h az emberek nagy resze korhaz nelkul jatszik) szal szepen ki lehet csinalni az oriast....
megjegyzes:egyebkent az oriast en is csiptem regebben, sot a kezdoknek leginkabb ezt a fajt ajanlanam, mert konnyu vele jatszani...
|
Megint előadom magam: nekem 1300 hektáron óriással még 1 (olvasd: egy) kocsmám volt. És nem loptak tekercsre, a betegséget meg simán kihúztam 15-20 kórházzal. Csak már szégyellem magam, annyit ismétlem ezt a dolgot