|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

11-22-2006, 19:34
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
5 kocsma???
most hany hekirol beszelunk? :-))) mert mondjuk 1000 hekin eleg sovanyka lenne...egyebkent engem nagyon idegesitene ha az oriasom lopkodjak folyamatosan tekire...eleg bosszanto tud lenni....azt ha mondjuk ezt egy mf elf teszi, 80%-os morallal be sem tudod utni, ha rendesen fel van epitve...nem azt mondom, h alakitsd at az oriasod tolissa, mert az eleg morbid lenne:-)
a masik problema ha nincs eleg tolid, es beszerzel egy jo kis leprat, vagy netalan az elenfel van olyan ugyes, es ajandekba ad neked:-)
szoval az oriassal eleg nehez potolni az emberhianyt, es ha zombi hijjan senkihez sem fersz be ( meg kell jegyeznem, h az emberek nagy resze korhaz nelkul jatszik) szal szepen ki lehet csinalni az oriast....
megjegyzes:egyebkent az oriast en is csiptem regebben, sot a kezdoknek leginkabb ezt a fajt ajanlanam, mert konnyu vele jatszani...
|

11-22-2006, 19:36
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Neferneferuaten
5 kocsma???
most hany hekirol beszelunk? :-))) mert mondjuk 1000 hekin eleg sovanyka lenne...egyebkent engem nagyon idegesitene ha az oriasom lopkodjak folyamatosan tekire...eleg bosszanto tud lenni....azt ha mondjuk ezt egy mf elf teszi, 80%-os morallal be sem tudod utni, ha rendesen fel van epitve...nem azt mondom, h alakitsd at az oriasod tolissa, mert az eleg morbid lenne:-)
a masik problema ha nincs eleg tolid, es beszerzel egy jo kis leprat, vagy netalan az elenfel van olyan ugyes, es ajandekba ad neked:-)
szoval az oriassal eleg nehez potolni az emberhianyt, es ha zombi hijjan senkihez sem fersz be ( meg kell jegyeznem, h az emberek nagy resze korhaz nelkul jatszik) szal szepen ki lehet csinalni az oriast....
megjegyzes:egyebkent az oriast en is csiptem regebben, sot a kezdoknek leginkabb ezt a fajt ajanlanam, mert konnyu vele jatszani...
|
26 millio hekin is epp eleg :P
az idegesito az pedig az, amikor a torpedtol, vagy az orkodtol lopnak tekit.
a legidegesitobb pedig amikor az elfedtol, emberedtol, vagy a felelfedtol ( na ilyet szerencsere meg nem eltem at)
a betegsegrol meg annyit, hogy embert nem csak lopni lehet....

11-22-2006, 19:37
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Én amióta játszom az embert, az oriast, és a törpét próbáltam. Eddig mindegyikkel sikerült a top 20ba jutnom. Tehát az oriás is jóó
|

11-22-2006, 19:40
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Neferneferuaten
5 kocsma???
|
Megint előadom magam: nekem 1300 hektáron óriással még 1 (olvasd: egy) kocsmám volt. És nem loptak tekercsre, a betegséget meg simán kihúztam 15-20 kórházzal. Csak már szégyellem magam, annyit ismétlem ezt a dolgot 
|

11-22-2006, 19:42
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
Valamilyen megmagyarázhatatlan okból valószínűnek tartom, hgoy erről már Nefi is hallott  (Nem értem amúgy, mit nézett be?)
Abban persze igazad van, hogy nem kell az óriásnak sok tolvaj, de ez egyben pont azt jelenti, hogy gyújtogatással nagyon jól meg lehet szivatni magasabb hekin..
Tehát mintha ugyanazt mondanátok, bár fene se tudja már ilyen későn eldönteni.. 
|
IP :-)))
szal tenyleg nem neztem be semmit, sot valahol mar olvastam is az oriasrol (talan a sugoban mar nem emlexem, az a franya memoriazavarom:-)
Tudom IP, h te is orias-fan vagy....nem is az orias ellen akarok beszelni, mert hat annak idejen en is azzal nyomultam 5/x-ben ( nah erre meg emlexem :-D) csak arra szeretnem ravezetni a jonepet, h mi az "1 kocsmas orias" hatranya
|

11-22-2006, 19:45
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Nefi, mar bocsi, de olyan helyzeteket hoztal fel, amelyekben nem segit, hogy 5% kocsmad van van 5 db magas hekin 
Vagy legalabbis en nem latok kulonbseget 
Tenyleg, ha van 5% kocsmad 1k hekin, ami 20 db kocsma, akkor az 5 db kocsmas orikat lophatod emberre, ha osszeszedtel egy jo kis betegseget 
S az tenyleg csak pl. 840-el kevesebb lo 
Hat nem tudom, en a szokasaim rabja vagyok 
S oriassal jatszom most is, nem igazan idegesit ha lopnak tekit...foleg ha egy orias lop  Elvisz 30-40 db tekit fajtankent es lopasonkent...
Aztan kap egy meszart, es meggondolja fog e legkozelebb 
Persze, az a legjobb, ha o is visszatamad, kozben lop is, mert legalabb jatszunk es van kis elet 
|

11-22-2006, 19:48
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
26 millio hekin is epp eleg :P
az idegesito az pedig az, amikor a torpedtol, vagy az orkodtol lopnak tekit.
a legidegesitobb pedig amikor az elfedtol, emberedtol, vagy a felelfedtol ( na ilyet szerencsere meg nem eltem at)
a betegsegrol meg annyit, hogy embert nem csak lopni lehet....
|
minden helyzet fuggo....egyebkent 26 millio heki nincs, es nem is lesz szerintem:-P szal kiprobalni ezt mar nem fogjuk:-)
ha jol tudom most 400K korul van a legnagyobb orszag :-P
|

11-22-2006, 19:50
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Nefi, legyen az 600k heki asszem... 
ilyen 27 milla pontos orik vannak 
|

11-22-2006, 19:51
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Nefi, mar bocsi, de olyan helyzeteket hoztal fel, amelyekben nem segit, hogy 5% kocsmad van van 5 db magas hekin 
Vagy legalabbis en nem latok kulonbseget 
Tenyleg, ha van 5% kocsmad 1k hekin, ami 20 db kocsma, akkor az 5 db kocsmas orikat lophatod emberre, ha osszeszedtel egy jo kis betegseget 
S az tenyleg csak pl. 840-el kevesebb lo 
Hat nem tudom, en a szokasaim rabja vagyok 
S oriassal jatszom most is, nem igazan idegesit ha lopnak tekit...foleg ha egy orias lop  Elvisz 30-40 db tekit fajtankent es lopasonkent...
Aztan kap egy meszart, es meggondolja fog e legkozelebb 
Persze, az a legjobb, ha o is visszatamad, kozben lop is, mert legalabb jatszunk es van kis elet 
|
Szecsa:-)
a 4/L-es orid orias? csak mert ha igen lejatszhatjuk...hozd visszaszabirol:-)
sot hogy ne legyen elonyom, en is oriassal leszek...es meglassuk, h melyik van jobban felepitve;-)
|

11-22-2006, 19:53
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Nefi, legyen az 600k heki asszem... 
ilyen 27 milla pontos orik vannak 
|
"HA JOL TUDOM most 400K korul van a legnagyobb orszag :-P"
de ha gondolod, benezhetek, h most mekkora;-)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|