|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-13-2006, 21:31
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Kérlek titeket próbáljatok meg túllépni rajtam.
Cassandra,
lehet hogy nem vagyok jobb, de tudod nemis vagyok admin.
Mutatok egy példát, ami egy ok volt ahhoz hogy megindítsam ezt a fórumot:
"Ebből, hogy "gyors segítség", szerinted mennyire lehet tudni, hogy miről szól a téma?
Segítek: semennyire.
Kérlek, hogy ha új témát hozol létre, akkor arról azt írd be címnek, amiről a téma szól, és amiről fel is lehet ismerni."
3. hozzászólás után törölve lett a téma.
|
Tudom, láttam, de most gondolj bele kicsit, mi lenne itt, ha mindenki a témáját azzal a címmel indítaná, hogy "SEGÍTSÉG!", Te ki tudnál igazodni rajta?
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

11-13-2006, 21:36
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Mutatok egy példát, ami egy ok volt ahhoz hogy megindítsam ezt a fórumot:
|
Én azt gondolom, hogy a 21. században élünk. Nem tegnap született az Internet. Aki Hódítózik, az rendelkezik minimális számítástechnikai ismerettel, mert be tudta kapcsolni a gépét, van e-mail címe, tudja kezelni a levelezőprogramját, és a webböngészőjét is használni tudja.
Neadjisten faxot is látott már, de persze ez nem követelmény.
Vegyünk egy egyszerű példát: e-mail. 2 kitöltendő mező van: téma, levél. Nem hiszem, hogy magyarázni kellene, hogy melyik mire való.
Vegyünk egy másik példát. Igen népszerű manapság az iwiw. Ott ha üzenetet írsz, 2 mező van: téma, levél. Vannak fórumok is, itt is két mező van: téma, üzenetek.
Ha küldesz egy faxot, akkor a fedőlapra ráírod, hogy "Tárgy: ..."
Remélem érted, hogy hova akarok kilyukadni: ez a mező nem azért van ennyi helyen, hogy megkeserítse minden élő ember életét, hanem azért, hogy használva legyen. Arra, amire való.
Ha ezen a fórumon indítasz egy témát, két mező van: téma, és üzenet...
Ugye kitalálod, hogy a "téma" mire való? Azt hiszem, hogy a 21. században ez mástól is elvárható.
|

11-13-2006, 21:36
|
Member
|
|
|
|
Lik-Lak be kell vallja őszintén, hogy én nem örülök annak hogy te itt vagy. Rontod a hangulatot ami pedig általában egész jó. Lehet nem veszed észre de töksokan jól érezzük itt magunkat erre te jössz és kiborítod az amúgy üres bilit. Mért kell reg után egyből fikázni? Talán más felhasználó vagy álnéven? Mert az akkora gerinctelenség lenne, hogy szerintem az megérne egy örök bant. Ha nem akkor bizti az a lázadó típus vagy. Akkor menj Lbe és várd amíg Ati előjön Horlanddal, majd akkor megbeszélhetitek a dolgot 
|

11-13-2006, 21:38
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
!?
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Tudom, láttam, de most gondolj bele kicsit, mi lenne itt, ha mindenki a témáját azzal a címmel indítaná, hogy "SEGÍTSÉG!", Te ki tudnál igazodni rajta?
|
Sajnos nem értek ennek a fórumnak a működéséhez, azonban láttam én már olyat, ahol magának a fórumnak át lehet írni a címét... nem lehet bonyolultabb mint törölni.
Vagy ha esetleg azért lett törölve, mert már máshol ki lett vesézve a téma, akkor törlés előtt meglehet adni a linket.
Az előzőből szegény kérdező mit tudott meg??
|

11-13-2006, 21:42
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|

11-13-2006, 21:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Sajnos nem értek ennek a fórumnak a működéséhez, azonban láttam én már olyat, ahol magának a fórumnak át lehet írni a címét... nem lehet bonyolultabb mint törölni.
Vagy ha esetleg azért lett törölve, mert már máshol ki lett vesézve a téma, akkor törlés előtt meglehet adni a linket.
Az előzőből szegény kérdező mit tudott meg??
|
Igazad van, nem sokat, de ugye azt is láttd, mikor egy ilyen után a kérdező rendes témacímmel újra feltette a kérdését és egy súgóidézettel vagy egyéb módon válasz kapott és, ha még akkor sem értette, többen mentek segíteni, köztük Ati is.
Vagy ezek elkerülték a figyelmedet?
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

11-13-2006, 21:55
|
Member
|
|
|
|
[quote=Cassandra;43055][color="Blue"][b]Most így hirtelen nem tudok jobb példával előállni, de én is kaptam súgóidézetet annó és rohadtul nem tudott megsérteni vele.
Ezzel hidd el nekem sem lett volna semmi bajom.
Olvassátok már el alaposan az első hozzászólásom, ahol olyanok is vannak (azon kívül, ami úgylátom leginkább megfogta az olvasóközönséget: BUNKÓ BUNKÓ, SÚGÓ), hogy a moderálás NÉHOL elfogadhatatlan, másrészről: "bizonyos kérdésekre annyi a reakció, hogy bevágod a súgó oda vonatkozó részét, amiből magyarázat nélkül pl. lehet hogy nem egyértelmű a válasz"...
Itt a te példádban szép magyarázat volt, tökéletes.
|

11-13-2006, 21:57
|
 |
Member
|
|
|
|
[quote=Lik-lak;43057]
Quote:
Originally Posted by Cassandra
[color="Blue"][b]Most így hirtelen nem tudok jobb példával előállni, de én is kaptam súgóidézetet annó és rohadtul nem tudott megsérteni vele.
Ezzel hidd el nekem sem lett volna semmi bajom.
Olvassátok már el alaposan az első hozzászólásom, ahol olyanok is vannak (azon kívül, ami úgylátom leginkább megfogta az olvasóközönséget: BUNKÓ BUNKÓ, SÚGÓ), hogy a moderálás NÉHOL elfogadhatatlan, másrészről: "bizonyos kérdésekre annyi a reakció, hogy bevágod a súgó oda vonatkozó részét, amiből magyarázat nélkül pl. lehet hogy nem egyértelmű a válasz"...
Itt a te példádban szép magyarázat volt, tökéletes.
|
Én iylenkor azt szoktam irni vagy ilyesmit. Bocs de ez nekem nem egyértelmü, nem magyarázná el valaki?
Régen így működött ha beirtam a fórumra és általában jött egy két segitő szándéku zöld. Most inkább a mesimen megnézem hogy elérhető e nálam okosabb és őt kérdezem meg.
Gyulaword (#79796)
|

11-13-2006, 21:58
|
Member
|
|
|
|
Hmmm sztem egy picit túlragozzátok a dolgot 
A kérdések 80%ára simán ott a válasz a súgóban.Ha az a helyzet,hogy XY elolvasta a súgót,de nem értette,akkor ezt odaírta az illető,és akkor nem az volt a válasz,hogy "Súgó".
Lik-lak,amúgy mit akarsz elérni?Egyáltalán nem kötelező jáccani a hóddal,vagy olvasni a külső fórumot  És akkor máris nem zavar a sok "bunkóság".
|

11-13-2006, 22:04
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Never
Egyáltalán nem kötelező jáccani a hóddal,vagy olvasni a külső fórumot  És akkor máris nem zavar a sok "bunkóság".
|
Szia,
magához a játékhoz ennek a fórumnak még mindig nincs sok köze.
Azon túl, hogy itt-ott nem értettem egyet a moderálás formájával, az inspirált még, hogy a főoldalra is kikerült, hogy nagy itt az aktivitás, jöjjön mindenki fórumozni.
Ha azt akarjuk, hogy jöjjön a kezdő és fórumozzon, bátorítsuk.
Lassan tényleg túlragozódik, a lényeget már korábban leírtam:
Kölcsönösen normális hangnem.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|