|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-13-2006, 14:20
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Sziasztok,
ez a 'téma' annak lesz szentelve, hogy kicsit felhívjam legaktívabb adminisztrátor-moderátor pajtásunk figyelmét valamire.
Ati,
ez a külső fórumos elképzelés nemrossz, azonban a moderálás formája néhol szerintem teljesen elfogadhatatlan. Arra nem vettem a fáradtságot hogy össze is válogassak ebből egy csokorra valót, de ha igény lesz rá, megteszem. Egyszerűen bunkóság, hogy bizonyos kérdésekre annyi a reakció, hogy bevágod a súgó oda vonatkozó részét, amiből magyarázat nélkül pl. lehet hogy nem egyértelmű a válasz, vagy a sok fikázás, hogy "milyen cím már ez, akkor ezt most törlöm", meg "tanuld meg használni a fórumot". Ezek után nekem pl. abszolút nem lenne kedvem feltenni a kérdésemet, hátha éppen megcsipi a szemed aztán megy a téma a süllyesztőbe. A nem a témához kapcsolódó hozzászólás miatti kitiltással való fenyegetés aztán meg végképp megengedhetetlen-szánalmas.
Ha nem akarod, hogy hülye-nemtémáhozkapcsolódó-stb. kérdések legyenek, ne adj lehetőséget kérdezni. Ha pedig már még a főoldalra is kikerül, hogy nagy itt az aktivitás, aztán jöjjön mindenki fórumozni, szerintem illene megadni a kellő tiszteletet (persze ez kétirányú, de olyat még nem láttam, hogy veled bunkózott volna valaki), végtére is ezek az emberek tartják fenn a játékot.
|
Én úgy vettem észre hogy sokan bátran kérdeeznek még ha tök egyértelmű is a válasz és kapnak rá választ is.
|

11-13-2006, 14:42
|
Banned
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Kiegészítés: ha a fórum hölgy tagjait valaki különböző nemiszerveknek titulálja, akkor ne legyen kitiltva, mert miért is...?
Azt hiszem más miatt nemigen szokott moderálva lenni a fórum, úgyhogy a Hódítóbeli szabályszegésen túl minden lehetséges variációt összegyűjtöttem, kíváncsian várom a véleményed, hogy miért is kellene ezeket hagyni.
|
Húúú, ez durva, ki kellene rakni a 18-as karikát.
Sajna én a hóditóba még nem találkoztam egy lánnyal se  , pedig szeretek ismerkedni  
Last edited by Netelek; 11-13-2006 at 14:49..
|

11-13-2006, 14:51
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Lehet moderalni ugy is, hogy ravezeted az adott embert a problemara, es nem erzi azt sertonek, szemelye ellen iranyulonak, hogy kijavitottak.
De oszinten szolva olvasgatva a forumokat (nem, nem olvastam mindet vegig) engem igenis felhuztak nehol az Ati postok. Nem az intezkedesekkel van a baj, hanem a hangnemmel.
|

11-13-2006, 14:54
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Lehet moderalni ugy is, hogy ravezeted az adott embert a problemara, es nem erzi azt sertonek, szemelye ellen iranyulonak, hogy kijavitottak.
De oszinten szolva olvasgatva a forumokat (nem, nem olvastam mindet vegig) engem igenis felhuztak nehol az Ati postok. Nem az intezkedesekkel van a baj, hanem a hangnemmel.
|
Én már csak ilyen bunkó vagyok. 
|

11-13-2006, 14:57
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Netelek
Sajna én a hóditóba még nem találkoztam egy lánnyal se  , pedig szeretek ismerkedni  
|
Pedig van egy pár 

11-13-2006, 15:00
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Azt azért már ne várjuk el Atitól, hogy mindenkinek "édes pici arany bogaram ne káromkodjál mert illetlen dolog és tilos" felszólalással szóljon. Egyébként van olyan aki megsértődik ha kijavítják?
|

11-13-2006, 15:24
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Netelek
|
nekem két szövimben is van lánytag!!lehet hogy valamit nem jól csinálsz?? 
|

11-13-2006, 15:31
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
nekem két szövimben is van lánytag!!lehet hogy valamit nem jól csinálsz?? 
|
Hát igen, nem kérdezek ki minden játékost.
|

11-13-2006, 16:27
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
No, teljesen udvarias lettem, cserébe mostantól nincs fejlesztés a Hódítóban.  Sem az eddig megbeszéltek, sem más. De igérem nagyon udvarias leszek mindenkihez, aki nem akarja elolvasni a súgót. 
|

11-13-2006, 16:48
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Az nem lesz jó 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|