Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Receptek
Register Stats Members List Today's Posts

Receptek Kedvenc receptjeid, beszámolók a bajnokságokról, miért égett oda, kinek van meg stb. :)

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 11-05-2006, 17:53
Remedy Remedy is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5,907
Activity: 0%
Longevity: 99%
Default

Quote:
Originally Posted by Arrakis View Post
Sertéshús, comb, vagy aki nem sajnálja szűzpecsenye

Zsírleszívás, felcsíkozás)

Krumpli hámoz, kockáz, főz, utánna olajban süt.

Husi kicsit párolósan, letakarva olivaolajjal, 1 deci vízzel.
Párolgatás után lehet kicsit felcsapni a lángot, vagy áramot hogy elpárologjon a nedvesség nagyrésze, utánna hozzáönteni a krumplit.

Finom, mert a krumpli a főzéstől puha, a párolt nagyobb húscsíkok egybenmaradnak, a kicsik szétesnek, s mindent beborítanak, így nem vadászod, mint az originál brassóiban, hanem mindenhova jut. Meg ráadásul nem is tocsog a zsírban mint az originál, s egyszerűbb.

Jótvágyat!
De ez megis mi? hol van benne a hagyma, a fokhagyma, a so es a bors? Ez igy vmi natur fuszer nelkuli fott hus lesz?
__________________
Remedy
Reply With Quote
Sponsored Links
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 05:34.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Design partly based on Hódító's design by Grafinet Team Kft.

Contents and games copyright (c) 1999-2020 - Queosia, Hódító

Partnerek: Játékok, civ.hu