Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-25-2006, 16:10
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Synkel?

Én betámadtalak és ujrazasra kényszerültem?
Te a 4 es csopirol beszélsu gondolom.Tudom gyenge voltam de nem azert ujraztam...
Én sose élezem ki az orim, nincs rá szükségem.Szerintem nem az dönt el a csatát ki menniyre élezi ki amgaát hanem ki emnnyi időt van a gép előtt.Ha már csatázunk akkor én ott dekkolok végig...
na ezzel aztán tutira igazat mondtál!!ha kb azonos szintű játékosok csatáznak akkor tuti az a nyerő aki többet van a gép előtt!!
Sponsored Links
Old 10-25-2006, 16:18
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Mephisto View Post
Hm, ország és ország közt különbség van. Nincs olyan, hogy legyőzhetetlen, mindig helyzetfüggő a dolog. Lehet szöviben vagy, de a szövijeid bénák, vagy csak szimplán tudható, hogy délelött nincsenek gépnél eleget (suli, meló) vagy éjjel alszanak. Magányos is lehet durva (0 tanya, stb) de az biztos, hogy egy óriást nem emberre kell lopni. Megnézem, mit lépsz ha lopkodás helyett széjjel rengetlek (ne 600 hekiben és 100 arany/nyesi árban gondolkozz), és variként pluszban (2000 tolival betonijjal+ szövivel) még tekizlek is+ a szövijeim is. Mert ugye az 56 tolit mindenki tudja tekizni.
Erre Te azt mondod, hogy hazakisérsz 1szer, én meg azt, hogy 99% hogy fogom az ütésed...
Hidd el tudok neked olyan óriást mutatni varisként, hadisként is, szöviben vagy magányosként is, hogy simán visszább veszel és elkezdesz azon gondolkodni, hogy kerülhes minnél távolabb tőlük... nem pedig azon agyalj, hogy mennyi ember lopható az óriástól.
Ui.: Nem magamra gondoltam, mert béna vagyok, és játszani sem tudok, s Te erre majd gondosan rá is fogsz mutatni.
nem hiszem mivel szöviben sem tartok tanyát és a szövieim se (persze ahogy növük párat tartunk már:P)Ugyhogy kiváncsi lennék egy olyan félelmetes oriást megnéznék
Old 10-25-2006, 16:24
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
4-ben nem találkoztunk. 2-ben igen. Beverted a varisomat hekire, elmentél 5 körre, szépen lehoztunk magunk mellé, de újráztál mielőtt az igazi mókát elkezdhettük volna. Nem volt rossz az orid, csak nem mf-nek való. Mf óriást régen rossz ha egy szövi összes hadisa tudja rengetni...

Mellesleg mf kontra szövi kapcsán: ha nem olyan gyengén vagy templommal ellátva, semmit nem tudtunk volna tenni ellened. persze pár házadat felégettük, meg embert is loptunk, de amiatt nem kell újrázni egy óriásnak az tuti. Mi nem mehettünk utánad, mert a varist be kellett várni, 6 körre szakadt le, ha 12-t csinálunk belőle az életben nem hagyják feljönni. Szal esélyes lettél volna mf-ként is A szövinek figyelni kell egymásra is, míg az mf azt csinál, és oda megy ahova akar.
Imádom amikor magad ellen beszélsz
Azt irtad eddig:örült aki embert lop oriástol+más témában azt gyujtani se lehet az oriást
Most ezt irtad:Loptad Alba oriását népre+gyujtottad isErröl ennyit....
Ja és irod majd,hogy hát ha csak az oriást tudtuk lopni mit tettünk volna mást?Olvass vissza én pont ugyanazet irtam le
És még én vezetem félre a kezdőket modnom jobb ha nem irsz nekem ilyet:P
Mert te vezeted félre azzal,hogy azt irod nem kell az oriást lopni bezzeg te lopod!!!!!!!!Ebböl beszéld ki magadJa és tudom most jön a csönd

Last edited by Harcosok; 10-26-2006 at 15:29.. Reason: bocs azoktól akiket zavar a nagy betű:)de igaz,hogy ordibálásnak minősül:)
Old 10-26-2006, 05:42
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Imádom amikor magad ellen beszélsz
Azt irtad eddig:örült aki embert lop oriástol+más témában azt gyujtani se lehet az oriást
Most ezt irtad:Loptad Alba oriását népre+gyujtottad isErröl ennyit....
Ja és irod majd,hogy hát ha csak az oriást tudtuk lopni mit tettünk volna mást?Olvass vissza én pont ugyanazet irtam le
És még én vezetem félre a kezdőket modnom jobb ha nem irsz nekem ilyet:P
Mert te vezeted félre azzal,hogy azt irod nem kell az oriást lopni bezzeg te lopod!!!!!!!!
Ebböl beszéld ki magadJa és tudom most jön a csönd

Harcosok, te elolvastad tulajdonképpen mit írtam neki? Ha esetleg nem, akkor idézem:

Mellesleg mf kontra szövi kapcsán: ha nem olyan gyengén vagy templommal ellátva, semmit nem tudtunk volna tenni ellened. persze pár házadat felégettük, meg embert is loptunk, de amiatt nem kell újrázni egy óriásnak az tuti.

Olvastad? Szerintem nem. Vagy ha mégis, akkor télleg valami gond van veled... Ezt már több helyen leírtam, akkoriban gnóm voltam 12% kocsmával, és hidd el nekem, nem csak az 1 krimós óriásokat bírtam áttolizni...
És mint mondtam már a másik topicban, a hozzám intézett hsz-ekre mindig válaszolok!
Old 10-26-2006, 14:59
Synkel Synkel is offline
Senior Member

A másik topicban széepn elbeszélünk egymás mellett, ide viszont hiába várom a választ. Ne mondj többet olyat, hogy én kerülöm a kényes témákat!
Old 10-26-2006, 15:04
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Harcosok, te elolvastad tulajdonképpen mit írtam neki? Ha esetleg nem, akkor idézem:

Mellesleg mf kontra szövi kapcsán: ha nem olyan gyengén vagy templommal ellátva, semmit nem tudtunk volna tenni ellened. persze pár házadat felégettük, meg embert is loptunk, de amiatt nem kell újrázni egy óriásnak az tuti.

Olvastad? Szerintem nem. Vagy ha mégis, akkor télleg valami gond van veled... Ezt már több helyen leírtam, akkoriban gnóm voltam 12% kocsmával, és hidd el nekem, nem csak az 1 krimós óriásokat bírtam áttolizni...
És mint mondtam már a másik topicban, a hozzám intézett hsz-ekre mindig válaszolok!
Én olvastalak téged de amit most irtál az nem válaszszerintem te nem olvastál engem
Amit irtál az ezt jelenti (vagy ha mást akart jelenteni akor nem jól fogalmazol):Ha több a templomod akkor jó lettél volna.(2.mondat)Loptunk töled embert+gyujtogattunk ...

Te eddig csak azt szajkoztad nem érdemes semmiképpen se oriást lopni most meg lám te irod,hogy loptad
Old 10-26-2006, 15:08
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
A másik topicban széepn elbeszélünk egymás mellett, ide viszont hiába várom a választ. Ne mondj többet olyat, hogy én kerülöm a kényes témákat!
Csak hallkan jegyzem meg:Ha amielött ezt irod rámkattintottál volna a nevemre láttad volna:Hozzászol a témához
Istenem istenem nem irtál még ide pedig a másik témában most is bezsélgetünk hát ez nem igaz
Old 10-26-2006, 15:25
Never Never is offline
Member

Off: Én azt hittem,erre a fórumra is érvényes az alapvető fórumetikett,mint pl., hogy nem szabad ordibálni.
Old 10-26-2006, 15:57
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Újra beidézem magam

Látod a kulcspontokat? Pl azt, hogy "nem tudtunk volna semmit tenni ellened" vagy azt, hogy " persze pár házadat felégettük, meg embert is loptunk, de amiatt nem kell újrázni egy óriásnak az tuti." Azt látod, hogy loptam tőle embert, azt is, hogy gyújtogattam, azt viszont nem, hogy egyben el is ismerem ,hogy sok értelme nem volt...
Most ha gondolod, belemehetünk a mondataim értelmezésébe, de én jól fogalmaztam ,és azt írtam amit akartam. Nem bennem van a hiba, hogy te csak azt látod meg belőle ami épen jólesik...
Old 10-26-2006, 16:02
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Újra beidézem magam

Látod a kulcspontokat? Pl azt, hogy "nem tudtunk volna semmit tenni ellened" vagy azt, hogy " persze pár házadat felégettük, meg embert is loptunk, de amiatt nem kell újrázni egy óriásnak az tuti." Azt látod, hogy loptam tőle embert, azt is, hogy gyújtogattam, azt viszont nem, hogy egyben el is ismerem ,hogy sok értelme nem volt...
Most ha gondolod, belemehetünk a mondataim értelmezésébe, de én jól fogalmaztam ,és azt írtam amit akartam. Nem bennem van a hiba, hogy te csak azt látod meg belőle ami épen jólesik...
Jójó ilyenkor gyorsan kitérni a válasz elöl az a legjobbDe látod még 1ember aki szerint az oriást is lehet lopni pont te mondtad loptátokÉs ha fullra semmit nem ért volna ez a lopás akkor kb 1 db néplopás+1db gyujtás lett volna de nemhiszem,hogy annyi volt.Ja és azért sem annyi volt mivel azt irtad loptátok azaz min2 ember végezte ezt a dolgot
Na de mondom olvasd el a rolam szolo témában ott felvan ajánlva normál játékban is megközdük ellened is akár
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules