![]() |
Óriás lép 5.-ről 600 hekivel. De mennyi tolvajt vigyek? Stb.
Sziasztok.
Szeretném a segítségeteket kérni. Most az 5.-ik szinten vagyok a 4. helyen. Itt elég erős orit építettem ki. Viszont már zaklatnak a parasztjaim, és mivel nem alakíthatok ki diktatúrát, hogy börtönbe vágjak párat közűlük, ezért lépnem kell. :( Óriás vagyok, most 701 hekin. Van: -5000 Íjászom -913 Lovasom (csak csatához kellettek, ők mennek először a levesbe) -10500 Elitem -9208 Varázsló, -2016 Tolvajom Ház 127 18% Barakk 301 43% Tanya 85 12% Könyvtár 20 3% Raktár 7 1% Drágakőbánya 9 1% Őrtorony 50 7% Kocsma 36 5% Templom 66 9% Természetesen a lehető legerősebben szeretnék feljutni. :) Az első kérdésem az lenne, hogy elég-e a 2000 tolvaj ahhoz, hogy MF-ként ne raboljanak szét. (szieszta mindíg van, de így is féltem a tekijeimet) A második az, hogy örtornyokat bontsak inkább és akkor több elit marad ütni? Vagy inkább barakkokat, hogy maradjon a védelem. (mert ugye 600 hekivel már az erősebb orik közé kerülök) =>Azt tervezem, hogy hamar szerzek majd hekiket, hogy azokra tornyokat húzzak. Elég-e a kevesebb elit az ütéshez? (600 heki!!!) Harmadik kérdésem: Ez nem kérdés! Adhatnátok pár jó tanácsot, hogy esetleg mit hogy alakítsak át. Előre is köszönök minden hasznos hozzászólást. Ha kicsit zavaros a mondandóm akkor bocs. :) |
drágakőbánya??:D
|
Quote:
Elfért. Gond? |
Sztem kocsmából egy óriásnak ,600 hekin, nem kell tíznél több. A tolisok mindenképp lopnak, ha akarnak, de a szieszta elég nagy védelem. Egyáltalán mit akarsz védeni a tolikkal? Tekit alig visznek, nyersit, meg pénzt nem sokat tartasz úgysem az oriban. Szóval a tolikat kilőheted.
Haderőügyileg több tornyot javaslok és kevesebb íjjat ,picit így még talán a tanyákon is spórolhatsz. Támadóerőd sztem nem rossz, tudsz majd négyben ütögetni ezzel simán. |
Quote:
Szerintem mf óriással én 10-12% tornyos íjat, és lovakat tartanék, nagyobbat üt mint az elit, és lévén mf, meg óriás, jól is védekezik |
torony 60 10% tele íjjal a többi elit
ház talán 110 szerintem a toli vari létszám jó egy mf-nek de nincs kedvem most sokat számolgatni ! ez kb kiindulási alap a kaját ki kell számolni.és ne nagyon bányázgass ha hadis leszel:D |
Quote:
|
Quote:
hát ezzel viatkoznék 5kocsmával eddig 1ember lopott tölem..igaz szövibe vagyok és a kornyék legjobb tolisa van a szövibeszal lehet ez is jo védelem!:cool: Másik mfnek 1k toli ha nagyon tolit akar tartani több nem kell,10%torny ijjal többi meg ahogy érzed..ha nyugodtabb vagy elittel akkor az... az én hadi oriásom szövibe igy tolja: ház 107 barakk 280 kovácsm 10 tanya 68 raktár 10 örtorony 58 kocsma 5 templom 55 bank 7 a kovács azért van mert alapkatibol naponta 20misi jön summa summárum,a drágakavics meg a csopiba 10-50közötti áron megy,szal kicst jobban megéri. Bank meg azért mert 20-50misi között van bent nálam és ha valaki lopni merne csak ne vigye el...de jobb védelem mint a toli sztem!:cool: |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:49. |