|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

10-24-2006, 18:12
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Alapállás, hogy van egy mf óriásunk 1 darab kocsmával. Ne feledjük, mf-ről van szó. Sok kocsma helyett tart inkább templomot meg barakkot. Ezen az óriáson legfeljebb egy varis tudja rajta tartani huzamosabb ideig a szárazvihart. Kiélezett varis viszont rendszerint szöviben nyomja, azaz az óriásunknak a több barakkja mellet már +40% mf bónusza is, mikor megorrol a viharért mag az elvesztett 450 emberért, és elküldi a lovasokat földért... Szerinted egy jól időzített sereget a szövi kifog? És biztos vagy benne, hogy haza tudják kísérni úgy, hogy kárt is tegyenek benne? Én nem. Jó szövim volt, pár mf elfet szétkaptunk mert lopkodtak, és majdnem elakadtunk egy óriásnál.... Iszonyat sok pénzbe, és jópár napunkba beletellt mire rávettük a szabizásra...
|
De sikerült:P
Ja és most ne kezdjük azt bemagyarázni,hogy egy oriás mf elbir egy szövivel mert kicsit unom már az ilyen dolgokat:P
|

10-24-2006, 20:50
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Kevés híja volt. És ha szabad magunkról ilyet mondani, nagyon jó szövi voltunk... Biztos voltak jobbak is, de azért baromi jó volt a mérlegünk 
|

10-24-2006, 21:21
|
Member
|
|
|
|
Synk
Ezt ugye te se gondolod komolyan???
Ki a franc viharoz?REngetlek 1000 el...
Es olyan siman megoldom hogy ne légy 2 körön belül.Ne mtudzs ütni mert visszakisernek siman.
Mf nem bir el egy szövivel ha azok komolyan gondoljak.
Az viszont igaz hogy mit er az egesz.
De hogy Harcosokat is védjem mi is loptunk 4 en orias szövtől.Mert miert ne?
Nem 1-2 nap váltja meg a világot de 1 hét mar mutatós lehet. 
|

10-24-2006, 21:25
|
Member
|
|
|
|
De hogy a témához szóljak.
Óriással en olyan 5 kocsmával lépnék szintet.Csak azetr hogy az 1 kocsmas oriasok miatt.Feljebb meg éehet epiteni de olyan max 1000 tolvajig.És szintén csak amiatt hogy mas oriasokhoz belass
|

10-25-2006, 10:03
|
Senior Member
|
|
|
|
Alba, te rossz tapasztalatokból indulsz ki 
A te mf óriásod elég gyenge volt az adott mezőnyben, elég hamar újrázásra kényszerültél. Utána meg mi már nem foglalkoztunk veled, mert alapvetően bírlak, de muszáj volt lépnünk, ha már betámadtál 
Nem szeretek mf-kedni, mert jobb az ha 4 ember dolgozik össze. De mikor mf szerepre kényszerültem, akkor se voltam mindenki prédája se gnómmal se óriással. A kettő közt az a különbség, hogy egy mf gnóm védekezésre kényszerül, míg egy óriás keményen tud ütni is. De ez csak az én véleményem 
|

10-25-2006, 11:18
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
én egy Harcosok-taszi vitát látnék 
|
ebben a témában kicsi rá az esélyed,mert eggyezik a véleményünk! 
|

10-25-2006, 12:00
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
De sikerült:P
Ja és most ne kezdjük azt bemagyarázni,hogy egy oriás mf elbir egy szövivel mert kicsit unom már az ilyen dolgokat:P
|
Hm, ország és ország közt különbség van. Nincs olyan, hogy legyőzhetetlen, mindig helyzetfüggő a dolog. Lehet szöviben vagy, de a szövijeid bénák, vagy csak szimplán tudható, hogy délelött nincsenek gépnél eleget (suli, meló) vagy éjjel alszanak. Magányos is lehet durva (0 tanya, stb) de az biztos, hogy egy óriást nem emberre kell lopni. Megnézem, mit lépsz ha lopkodás helyett széjjel rengetlek (ne 600 hekiben és 100 arany/nyesi árban gondolkozz), és variként pluszban (2000 tolival betonijjal+ szövivel) még tekizlek is+ a szövijeim is. Mert ugye az 56 tolit mindenki tudja tekizni.
Erre Te azt mondod, hogy hazakisérsz 1szer, én meg azt, hogy 99% hogy fogom az ütésed...
Hidd el tudok neked olyan óriást mutatni varisként, hadisként is, szöviben vagy magányosként is, hogy simán visszább veszel és elkezdesz azon gondolkodni, hogy kerülhes minnél távolabb tőlük... nem pedig azon agyalj, hogy mennyi ember lopható az óriástól.
Ui.: Nem magamra gondoltam, mert béna vagyok, és játszani sem tudok, s Te erre majd gondosan rá is fogsz mutatni.
|

10-25-2006, 12:28
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Szerintem tud az mf igen nagy karokat okozni, ha tobbet tud lenni gepnel, mint a szovi. Az biztos, hogy hosszutavon valszeg az mf vesziteni fog, de ha sok tartalekja van, akkor igen sokaig eltud jatszadozni.
S 600 hekin en 10 kocsmaval lepnek fuggetlenul hogy mf vagy szovitag.
|

10-25-2006, 13:14
|
Member
|
|
|
|
Synkel?
Én betámadtalak és ujrazasra kényszerültem?
Te a 4 es csopirol beszélsu gondolom.Tudom gyenge voltam de nem azert ujraztam...
Én sose élezem ki az orim, nincs rá szükségem.Szerintem nem az dönt el a csatát ki menniyre élezi ki amgaát hanem ki emnnyi időt van a gép előtt.Ha már csatázunk akkor én ott dekkolok végig...
|

10-25-2006, 13:53
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Synkel?
Én betámadtalak és ujrazasra kényszerültem?
Te a 4 es csopirol beszélsu gondolom.Tudom gyenge voltam de nem azert ujraztam...
Én sose élezem ki az orim, nincs rá szükségem.Szerintem nem az dönt el a csatát ki menniyre élezi ki amgaát hanem ki emnnyi időt van a gép előtt.Ha már csatázunk akkor én ott dekkolok végig...
|
4-ben nem találkoztunk. 2-ben igen. Beverted a varisomat hekire, elmentél 5 körre, szépen lehoztunk magunk mellé, de újráztál mielőtt az igazi mókát elkezdhettük volna. Nem volt rossz az orid, csak nem mf-nek való. Mf óriást régen rossz ha egy szövi összes hadisa tudja rengetni...
Mellesleg mf kontra szövi kapcsán: ha nem olyan gyengén vagy templommal ellátva, semmit nem tudtunk volna tenni ellened. persze pár házadat felégettük, meg embert is loptunk, de amiatt nem kell újrázni egy óriásnak az tuti. Mi nem mehettünk utánad, mert a varist be kellett várni, 6 körre szakadt le, ha 12-t csinálunk belőle az életben nem hagyják feljönni. Szal esélyes lettél volna mf-ként is  A szövinek figyelni kell egymásra is, míg az mf azt csinál, és oda megy ahova akar.
Last edited by Synkel; 10-25-2006 at 13:57..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|