Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-17-2006, 15:43
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Az a helyzet, hogy 5-ben még lehet tekercset milliószám felhalmozni tolissal. Még 4-ben is. 3-ban és 2-ben viszont tuti szart nem érsz klasszikus tolis orikkal. Akitől lehetne és mernél is lopni, azoknak nem nagyon van, mert a kopással sem tudják tartani a lépést, nemhogy a lopások után visszavegyék az elvesztett cuccot. Az erősebb szövik, akiknek van tekijük, meg minden jóval el vannak látva, olyan hirtelen belezik ki a klasszikus tolist, hogy csuklani sincs időd...
B-ben 1 darab félelfet láttam, és embert se sokat. Gyanítom az elfek meglehetős hányada szintén nem annyira tolis, mint inkább hadis. 12% gnóm kocsmával legalábbis nem egyet loptam le... És a gnómok toliznak, és messze hatékonyabban mint bármi más. 5-ben elsődleges a tekilopás, de fentebb 4-9k-s nyersiárak mellett azt gazdaságosabb.
Érdekességnek: A betonvédelmes varisom B-ben kétszer támadott, nagy rábeszélés árán, mindkétszer tolisokat vert be: egy félelfet és egy embert. A félelf azóta elfnek újrázott.
Mindez szép amit leírtál, de ezek a dolgok annyira pillanatfügőek. Minden azon múlik, hogy egy adott időszakban milyen összetételű egy csoport. A nyersiárak amiket említesz percenként változnak és mondanom sem kell mitől függenek.
Vajon miért van az, hogy az A-ban szinte minden ori ami tolinak nevezhető elf!?
Azt mondod a gnóm toli hatékonyabb mint bármi más? Egy valamire való óriás vari percek alatt gajjra vágja a tolijait, ha meg annyi varit tart, hogy nem tud vele mit kezdeni akkor a hadisok nyesik szét... szal ez szélmalomharc.
Amúgy + azt kezdem észrevenni, hogy sokkal populárisabb az elf tolinak, mint a félelf + az ember (ami tulajdonképpen csak tolisnak jó)
Ami a klasszikus B-s tolikat illeti... hát azok ott már szinte életképtelenek, mivel a magas szintnek köszönheően az óriás + a gnóm hadisok jóval nagyobb haderőt képesek felhalmozni mint, egy tolis védelmet; főleg ha meg akarja tartani a tolis jellegzetességét.

Lassan fenekestül felfordul a hód. Olyan fajokat választanak olyan funkciókra amik csak részben képesek ellátni a feladatukat. Elf + gnóm toli ... egyik 50% ot lop , a másik nem képes tekit lopni de mást se sokáig, ha van ellenséges vari a közelben... gnómot varinak, miközben párat varázsol és már nincs is készije ( mellékesen jegyzem meg, hogy tolvajok hiányában nem sokáig varázsolgat)
Nah nem tudom... én ammondó vagyok, hogy mindenkinek meg van a maga véleménye illetve szive szerint választja milyen taktikával játszik. Sokaknak bejön a gnóm, a törpe, a hulla stb... én például ezekkel a fajokkal soha nem játszanák.
Reply With Quote
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules