Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-16-2006, 18:22
dreaman68 dreaman68 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Csak megerositeskent: olyan hogy gnom varis, olyan nincs
de lenézel valakiket olyan van hogy gnóm varismad:
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-16-2006, 18:23
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Csak megerositeskent: olyan hogy gnom varis, olyan nincs
Egyetértek veled jó
De hozzáteszem kb annyira lehet játszani egy gnom varissal mint egy félelf tolissal:P(persze félelfet nagyon éheztetve kis védelemmel ki lehet jól alakítani de hát az csak lent müködik igazán...) mivel a félelfet is szarrá szedi egy varis mint egy gnomot egy tolis
Reply With Quote
Old 10-16-2006, 18:33
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Harcosok, a legmagasabb hekin lévő orim gyors csopiban van 200 hekin Normalban 199-n vagyok Ergo biztos magasabban vagy, de ez szamit?!

Harcosok, es eleg gyenge a parhuzam a fel-elf tolis es a gnom varis kozott...Nem erzem egyszeruen a ketto kozotti "olyan" szo erosseget A fel-elf 5. szinten igen jo tolisnak, A GNOM VARIS pedig NEM ELETKEPES
Engem nem tudtal meggyozni.
Reply With Quote
Old 10-16-2006, 18:38
dreaman68 dreaman68 is offline
Member

Longevity: 96%

huhúúú hozom a kaját ez még eltart egy darabig
Reply With Quote
Old 10-16-2006, 18:39
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Harcosok, a legmagasabb hekin lévő orim gyors csopiban van 200 hekin Normalban 199-n vagyok Ergo biztos magasabban vagy, de ez szamit?!

Harcosok, es eleg gyenge a parhuzam a fel-elf tolis es a gnom varis kozott...Nem erzem egyszeruen a ketto kozotti "olyan" szo erosseget A fel-elf 5. szinten igen jo tolisnak, A GNOM VARIS pedig NEM ELETKEPES
Engem nem tudtal meggyozni.
Én nem is azt akarom,hogy azzal elgyne bárki(én is össz 1x voltam azzal meg si bántam)
De azért nem kell annyira lejárni ám:PJó jó tolis a félelf de a legjobb félelf se tud annyi varit nyomni,hogy lopni is tudjon (és ne lopják) és be se varizzák:P
Ahogy gnomot se tudsz olyat,hogy varizni jó legyen és lopni ne lopja be valaki...
és pont 5 szinten vannak a legjobb varisok ugyhogy nem bir annyit nyomatni
DE lehet van ilyen félelf:P csak én nem tudok rola
Reply With Quote
Old 10-16-2006, 18:40
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by dreaman68 View Post
huhúúú hozom a kaját ez még eltart egy darabig
Nem érek most rá ugyhogy nem soká fog tartani
Ja meg ténleg még most,hogy így mondod teszteltem a földrengést is majd azt a vitát is felkeresem ha lesz időm....
Reply With Quote
Old 10-16-2006, 18:48
Harcosok's Avatar
Member

Na,hogy félreértés ne essék ne induljon senki se ugy el sohova,hogy ő gnom vari lesz mert az nem a legszerencsésebb választás de ha már ugy indult akkor ne keseredjen el egy kis szerencsével meguszhatja(ugy ahogy megussza a sok félelf)
van annyi esélye tulélni mint egy félelfnek
Reply With Quote
Old 10-16-2006, 18:49
Szecsa
Guest

A gnom varis pl. egy toli felfedest 4%-al csinal, ami szerintem rengeteg. Ehhez jon, hogy pl. csinal gomboket az ellenfelrol az 3%.Ha jol tudom egy toligyilok 8% vele. Ezek egy haboruban nagyon fontos akciok, es ha gnommal 2 gombot csinalsz, mig pl. egy oriassal 3 gombot, az ott mar szamit.

A tolis tema pedig mar ki lett vesezve masik topicba; vari-toli-hadi. Ebbol 2-be lehet erős egy tolis, a harmadikkal szejjelkapjak.

(Tokeletes pelda volt egy elf, amit minap nyirtunk 200 hekin...vari-toliba eleg sebezhetetlen volt, viszont hadugybe 520 tornyos ijj igen kevesnek bizonyult...)
Reply With Quote
Old 10-16-2006, 18:57
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
A gnom varis pl. egy toli felfedest 4%-al csinal, ami szerintem rengeteg. Ehhez jon, hogy pl. csinal gomboket az ellenfelrol az 3%.Ha jol tudom egy toligyilok 8% vele. Ezek egy haboruban nagyon fontos akciok, es ha gnommal 2 gombot csinalsz, mig pl. egy oriassal 3 gombot, az ott mar szamit.

A tolis tema pedig mar ki lett vesezve masik topicba; vari-toli-hadi. Ebbol 2-be lehet erős egy tolis, a harmadikkal szejjelkapjak.

(Tokeletes pelda volt egy elf, amit minap nyirtunk 200 hekin...vari-toliba eleg sebezhetetlen volt, viszont hadugybe 520 tornyos ijj igen kevesnek bizonyult...)
na erre ugyanolyan pl:aki félelf tolissal indul az tudja háboruban semmit nem tehet:P
Reply With Quote
Old 10-16-2006, 19:09
Szecsa
Guest

Nem mindegyik szovibe van pl. izom varis....es ahol nincs izom varis, ott a fel-elf nem esik a jatekbol. S ahogy en tapasztalom egyre kevesebb van izom varis...kezdenek bejonni a hadis-varisok, s ott a fel-elf annyira hamar nem esik ki a jatekbol, ha tudja potolni a meszarlasok okozta vesztesegeket.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules