|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

10-16-2006, 18:22
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Csak megerositeskent: olyan hogy gnom varis, olyan nincs 
|
de lenézel valakiket  olyan van hogy gnóm varis  mad: 
|

10-16-2006, 18:23
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Csak megerositeskent: olyan hogy gnom varis, olyan nincs 
|
Egyetértek veled jó 
De hozzáteszem kb annyira lehet játszani egy gnom varissal mint egy félelf tolissal:P(persze félelfet nagyon éheztetve kis védelemmel ki lehet jól alakítani de hát az csak lent müködik igazán...) mivel a félelfet is szarrá szedi egy varis mint egy gnomot egy tolis 
|

10-16-2006, 18:33
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Harcosok, a legmagasabb hekin lévő orim gyors csopiban van 200 hekin  Normalban 199-n vagyok  Ergo biztos magasabban vagy, de ez szamit?!
Harcosok, es eleg gyenge a parhuzam a fel-elf tolis es a gnom varis kozott...Nem erzem egyszeruen a ketto kozotti "olyan" szo erosseget  A fel-elf 5. szinten igen jo tolisnak, A GNOM VARIS pedig NEM ELETKEPES 
Engem nem tudtal meggyozni.
|

10-16-2006, 18:38
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
huhúúú hozom a kaját ez még eltart egy darabig  
|

10-16-2006, 18:39
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Harcosok, a legmagasabb hekin lévő orim gyors csopiban van 200 hekin  Normalban 199-n vagyok  Ergo biztos magasabban vagy, de ez szamit?!
Harcosok, es eleg gyenge a parhuzam a fel-elf tolis es a gnom varis kozott...Nem erzem egyszeruen a ketto kozotti "olyan" szo erosseget  A fel-elf 5. szinten igen jo tolisnak, A GNOM VARIS pedig NEM ELETKEPES 
Engem nem tudtal meggyozni.
|
Én nem is azt akarom,hogy azzal elgyne bárki(én is össz 1x voltam azzal meg si bántam)
De azért nem kell annyira lejárni ám:PJó jó tolis a félelf de a legjobb félelf se tud annyi varit nyomni,hogy lopni is tudjon (és ne lopják) és be se varizzák:P
Ahogy gnomot se tudsz olyat,hogy varizni jó legyen és lopni ne lopja be valaki...
és pont 5 szinten vannak a legjobb varisok ugyhogy nem bir annyit nyomatni 
DE lehet van ilyen félelf:P csak én nem tudok rola
|

10-16-2006, 18:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dreaman68
huhúúú hozom a kaját ez még eltart egy darabig  
|
Nem érek most rá ugyhogy nem soká fog tartani 
Ja meg ténleg még most,hogy így mondod teszteltem a földrengést is majd azt a vitát is felkeresem ha lesz időm....
|

10-16-2006, 18:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Na,hogy félreértés ne essék ne induljon senki se ugy el sohova,hogy ő gnom vari lesz mert az nem a legszerencsésebb választás de ha már ugy indult akkor ne keseredjen el egy kis szerencsével meguszhatja(ugy ahogy megussza a sok félelf)
van annyi esélye tulélni mint egy félelfnek 
|

10-16-2006, 18:49
|
Guest
|
|
|
|
A gnom varis pl. egy toli felfedest 4%-al csinal, ami szerintem rengeteg. Ehhez jon, hogy pl. csinal gomboket az ellenfelrol az 3%.Ha jol tudom egy toligyilok 8% vele. Ezek egy haboruban nagyon fontos akciok, es ha gnommal 2 gombot csinalsz, mig pl. egy oriassal 3 gombot, az ott mar szamit.
A tolis tema pedig mar ki lett vesezve masik topicba; vari-toli-hadi. Ebbol 2-be lehet erős egy tolis, a harmadikkal szejjelkapjak.
(Tokeletes pelda volt egy elf, amit minap nyirtunk 200 hekin...vari-toliba eleg sebezhetetlen volt, viszont hadugybe 520 tornyos ijj igen kevesnek bizonyult...)
|

10-16-2006, 18:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
A gnom varis pl. egy toli felfedest 4%-al csinal, ami szerintem rengeteg. Ehhez jon, hogy pl. csinal gomboket az ellenfelrol az 3%.Ha jol tudom egy toligyilok 8% vele. Ezek egy haboruban nagyon fontos akciok, es ha gnommal 2 gombot csinalsz, mig pl. egy oriassal 3 gombot, az ott mar szamit.
A tolis tema pedig mar ki lett vesezve masik topicba; vari-toli-hadi. Ebbol 2-be lehet erős egy tolis, a harmadikkal szejjelkapjak.
(Tokeletes pelda volt egy elf, amit minap nyirtunk 200 hekin...vari-toliba eleg sebezhetetlen volt, viszont hadugybe 520 tornyos ijj igen kevesnek bizonyult...)
|
na erre ugyanolyan pl:aki félelf tolissal indul az tudja háboruban semmit nem tehet:P
|

10-16-2006, 19:09
|
Guest
|
|
|
|
Nem mindegyik szovibe van pl. izom varis....es ahol nincs izom varis, ott a fel-elf nem esik a jatekbol. S ahogy en tapasztalom egyre kevesebb van izom varis...kezdenek bejonni a hadis-varisok, s ott a fel-elf annyira hamar nem esik ki a jatekbol, ha tudja potolni a meszarlasok okozta vesztesegeket.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|