|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

10-16-2006, 17:06
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
ez nem azt jelentette hogy óriás a legjobb faj, mer szerintem mind ugyanolyan jó csak játszani kell tudni  de ha variról van szó akkor az óriás jobb mer a faji vari ha fenn van akkor tolik nem jönnek be. a +15%-al erősebb varik ha full teki van (márpedig mér ne lenne ha nem tudják lopni) mágiából elég erős tud lenni. hadszintéren úgyszintén full teki +15% bónusz a vérszomjról tábikról nem is beszélve. tehát az óriás egy olyan vari akit nem könnyű sem átlopni se be ártózni és a varik közt talán a legütőképesebb is 
|

10-16-2006, 17:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
ez nem azt jelentette hogy óriás a legjobb faj, mer szerintem mind ugyanolyan jó csak játszani kell tudni  de ha variról van szó akkor az óriás jobb mer a faji vari ha fenn van akkor tolik nem jönnek be. a +15%-al erősebb varik ha full teki van (márpedig mér ne lenne ha nem tudják lopni) mágiából elég erős tud lenni. hadszintéren úgyszintén full teki +15% bónusz a vérszomjról tábikról nem is beszélve. tehát az óriás egy olyan vari akit nem könnyű sem átlopni se be ártózni és a varik közt talán a legütőképesebb is 
|
Nem vagyok kicsit sem gnóm vari párti sőt én is aztmondom egyedül az óriás a jó varis.
DE 1 gnóm templomnyi vari (nem tudos) erősebb mint 1 oriás templomnyi vari(nem tudos)
Csak az a bökkenő a gnómnak nem soká lesz sok varija 
|

10-16-2006, 17:32
|
Member
|
|
|
|
ez így van de nem csak a férőhelyeket ill. a teki%-okat nézheted, mer hát a tekiket leszedik ha nincs fenn a faji vari aztán ez az állítás már nem is igaz. míg az óriás ha van ha nincs mágiai teki 15%-al erőssebb varikkal rendelkezik. és ha nincs teki akkor egy templom esetén az
1 templom esetén; 100%-os kat.morállal;100%-os készülivel; 1000-es pontszámmal
gnóm óriás
kristálygömb: 99 110
ártó : 104 110
|

10-16-2006, 17:35
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
ez így van de nem csak a férőhelyeket ill. a teki%-okat nézheted, mer hát a tekiket leszedik ha nincs fenn a faji vari aztán ez az állítás már nem is igaz. míg az óriás ha van ha nincs mágiai teki 15%-al erőssebb varikkal rendelkezik. és ha nincs teki akkor egy templom esetén az
gnóm óriás
|
hát azért nagyon ritka aki nem teszi fel a faji varit egy gnómmal
|

10-16-2006, 17:39
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by dreaman68
hát azért nagyon ritka aki nem teszi fel a faji varit egy gnómmal
|
Nem is olyan ritka, ha nem VIP... csak figyuzni kell 
|

10-16-2006, 17:39
|
Member
|
|
|
|
hát egyáltalán nem ritka mer szerintem már mindenkivel előfordult, hogy nem jutott géphez és pont lejárt a bizonyos mennyiségű körre feltett faji vari. mondjuk gondolom ekkor sokan wapról megoldották 
|

10-16-2006, 17:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
gnóm óriás
|
Lehet én tok valamit rosszul de tudtommal +10% van neki csak alapbol 
Tekilopásban a gnom 100%osan védett ha rajta a vari(nem akarok gnóm párti lenni továbbra sem:P)
Amugy meg hiába irsz bármit 1 gnom templom többet ér mint egy óriás templom(bár aki beválalja ,hogy gnom vari annak nem lesz sok temploma mivel jopár kocsmára is szüksége van)
|

10-16-2006, 17:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Nem is olyan ritka, ha nem VIP... csak figyuzni kell 
|
Én már vippel is jártam ugy,hogy nem lett fellökve(rosszul volt beállítva a vip és így 1körig nem volt rajtam buktam egyböl bőven tekit:P)
DE gnóm varis ori már vip nélkül is fellöki 
|

10-16-2006, 17:44
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
hát egyáltalán nem ritka mer szerintem már mindenkivel előfordult, hogy nem jutott géphez és pont lejárt a bizonyos mennyiségű körre feltett faji vari. mondjuk gondolom ekkor sokan wapról megoldották 
|
Most ezt jól megírtad 
ha vippes az ori akkor nem állhat fel ilyen gond,hogy nincs itt és ezért nincs fent a faji vari 
ha meg nem vippes akkor (tudtommal) wapról nem lehet belépni...
|

10-16-2006, 17:46
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Én már vippel is jártam ugy,hogy nem lett fellökve(rosszul volt beállítva a vip és így 1körig nem volt rajtam buktam egyböl bőven tekit:P)
DE gnóm varis ori már vip nélkül is fellöki 
|
Mit lök fel a gnóm vari VIP nélkül? 
Nah de nem is fontos.
Sztem a gnóm varit nyigodtan el lehet felejteni. Aki ezt jünak tartja, annek még nem volt része kiadós szövetségi háborúban. Hát ott a gnómnak pillanatok alatt elfogy a varija + a pénze is, ha varikra költi. + jobban is fárad
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|