|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-15-2006, 21:47
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Nah módosítottam 
Nah szóval, igen is érinti az 5. szinten lévőket az eredetui 5let szerint! 1beírás!
A másik + eszemben sincs semmilyen földfoglalási mennyiséget csökkenteni, de ha túlzottan leveszik a felfedezhető földterületet az se lesz jó... így érthetőbb? 
|

10-15-2006, 21:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Nos ide talán csak annyit, hogy a kedves gondolkodó hadurak és hadhölgyek, hogy vegyék figyelembe azt a tényezőt, hogy egyetlen földszerzési akcióval ne lehessen megszerezni azt a földterületet amit mondjuk egy védekező ori több hetes gyűjtögetés majd felfedezés útján képes csak megszerezni
Ezt hogy értelmeznéd Te?
|

10-15-2006, 21:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Nos ide talán csak annyit, hogy a kedves gondolkodó hadurak és hadhölgyek, hogy vegyék figyelembe azt a tényezőt, hogy egyetlen földszerzési akcióval ne lehessen megszerezni azt a földterületet amit mondjuk egy védekező ori több hetes gyűjtögetés majd felfedezés útján képes csak megszerezni
Ezt hogy értelmeznéd Te?
|
Jóólvannaaaaa... én tom mit akartam írni, csak nem pont úgy sikerült 
Szal annyira ne nézzél már mittoménminek, hogy egy felfedezéses topicban elkezdek arról hablatyolni, hogy csöjkkenteni kéne a támadással megszerezhető földterületet. Ugyanmáááááár 
Nah mindegy a léneg a lényeg. Majd módósítok még egy picit rajta 
|

10-15-2006, 22:14
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Jóólvannaaaaa... én tom mit akartam írni, csak nem pont úgy sikerült 
Szal annyira ne nézzél már mittoménminek, hogy egy felfedezéses topicban elkezdek arról hablatyolni, hogy csöjkkenteni kéne a támadással megszerezhető földterületet. Ugyanmáááááár 
Nah mindegy a léneg a lényeg. Majd módósítok még egy picit rajta 
|
Jó ötlet 
Bár ha eleget módosítasz, értelmetlenné teszed a Békés meg az én beírásaimat...
Majd olvass utána, az egész buli 5k hekin kezdődik...
|

10-15-2006, 22:30
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
mos 3400 heki a top alja, a módosítást most 5000 heki felett tervezik. Mégis mi a gondod???
|
Emlékezetem szerint néhány hónapja még 1900-2100 hektár körül mozgott, mostanra 3500 fölé emelkedett. Kb. egy éve történt szabálymódosítás következménye lett a területek tömeges emelkedése. (Bocs, ha pontatlanul emlékszem.) Ki tudja, hol áll meg a top 30% alja? Ezért nem tartom jó ötletnek kizárólag a terület méretéhez igazított felfedezési arány beállítását.
Véleményem szerint a csoportban elfoglalt "helyezés/csoportlétszám" hányadost is figyelembe kellene venni a képlet elkészítésénél.
Last edited by tulip; 10-15-2006 at 22:39..
|

10-15-2006, 23:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Nem vagyok régi A-s. Most 2k top köröm van, és tisztán emlékszem, 3363 hekin kezdődött a számolás. Szal olyan gyorsan azért nem emelkedik a tophatár...
Viszont van egy olyan sanda gyanúm, hogy ha nehezítjük a felfedezést, akkor tovább lassul a tendencia.
Mivel elf vagyok, nekem tökmindegy mi lesz a vége, pár hekit még összeszedegetek esetleg- bár mostanság azt se kapkodom el- aztán mindenképp fegyverrel kell tovább jussak. Viszont volt időszak mikor elég szép tempóban fedeztem, azaz klánsegítséget igénybe véve lényegesen több katit áldozva a dologra mint amit kitermeltem. A topos orik viszont elképesztő sebességgel távolodtak akkor is... Emiatt kéne nehezítani a fedezést. hogy utol lehessen érni őket. Más kérdés, hogy ha utolérjük, lecsapkodnak, ez a távoli jövő zenéje legtöbbünknek 
|

10-16-2006, 06:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by tulip
Emlékezetem szerint néhány hónapja még 1900-2100 hektár körül mozgott, mostanra 3500 fölé emelkedett. Kb. egy éve történt szabálymódosítás következménye lett a területek tömeges emelkedése. (Bocs, ha pontatlanul emlékszem.) Ki tudja, hol áll meg a top 30% alja? Ezért nem tartom jó ötletnek kizárólag a terület méretéhez igazított felfedezési arány beállítását.
Véleményem szerint a csoportban elfoglalt "helyezés/csoportlétszám" hányadost is figyelembe kellene venni a képlet elkészítésénél.
|
Nagyon rosszul emlékszel. Mióta én az 1A-ba felléptem(4 éve kb) azóta 3000 heki fölött van ez. Mi lenne ha nem dobálnánk be mindenféle éppen eszünkbejutó balgaságot érvnek álcázva??? Ha nem tudunk érvelni akkor hazudjunk valami elrettentőt, hátha beveszi valaki?
|

10-16-2006, 06:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Nagyon rosszul emlékszel. Mióta én az 1A-ba felléptem(4 éve kb) azóta 3000 heki fölött van ez. Mi lenne ha nem dobálnánk be mindenféle éppen eszünkbejutó balgaságot érvnek álcázva??? Ha nem tudunk érvelni akkor hazudjunk valami elrettentőt, hátha beveszi valaki?
|
Én 2 éve játszom, és amikor 1 éve felléptem, akkor még csak 2400 heki körül volt a határ. Én a felfedezés nehezítése mellett vagyok, de ezt meg kellett jegyeznem, mert ebben egész biztos vagyok. De a top alja nyilván nem fog a végtelenségig emelkedni, és az nem tudom miért kéne szempont legyen, hogy felfedezéssel is könnyen el lehessen érni.
|

10-16-2006, 06:47
|
 |
Member
|
|
|
|
Mellesleg kb 1 éve lett bevezetve a modosítás, miszerint 1/A ban is top30% kell, szóval nem is értem miért lett volna számontartva 4 éve a top alja 
|

10-16-2006, 07:49
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Mióta én az 1A-ba felléptem(4 éve kb) azóta 3000 heki fölött van ez.
|
Quote:
Originally Posted by Láma
amikor 1 éve felléptem, akkor még csak 2400 heki körül volt a határ.
|
Na, most melyik az igaz?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 159 (0 members and 159 guests)
|
|
Posting Rules
|