|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

10-05-2006, 18:34
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Az uszodában az úszómester rászól az egyik vendégre:
- Ejnye, uram, nem szégyelli magát! Hát nem tudja, hogy nem szabad a medencébe pisilni?
- Ugyan már! Mások is belepisilnek.
- Igen, de nem a rajtkőről!
Hosszú utazás után a férj kimerülten állítja le az autót.
- Parkolóhelyünk már van - sóhajt egy nagyot. - Most már csak azt kellene megtudnunk, hogy melyik városban vagyunk.
Az ősember hazaérkezik a munkából:
- Asszony, kimosod a ruhám?
- Nem.
- Hogyhogy nem?
- Nincs kedvem hozzá.
Erre az ősember jól fejbe vágja a bunkósbotjával az asszonyt, aztán megkérdezi:
- Na, most már kimosod?
- NEM!
- Hogy érted azt, hogy NEM? Miért nem?
- Fáj a fejem!!!
Isten megteremté Ádámot, és imigyen szóla néki:
- Ádám! Teremtettem neked agyat, hogy tudj gondolkodni, és nemi szervet, hogy tudj szaporodni.
És Ádám ujjong vala, ám ismét megszólal az Úr:
- Azt viszont tudnod kell, hogy egy kicsit kevés vért öntöttem beléd, így a két funkció egyszerre nem működik.
A szobapincér a reggeli maradékát pakolja össze a szobában.
- Hozhatok még valamit, uram? - kérdezi a vendégtől.
- Nem, köszönöm - feleli a férfi.
A szobapincér ekkor észreveszi, hogy az ágyon fekszik egy nő.
- És valamit a feleségének? - kérdezi.
- Hmm, nem rossz ötlet. - mondja a vendég - Legyen szíves, hozzon egy képeslapot!
Dúsgazdag manager-juppi leparkol a vadiúj Jaguárjával, kinyitja, készülne kiszállni, de ekkor egy teherautó elviszi az ajtaját.
A manager kiugrik, és ordítani kezd a teherautó sofőrjével:
- Nem lát?! Hazavágta a kocsimat, maga marha!
Mire a teherautó sofőrje:
- Maguk managerek mind ilyenek, csak a pénz meg a drága cuccok.Nem is érdekli, hogy a karja is leszakadt?
- Húúú, a fenébe a Rolex!

10-06-2006, 10:36
|
Junior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Maci esete a sünivel
Ha egy viccet törlök, mert nem idevaló, azt nem azért teszem, hogy beírd újra. Olvasd el a fórumszabályokat végre, leszel oly kedves? Kössz. -- Ati
Last edited by Ati; 10-06-2006 at 10:41..
Reason: kicsit mintha ellenkezne a fórumszabályokkaz el a vicc, és már másodszor kell törölnöm...
|

10-06-2006, 18:58
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 2%
Longevity: 99%
|
|
Délután 3 óra körül. Molyolok a számítógépem előtt. Csöng a telefon, felveszem, bemutatkozom, ahogy szoktam:
- ... Bt., Bonyolult István, jó napot kívánok.
A túloldalon egy - a hangjából ítélve - komoly, érett férfihang:
- Jó napot kívánok, én XY vagyok a ... Kft-től. Ma reggel küldtünk Önöknek egy árajánlat-kérést. Érdeklődnék, hogy megkapták-e, mert még nem jött visszaigazolás.
- Uram, mindjárt megnézem! - mondtam, és lekérdeztem a postafiókomat. Az említett üzenet még nem jött meg. Ezt közlöm a túloldallal is.
- Akkor elküldenénk még egyszer, és kérném, hogy mielőbb válaszoljon rá, mert sürgős lenne a munka.
Elbúcsúzás mindkét oldalról. Eltelik fél óra, megnézem a mailboxot, semmi. Egy negyed óra múlva megint megnézem, még mindig semmi. Telefon csöng, megint ő az. Megállapítjuk, hogy a
levél még mindig nem jött meg. Majd hallom a telefonban:
- De hát itt van a sikertelen küldések között, nem csoda, hogy nem ment el - majd a telefontól eltávolodva kiabál:
- Andika! Húzza már ki egy pillanatra annak a kurva ROUTER-nek a tápját!
Halkan hallom Andikát:
- Melyik az, főnök?
- Az a kis fekete doboz, a számítógépasztal mellett, a földön. Az van ráírva, hogy: R-O-U-T-E-R.
- Ezt a fekete konnektort, amin piros szalag van, azt húzzam ki?
- NEEEEM!!! AZ A SZERVER!!! Mondom, hogy egy kis fekete doboz, abba megy egy fekete zsinór, azt tessék kihúzni, majd 10 másodperc múlva visszadugni!
- Na de főnök, nekem nincsen stopperórám, elég, ha mobilomon nézem?
- Elég ha lassan elszámol 10-ig, de húzza már ki, hogy végre rendbe jöjjön a hálózat. Reggel óta kb. 40-50 e-mailünk nem ment el.
- Főnök, találtam egy szürke dobozt a falon, ezt most kikapcsoljam?
- NEEEEM!!!!! AZ A RIASZTÓÓÓ!!!! HOZZÁ NE NYÚLJON!!!! Mondom, hogy egy kis fekete doboz, a számítógépasztal mellett, a földön.
- Ja, főnök! Most jut eszembe, hogy arra ma véletlenül ráöntöttem a müzlis joghurtomat, és elmosogattam. Ott van a szárítórácson.
Egy csendes, lakonikusan beletörődő hang a túloldalról:
- Jézusom.
Uhhh Yeaaah  
|

10-06-2006, 19:01
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Székely tanítja a fiát medvére vadászni:
- Visszük a Bodrit a kötelet, meg a puskát. Amikor én főmászok a fára, és lerázom a medvét, a Bodri odarohan, leharapja a farkát, a medve görcsbe rándul, te pedig gyorsan megkötözöd. -oktatja a székely a fiát.
- Rendben idősapám, no de akkó' minek a puska?
- Ha netán a medve engem rázna le a fárúl te azonnal lelövöd a Bodrit!
A cigány kimegy Angliába dolgozni egy hajóra. Az angol munkatársa fenn áll az árbócnál. A cigány felordít neki:
- Té, dobd mán lé ászt a kötelet.
- What do you say?-mondja az angol.
- Dobd mán lé.
- What do you say? I don’t understand.
- Do you speak english?-kérdi a cigány.
- Yes,sure. - feleli az angol.
- Akko dobd mán lé ászt a kötelet!

|

10-06-2006, 19:02
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
A Magyar Tudományos Akadémia összehasonlító tanulmányt készített arról, hogy milyen fejlődés várható a magyar, illetve a nemzetközi tudomány és technika területén 2050-ig:-)
2010
A Világ: Teljes mértékben gyógyítható lesz a rák.
Magyarország: A tüdőszűrő-állomásokat eladják egy cipőbolthálózatnak.
2015
A Világ: Az első agyátültetés az USA-ban.
Magyarország: Horn Gyula ismét miniszterelnök.
2020
AVilág: Mágneses levitációval működő járművek elterjedése.
Magyarország: Új parkolási rend a belvárosban.
2025
A Világ: Az első ember a Marson.
Magyarország: Az első ember a 4-es metrón.
2030
A Világ: Elkészül a New York - London alagút.
Magyarország: Átadják a magyar sztrádaprogram 2007-re ígért ütemét.
2035
A Világ: Világköztársaság.
Magyarország: Az ellenzék vezérének gyújtó hangú beszéde Magyarország csatlakozása ellen.
2040
A Világ: Az első lakótelep a Holdon.
Magyarország: Már csak 43 évet kell várnunk, hogy megtudjuk, mi történt Sándor "papával".
2045
A Világ: Megtalálják az öregedés génjét, és semlegesítik.
Magyarország: Kulcsár Attilát kiadják Magyarországnak, majd megszökik.
2050
A Világ: Kapcsolatfelvétel az első földönkívüliekkel.
Magyarország: Az első ÁFA-csalások földönkívüliekkel.
|

10-06-2006, 19:02
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Két vadász beszélget a kocsmában:
- Te, én a múltkor rálőttem egy hatalmas vadkanra, de elvétettem, így az nekem támadt. Több töltényem nem volt, ezért futásnak eredtem. Elértem egy nagy tölgyfát, s körbe-körbe szaladtam, ahogy csak bírtam, de a vadkan még a nyomomban! Egyszer aztán utol is ért....
- És hogy-hogy nem döfött le?!
- Tudta, hogy van egy kör előnyöm! 
|

10-07-2006, 08:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Fiatal csajszi a szórakozóhelyen odalibeg a pulthoz és odaszól a pultosnak!
- Sziaaaa hellóka! Légyszi légyszi adjá valami rostosat!
- Bútórlap jó lesz?
Két elefánt üldöz egy mamutot. A mamut nagy nehezen elér egy barlangba és ott elbújik. Az elefántok egy ideig keresik, majd feladják és elmennek. Ekkor megszólal a mamut:
- Huh, ezek a szkinhedek!
És születnek emberek.
|

12-27-2006, 17:36
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
A Magyar Tudományos Akadémia összehasonlító tanulmányt készített arról, hogy milyen fejlődés várható a magyar, illetve a nemzetközi tudomány és technika területén 2050-ig:-)
2010
A Világ: Teljes mértékben gyógyítható lesz a rák.
Magyarország: A tüdőszűrő-állomásokat eladják egy cipőbolthálózatnak.
2015
A Világ: Az első agyátültetés az USA-ban.
Magyarország: Horn Gyula ismét miniszterelnök.
2020
AVilág: Mágneses levitációval működő járművek elterjedése.
Magyarország: Új parkolási rend a belvárosban.
2025
A Világ: Az első ember a Marson.
Magyarország: Az első ember a 4-es metrón.
2030
A Világ: Elkészül a New York - London alagút.
Magyarország: Átadják a magyar sztrádaprogram 2007-re ígért ütemét.
2035
A Világ: Világköztársaság.
Magyarország: Az ellenzék vezérének gyújtó hangú beszéde Magyarország csatlakozása ellen.
2040
A Világ: Az első lakótelep a Holdon.
Magyarország: Már csak 43 évet kell várnunk, hogy megtudjuk, mi történt Sándor "papával".
2045
A Világ: Megtalálják az öregedés génjét, és semlegesítik.
Magyarország: Kulcsár Attilát kiadják Magyarországnak, majd megszökik.
2050
A Világ: Kapcsolatfelvétel az első földönkívüliekkel.
Magyarország: Az első ÁFA-csalások földönkívüliekkel.
|
Sorry tudom régen irtátok már ezt de az ijen nagyon durván fel tud húzni és mérhetetlen beszűkült világszemléletről árulkodik. Lásd 2020 és 2025 alatt jegyzett szösszenetek. Sokak számára hihetetlennek tűnik amit mondok de magyarország nem egyenlő budapestel. Azon kívül is laknak emberek és mivel ennek a szemléletnek (bár itt erre utalás nincs ugyhogy akinek nem inge ne vegye magára) gyakori velejárója ez az elképzelés hangsúlyoznám nem budapesti nem egyenlő az aluliskolázott tahó parasztal budapesten kívül is van ára úthálózat stb. Ja és eggy vidéki fiatal nem akkor emelkedik ki a porból ha felkerül budapestre tanulni. Sorry de túl sok ijennel találkoztam már ahhoz hogy emelett szónélkül elmenjek. ( A Budapesten kívüleső területekről szóló fenti leírás a valóságot tükrözi. Aki nem hiszi járjon utánna.  Csak hogy mindenki tisztán lásson a felháborodásomat a következő mondat váltotta ki: Magyarország: Új parkolási rend a belvárosban.(2020) Magyarországnak NINCS BELVÁROSA maximum fővárosa.
Last edited by karesz6; 12-27-2006 at 17:39..
|

12-27-2006, 17:47
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
Sorry tudom régen irtátok már ezt de az ijen nagyon durván fel tud húzni és mérhetetlen beszűkült világszemléletről árulkodik. Lásd 2020 és 2025 alatt jegyzett szösszenetek. Sokak számára hihetetlennek tűnik amit mondok de magyarország nem egyenlő budapestel. Azon kívül is laknak emberek és mivel ennek a szemléletnek (bár itt erre utalás nincs ugyhogy akinek nem inge ne vegye magára) gyakori velejárója ez az elképzelés hangsúlyoznám nem budapesti nem egyenlő az aluliskolázott tahó parasztal budapesten kívül is van ára úthálózat stb. Ja és eggy vidéki fiatal nem akkor emelkedik ki a porból ha felkerül budapestre tanulni. Sorry de túl sok ijennel találkoztam már ahhoz hogy emelett szónélkül elmenjek. ( A Budapesten kívüleső területekről szóló fenti leírás a valóságot tükrözi. Aki nem hiszi járjon utánna.  Csak hogy mindenki tisztán lásson a felháborodásomat a következő mondat váltotta ki: Magyarország: Új parkolási rend a belvárosban.(2020) Magyarországnak NINCS BELVÁROSA maximum fővárosa.
|
Ezt nem volna kedved a politika topicban lerendezni? Ott szívesen vitáznék veled.
Steve`sfield (#324643)
|

12-27-2006, 17:49
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
|
Ha nem értessz egy viccet akkor kérlek inkább felejtsd el...
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
|
|
Posting Rules
|