Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-01-2006, 16:30
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Életfa#2 View Post
És nekem nem tetszik ez a túlerőbónusz sem: nem lehetséges egyszerre kétfajta kiépítési mód a védekezésre. Vagy az egyik irányba építi ki magát az ori, vagy a másikba, de, ha a kettőt nem lehet összehangolni, akkor kalap. És nem lehet...

Miért nem? Ha tartasz 15% tornyot kapsz érte 30% védelmet és a támadó a legjobb esetben is csak 15% támadóbónuszt, de inkább kevesebbet... A tábornokbónuszokkal és felfeléütés bónuszokkal növelt támadóerő sokesetben több lenne, mint a túlerőbónusz. Arról nem is beszélve, hogy annak a maximumértéke 30% lenne a túlerőbónuszé meg 15% a terv szerint. De hát ugye megint csak indulatoskodva lereagáljuk a dolgokat egy kis gondolkodás helyett...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-01-2006, 16:48
Serg Serg is offline
Member

Longevity: 99%

Ha az lenne az ellenvetés hogy nem kell a támadónak bónusz mert a védőnek nagyon nehéz megtölteni egy 15000-23000 hektáros orit a jelenlegi 4,2 milliárdból akkor valahol megérteném az ellenkezőket mert míg a támadónak van ideje rákészülni és gazdag klán esetében még egy jókora mennyiségű ijjast is kipakolni a piacra az aktuális ár alá addig a védekezőnek ha nem fér hozzá a saját véderejéhez akkor marad az oriban lévő pénzmennyiségből való bevásárlás ami egy ekkora ori esetében édeskevés ugye.Mondjuk ebből a szempontból marad a visszatámadás mint eszköz.
Reply With Quote
Old 10-02-2006, 17:45
wand wand is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Ha az lenne az ellenvetés hogy nem kell a támadónak bónusz mert a védőnek nagyon nehéz megtölteni egy 15000-23000 hektáros orit a jelenlegi 4,2 milliárdból akkor valahol megérteném az ellenkezőket mert míg a támadónak van ideje rákészülni és gazdag klán esetében még egy jókora mennyiségű ijjast is kipakolni a piacra az aktuális ár alá addig a védekezőnek ha nem fér hozzá a saját véderejéhez akkor marad az oriban lévő pénzmennyiségből való bevásárlás ami egy ekkora ori esetében édeskevés ugye.Mondjuk ebből a szempontból marad a visszatámadás mint eszköz.
erre egyszerű a válasz, egy 15-23000 hekis orit nem kell csont ürsen tartani..
ha meg igen, be kell vállani a kockázatot, hogy beütik
Reply With Quote
Old 10-02-2006, 17:53
wand wand is offline
Member

No alapvetően jónak tartom, Monro túlerőbónuszos (szépen kidolgozott!)javaslatát. mondjuk szerintem a max erősítésnek nem 15 hanem 20%-nak kéne, hogy legyen minimum.

ami engem picit zavar, az az igen bonyorult számolhatósága
pontosabban egy klánütésnél normálisan nehezen látod az ellen összes gömbjét ezért, pontosan kiszámolt szép ütéseket nehéz kiszámolni ezzel.

de mindezek mellett az eddigiek közül ez a legjobb javaslat. szal gyakorlatilag támogatom.

(igaz volt itt nekem valami tökjó hajítógépes javaslatom is ami csak a klánsereggel küldhető és csak tornyok védőértéke ellen használ.. de valahogy nem hallottam utána hatalmas ovációt... )

Last edited by wand; 10-02-2006 at 17:59..
Reply With Quote
Old 10-02-2006, 20:26
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by wand View Post
ami engem picit zavar, az az igen bonyorult számolhatósága
pontosabban egy klánütésnél normálisan nehezen látod az ellen összes gömbjét ezért, pontosan kiszámolt szép ütéseket nehéz kiszámolni ezzel.

de mindezek mellett az eddigiek közül ez a legjobb javaslat. szal gyakorlatilag támogatom.
Sztem nem bonyolultabb, mint magát a klántámadósereget kiszámolni. Ki kell számolni bónusz nélkül aztán megnézed a védősereg létszámát és a támadókét. Nem hiszem, hogy diploma kell hozzá Egyébként írtam már rá számolóprogit is Max. 15%-ra is és max. 30%-ra is
Reply With Quote
Old 10-05-2006, 19:40
Serg Serg is offline
Member

Quote:
Originally Posted by wand View Post
erre egyszerű a válasz, egy 15-23000 hekis orit nem kell csont ürsen tartani..
ha meg igen, be kell vállani a kockázatot, hogy beütik
minha nem tudnád hogy akkor is kevés a pénz az oriban ha nem üres
Reply With Quote
Old 10-06-2006, 07:11
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
minha nem tudnád hogy akkor is kevés a pénz az oriban ha nem üres
Serg ez nem csak neked probléma, hanem az ellenfélnek is...
Amint "összeáll" a pontlista odafenn rá kell vennie magát mindenkinek, hogy a megváltozott környezetéhez képest is életképes orit tartson. Nem az a természetes, hogy egy ország félig van csak feltöltve, ez már csak az 1A speciális "pontlistasűrűsége" miatt volt így eddig.
Reply With Quote
Old 10-07-2006, 06:29
Serg Serg is offline
Member

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Serg ez nem csak neked probléma, hanem az ellenfélnek is...
Amint "összeáll" a pontlista odafenn rá kell vennie magát mindenkinek, hogy a megváltozott környezetéhez képest is életképes orit tartson. Nem az a természetes, hogy egy ország félig van csak feltöltve, ez már csak az 1A speciális "pontlistasűrűsége" miatt volt így eddig.
Mintha írtam volna már a támadónak van ideje rákészülni a védőnek meg jó esetben 2 óra a felkészülési idő
Reply With Quote
Old 10-07-2006, 07:29
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Mintha írtam volna már a támadónak van ideje rákészülni a védőnek meg jó esetben 2 óra a felkészülési idő
Ahhoz nem kell felkészülési idő, hogy kimenj a piacra és vegyél védelmet vagy támadóegységet. Akkor kell idő ha nincs rá pénz a klánban, hogy feltöltsétek
Reply With Quote
Old 10-07-2006, 12:42
Alba Alba is offline
Member

Ha a klantamadosakt megerositjük fent áll egy vezsély szerintem.
Fogom a klánom kilepek belőle 2-3 hadis orival full loveval. és kisebb értékben szétcsapok a lent klanok között, majd a hekikkel gyarapodva visszalépek a nagy klanba.Mindezt teljes kockázat nélkül tudom megtenni.ÁIgaz nem jön sok heki de szinte 100% a sikeresség.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules