|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-20-2006, 12:42
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Ugy nézz ki valahol Fegya számjai körül lesz a megoldás, de...
Quote:
Originally Posted by Alba
A szigoritast jo otletnek tartom.El is varhato egy jatekostol hogy teljesiteni tudja oket.
De az 1A kicsit megkeveri a szamokat nem?Mondjuk aki 1 orival jaccik annak eleg bajos megszerezni mar a top10% ot is...Az mar eleg magasan van.Jelen pillanatban 7000 heki körül.
|
ezzel tényleg kell valamit kezdeni. Mert 1/a-ra durva szigoritás föleg azokra nézve akiknek nincs 1/a-s oriuk a körbefordulás miatt.
Ezért kéne az 1/a-t ki hagyjuk a szigoritásból és ott maradna a top30% mint eddig akinek meg van 1/a-s oria az 2/B-ben 2000 kört kéne maradjon ahogy eddig.
|

09-20-2006, 13:00
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by McLoad
Ugy nézz ki valahol Fegya számjai körül lesz a megoldás, de...
ezzel tényleg kell valamit kezdeni. Mert 1/a-ra durva szigoritás föleg azokra nézve akiknek nincs 1/a-s oriuk a körbefordulás miatt.
Ezért kéne az 1/a-t ki hagyjuk a szigoritásból és ott maradna a top30% mint eddig akinek meg van 1/a-s oria az 2/B-ben 2000 kört kéne maradjon ahogy eddig.
|
Egyelőre maradjunk az általános számoknál, de: ezzel ettől függetlenül nem értek egyet. A játék célja az 1/A top helyeinek megszerzése. A több személyiség csak amolyan "unaloműző". Ismét kötelezővé lett téve az 1/A, úgyhogy kelljen csak játszani ott is, és a hangsúly azon van, hogy játszani. Ha nem fog 1 hónap alatt feljutni valaki a top10%-ba, akkor nem fog. Játsszon. Elvégre ez a játék célja. Ha csak a kis kék számok megszerzése lenne a cél, minden erőfeszítés nélkül, akkor tényleg elegendő lenne egy gomb, amit megnyomsz, és 2 hónap múlva kapsz egy e-mailt, hogy gratulálunk, léphetsz. Ennek semmi értelme.
Ettől függetlenül az 1/A-2/B témát hagyjuk a végére, most maradjunk a szükséges százalékok eldöntésénél. Lesz még idő ezzel a témával is foglalkozni.
|

09-20-2006, 13:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Még egy dolog.
Ha be lessz vezetve akkor úgy lenne logikus, hogy pl az adott kék számhoz az összes szinten teljesitse a feljutás feltételeit.
/msn-en kérdezték tőlem ez csak a 2-es szintre vonatkozik vagy minden hová?/
Én úgy értelmezem hogy minden szinten teljesiteni kelljen a feltételeket.
|

09-20-2006, 13:30
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Még egy dolog.
Ha be lessz vezetve akkor úgy lenne logikus, hogy pl az adott kék számhoz az összes szinten teljesitse a feljutás feltételeit.
/msn-en kérdezték tőlem ez csak a 2-es szintre vonatkozik vagy minden hová?/
Én úgy értelmezem hogy minden szinten teljesiteni kelljen a feltételeket.
|
Hmm? Természetesen mind az 5 szintre vonatkozik.
|

09-20-2006, 13:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm? Természetesen mind az 5 szintre vonatkozik.
|
Helyes, én is igy gondoltam, mert különben nagy torlódás lenne a 2-es szinten 
|

09-20-2006, 14:41
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Egyelőre maradjunk az általános számoknál, de: ezzel ettől függetlenül nem értek egyet. A játék célja az 1/A top helyeinek megszerzése. A több személyiség csak amolyan "unaloműző". Ismét kötelezővé lett téve az 1/A, úgyhogy kelljen csak játszani ott is, és a hangsúly azon van, hogy játszani. Ha nem fog 1 hónap alatt feljutni valaki a top10%-ba, akkor nem fog. Játsszon. Elvégre ez a játék célja. Ha csak a kis kék számok megszerzése lenne a cél, minden erőfeszítés nélkül, akkor tényleg elegendő lenne egy gomb, amit megnyomsz, és 2 hónap múlva kapsz egy e-mailt, hogy gratulálunk, léphetsz. Ennek semmi értelme.
Ettől függetlenül az 1/A-2/B témát hagyjuk a végére, most maradjunk a szükséges százalékok eldöntésénél. Lesz még idő ezzel a témával is foglalkozni.
|
<off>
Hmm... az nem jo ha meghatarozod mi a jatek celja. Ez egyenenkent valtozhat. Lehet vki csak a kis kek szamok miatt jatszik....
Szoval ez nem igazan jo erv szerintem. De majd akkor visszaterek ra kesobb, ha a konkret szamok megvannak.
</off>
Bar a top1-et eleg nagy szigoritasnak tartom, de a tobbivel egyetertek, marmint ami az utolso szamsorban volt.

09-20-2006, 21:35
|
 |
Member
|
|
|
|
Nem tudom offtopic-e amit írok.
Kicsit igazságtalannak tartom a változás igényét.
Vannak orik, akik a mostaninál sokkal könnyebben szereztek kék számot(nem volt kötelező az A pl).
Most még nehezíteni akartok rajta.Aki nem így szerezte, attól elveszitek?Akik régebben szerezték azoknak az "ölébe hullott", aki most nemrég kezdte a játékot az meg izzadjon vért?
Helyes ez így???
Itt szvsz mindenki jobban ért sztem ehhez az egészhez, szóval lehet ,hogy nem jól látom. Viszonylag kezdő vagyok, de igazándiból a kék számok, meg a körbeforgás izgat, mert fönt ritkulnak a csaták ugye és nem azért játszom, hogy unatkozzam.

09-20-2006, 22:05
|
|
Member
|
|
|
|
Aki anno azert fordult hoyg kék szamot kajon akár maluszért is megérdemli
Senkitol nem szabad elveni mert a feltetele kmagvaltoztak.
Van vki mar (4) es akkor 5 os megszerzése ugyanolyan nehez neki mint masnak...
4 et kapott könyebben, ez van
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|