|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-12-2006, 18:52
|
Administrator
|
|
Activity: 18%
Longevity: 100%
|
|
Mielőtt az egészet összeraknánk, nézzük a javaslat második felét is külön: hány szeméályiséggel milyen top százalékokban kell teljesíteni a továbblépéshez szükséges köridőt.
Az eredeti has-számok:
(1) - top 30% - ahogy eddig
(2) - top 25%
(3) - top 22%
(4) - top 18%
(5) - top 15%
(6) - top 11%
(7) - top 8%
(8) - top 5%
(9) - top 1. helyezés
Egy sokkal enyhébb válasz rá:
(2) - top 27%
(3) - top 24%
(4) - top 21%
(5) - top 18%
(6) - top 16%
(7) - top 14%
(8) - top 12%
(9) - top 10%
Valami köztes:
(2) - top 24%
(3) - top 19%
(4) - top 15%
(5) - top 12%
(6) - top 10%
(7) - top 8%
(8) - top 6%
(9) - top 5%
Én továbbra is tartom, hogy 9 személyiséggel az első hely igazán elvárható, ha az illető tovább szeretne lépni. De persze meggyőzhető vagyok arról, hogy ez butaság.
De szerintem ha már nehezítünk, akkor az ténylegesen nehezítés legyen, különben kár hozzányúlni.
Nézzük kinek milyen számok tetszenek és miért.
|

09-12-2006, 19:11
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
nekem az első tetszik. 8 személyiséggel az 5% még sima ügy a legtöbb csopiban. szerintem is elvárható, hogy 9 személyiséggel már 1. kelljen legyen az illető.
igaza van még aúú-nak is, hogy akkor már az elvárás az első 4 hely legyen egy full 9 személyiséges szövire való tekintettel (viszont ez a probléma egyelőre nem fog bajt okozni  ).
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

09-12-2006, 19:14
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
nekem az első tetszik. 8 személyiséggel az 5% még sima ügy a legtöbb csopiban. szerintem is elvárható, hogy 9 személyiséggel már 1. kelljen legyen az illető.
igaza van még aúú-nak is, hogy akkor már az elvárás az első 4 hely legyen egy full 9 személyiséges szövire való tekintettel (viszont ez a probléma egyelőre nem fog bajt okozni  ).
|
Majd felváltva lesznek elsők, amíg össze nem szedik a kellő pontot.  Ez már csak szervezés kérdése. Ha meg nem megy nekik, akkor leállnak egy picit legalább a kezdőbbeket segíteni, velük felmenni a topba, és akkor elég csak a 9 személyiségűnek elsőnek lennie. 
|

09-12-2006, 19:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mielőtt az egészet összeraknánk, nézzük a javaslat...Nézzük kinek milyen számok tetszenek és miért.
|
Azt hiszem a több személyiségű orik a fejedet ezüstálcán kívánják majd látni 
De jó ez  ...mármint a top1. hely a 9személyes oriknak 
Remélem nem leszek túlzottan offtopic, de ha ez bevezetésre kerül, akkor lassan komolyan el kell gondolkodni, hogy mi legyen a 9. személyiség után?! 
Ha viszont a top5% os verzió kerülne bevezetésre, akkor semmi esetre sem engedném, hogy egy 8,9 személyiséggel rendelkező ori a B-ből forduljon akár van orija az A-ban akár nincs 
Tudom ez, egy kicsit offtopic + egy páran naaaaagyon csúnyán néznek rám virtuális szemeikkel, de ez az én véleményem és fontosnak tartottam közölni 
|

09-12-2006, 19:31
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Ha viszont a top5% os verzió kerülne bevezetésre, akkor semmi esetre sem engedném, hogy egy 8,9 személyiséggel rendelkező ori a B-ből forduljon akár van orija az A-ban akár nincs 
Tudom ez, egy kicsit offtopic
|
Annyira nem offtopic, felmerült ez is azt hiszem itt a beszélgetések közben, hogy ha valakinek A-ban van egy egyszemélyiségű országa top30%-ban, akkor B-ből sokkal könnyebb a 9 személyiséggel fordulni.
A B-ből fordulás feltételeit is felül kell majd kicsit vizsgálni, bár szerintem nagyon nem kell ezt bonyolítani, bőven elég talán azt nézni, hogy a ha az A-s ország a B-s ország személyiségmennyiségével rendelkezik, akkor megfelelne-e. Így 9 személyésig mellett mind B-ben, mind A-ban első helyen kell lennie ahhoz, hogy B-ből fordulhasson.
De ez persze még messze van, egyelőre a százalékok sincsenek eldöntve. Közel se. 
|

09-12-2006, 19:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A B-ből fordulás feltételeit is felül kell majd kicsit vizsgálni, bár szerintem nagyon nem kell ezt bonyolítani, bőven elég talán azt nézni, hogy a ha az A-s ország a B-s ország személyiségmennyiségével rendelkezik, akkor megfelelne-e. Így 9 személyésig mellett mind B-ben, mind A-ban első helyen kell lennie ahhoz, hogy B-ből fordulhasson.
|
Azt hiszem értem 
Feltevés: Ha van egy ori 9személyiséggel a B-csoportban az 1. helyen, akkor ahhoz, hogy az fordulni tudjon kell egy egy másik orija, hogy legyen az A-ban is az 1. helyen lényegtelen hány személyiséggel 
Ez így volna helelyes!  ... amennyiben ez a verzió valósul meg.
Én ezt támogatom. Indoklásképpen csak annyit, hogy egy olyan személy, aki elért akkora magaslatokat, egyszerűen nem lehet más célja, mint a legjobb hadvezérnek lenni a hódító világában és bármi is következzen a 9. személyiség után, csakis olyan kaphatja meg, aki már helyet foglalt a Hódító képzeletbeli trónján 
|

09-12-2006, 20:10
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Feltevés: Ha van egy ori 9személyiséggel a B-csoportban az 1. helyen, akkor ahhoz, hogy az fordulni tudjon kell egy egy másik orija, hogy legyen az A-ban is az 1. helyen lényegtelen hány személyiséggel 
Ez így volna helelyes!  ... amennyiben ez a verzió valósul meg.
|
Egyelőre nézzük a százalékokat, illetve a top poziciókat, aztán még erről is beszélünk, eddig erről nem sok szó esett. Ez egyelőre még egy igen kezdetleges javaslat, nagyon át se gondoltam, a legkézenfekvőbbnek viszont elsőre mindenképp ez tűnik, és akkor bonyolítva sincs a dolog.
|

09-12-2006, 20:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Én ezt támogatom. Indoklásképpen csak annyit, hogy egy olyan személy, aki elért akkora magaslatokat, egyszerűen nem lehet más célja, mint a legjobb hadvezérnek lenni a hódító világában és bármi is következzen a 9. személyiség után, csakis olyan kaphatja meg, aki már helyet foglalt a Hódító képzeletbeli trónján 
|
Az én javaslatom ott van fent 
Azaz ez:
(2) - top 25%
(3) - top 22%
(4) - top 18%
(5) - top 15%
(6) - top 11%
(7) - top 8%
(8) - top 5%
(9) - top 1. helyezés
|

09-12-2006, 21:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Vagy az eredeti vagy a köztes, de hajlandó lennék harcba szálni a 9.-ért a csúcson.
Most az a kérdés mennyi időt kell eltöltenie a 9.-ért az első helyen.
A 336 kört vagy csak elég bevillantani hogy ott volt.
|

09-12-2006, 21:11
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Vagy az eredeti vagy a köztes, de hajlandó lennék harcba szálni a 9.-ért a csúcson.
Most az a kérdés mennyi időt kell eltöltenie a 9.-ért az első helyen.
A 336 kört vagy csak elég bevillantani hogy ott volt.
|
Ha nem %-ban gondolkozunk, hanem konkrét első helyben, akkor én arra voksolnék, hogy a teljes 336 kört ott kelljen eltöltenie (kiesés -3 kör stb, ahogy most van a top30%).
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|