|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

01-30-2014, 15:16
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 67%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Én még mindig a valamilyen jellegű grafikában látnám a lehetőséget.. bár lehet rosszul látom 
|
nekem nem tetszik egyik grafikás ötlet sem, szerintem ebben a játékban az a jó hogy nincs benne grafika, az összes online stratégiai játéknak rossz a grafikája, és egyáltalán nem tetszik, ezt a játékot ne rontotta el
a kezdőkkel az a gond hogy nem látják át a táblázatokat, és nem tudják mit kell csinálni (nekem sem tetszett emiatt először a játék). talán jó megoldás lenne, ha a kurzort rávisszük valamire, akkor megjelenit egy rövid ismertetőt a dologról, ezt ki lehetne kapcsolni, hogy a rutinos, tapasztalt játékosokat ne zavarja ez
|

01-30-2014, 15:25
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Barracuda
nekem nem tetszik egyik grafikás ötlet sem, szerintem ebben a játékban az a jó hogy nincs benne grafika, az összes online stratégiai játéknak rossz a grafikája, és egyáltalán nem tetszik, ezt a játékot ne rontotta el
a kezdőkkel az a gond hogy nem látják át a táblázatokat, és nem tudják mit kell csinálni (nekem sem tetszett emiatt először a játék). talán jó megoldás lenne, ha a kurzort rávisszük valamire, akkor megjelenit egy rövid ismertetőt a dologról, ezt ki lehetne kapcsolni, hogy a rutinos, tapasztalt játékosokat ne zavarja ez
|
Nem valami extra grafikára gondolok, csak arra, hogy a kezdő lásson valamit a számokon túl.. persze kikapcsolható kéne legyen, ha már megfogott a játék, akkor úgysem érdekli már.. lényegében azért kéne, hogy felkeltse az érdeklődést a játék iránt..

01-30-2014, 17:52
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Nem valami extra grafikára gondolok, csak arra, hogy a kezdő lásson valamit a számokon túl.. persze kikapcsolható kéne legyen, ha már megfogott a játék, akkor úgysem érdekli már.. lényegében azért kéne, hogy felkeltse az érdeklődést a játék iránt..
|
Lesz kis időm, megpróbálok valamit összehozni, mondjuk egy hadsereg vagy építés oldalra példának. Gondolom itt nem harci jelenetekre gondolsz, hanem kicsit feldobni, úgymond a számokat vizuálisan is megjeleníteni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|