Quote:
Originally Posted by hunekike2
A piacon lévő egységek nem esznek!!!
...
A megírt tekercsek az országomban kopnak időarányosan ahogy használja azt az országom, de ha kirakom a piacra valahogy megáll felettük az idő, de mégiscsak telik, mert x idő múlva visszahozzák őket, és újra kopni fognak.
...
Javaslat: a piacon lévő katonákat ugyanúgy el kelljen látni mint ha otthon lennének. zsold+gabona+morálváltozás+ahogy a csatába vezető úton hulljanak el belőlük mivel mennek valahova és lehet vissza is fognak jönni tehát visszafele is.
Képzésen lévő katonákat szintén etetni kelljen.
a piacon lévő tekercsek pedig kopjanak, mivel használatban vannak szállításkor ugyanúgy mint amikor az országomban vannak duplán kopjanak, egyszer kiérkezéskor, egyszer meg amikor visszahozzák eladatlanul. Ezt szintspecifikusnak tartanam, ötödik szinten 1% 4. en 1,5% 3. on 2%, 2.on 2,5%, a császári szinten 5%.
nyersanyag piacra való termeléskor ugyanúgy mint ha karavánon küldeném valahogy csökkenhetne ki és hazafele szállításkor
piac épület plusz funkciója, minden működő piac területarányosan elfoglalt %ban 10%al csökkenti ezen veszteségeket(a katonák ellátását nem befolyásolja)maximum 50%ig, kufár személyiség+10%.
|
Megmondom az oszintet, mielott felvetettem a javaslatot, ez is megfordult a fejemben. Az igazsag az, h ezzel tenyleg megoljuk a piacot, ott, h aki termeleni szeretne, az keptelen, csak ha vedtelen tamadasokkal szemben.
Termelj felesleget! Ez jo.
Ki tudod tenni a piacra. Ami megint jo.
De ha el kell latni oket, akkor az nem felesleg, az neked is kell (jol jon). igy nem teszed ki.
Viszont az h valami reszesedest kapjon a piacvezeto az szerintem jarhato ut, hogy igenis legyen felesleged, amit kiteszel a piacra.
Ha igy atgondolod a dolgot, szerintem te magad is rajossz, mint en h a lo masik oldalara kerultunk.
Nem a felesleggel van a baj, az rendben van. Azzal van a problema, h olyan szintu felesleget lehet felhalmozni idovel, ami gatolja az uj jatekosok eletben maradasat, igy hosszu tavon a hodito halalahoz vezet.
Hogy egy ketsegbeesett bankart idezzek:
Ha minden COBOL programozot nyugdijaznak, ki fogja karban tartani a bankrendszert (COBOL az 50+ eves programozo nyelv, es KB sehol nem tanitjak, de a banki tranzakciok alapkove)