Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-04-2013, 11:06
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by none View Post
Ha jól tudom, most alibi módosításnál tart Ati.. az hogy bankok 20% helyett 10%-ot védenek kb semmit nem fog változtatni.. 20 helyett kell 40 bank.. nagy dolog.. pont a felsőbb csoportokban nem jelent majd semmit
Tehát én továbbra sem vetném el a terület arányos bank védelmet, hacsak nem úgy akarunk módosítani, hogy semmi értelme ne legyen.. Bár részemről a másik verziót inkább részesítem előnyben, amit korábban leírtam..
Van ráció a területarányos bankvédelemben, de Ati elvetette, ezért gondolom úgy, hogy érdemesebb másfele gondolkodni.

Az, hogy az árnyak 50%-t fog adni, akár 33 haszonszerző tolizást is tud csinálni egyszerre, és a figyelmetlenebb / élezettebb oriknak a pénzét is el fogja tudni lopni, az már egy nem rossz alap. 1-2 kiegészítő erősítés kéne még, és használható lesz.

Szerintem lehet adni neki tanyabónuszt, akár plusz véderőbónuszt, stb.
Hogy ez a ló másik oldala lenne?

Az orknak van 30% haderőbónusza, 40% haditekije, 20% bónusza a 8 tábornokra, kevesebbet eszik a hadereje és van kitámbónusza.

A félelfnek ilyen környezetben kell megállnia a helyét, ilyen országok ellen kell harcképesnek, használhatónak lennie. De 5% plusz védelem az túl durva neki... hát még ha a tanyái is plusz 10% gabonát termelnek.
De el lehet képzelni még jó pár erősítő javaslatot, attól szerintem egyáltalán nem kell tartani, hogy túl erős lesz.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Padlócsempe For This Useful Post:
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules