|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

08-31-2013, 19:00
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 74%
|
|
nem támogatom de ha senkit se érdekel akkor legyen 
|

08-31-2013, 19:01
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zordi
nem támogatom de ha senkit se érdekel akkor legyen 
|
Ez nem szavazás. Ez megbeszélés. Érvekkel és ellenérvekkel.
|

08-31-2013, 19:06
|
Junior Member
|
|
|
|
szezonba nekem este van pár órám odacsapni a nappali akciózásért de eztán nem lesz rá lehetőségem.... unalmas lesz ez így.
Keveslem a hozzászólásokat pedig a normálosokat inkább érinti... ennyire nem érdekel senkit vagy csak én pánikolok?
|

08-31-2013, 19:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zordi
Keveslem a hozzászólásokat pedig a normálosokat inkább érinti...
|
Én kimaradtam belőle, mert nem tudom eldönteni, hogy jó lesz-e vagy sem. A-ban nem vágyom rá, így sem egyszerű ütni, viszont lehetséges, hogy ha van ilyen, akkor kevesebben lesznek elfek, és tényleg a tudáson fog múlni, nem a jó időben választott támadáson.
Ha többen leszünk tőle "aktívak" akkor megéri, ha nem, akkor felesleges dolog, ami inkább káros.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
The Following User Says Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|

09-01-2013, 13:22
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Én kimaradtam belőle, mert nem tudom eldönteni, hogy jó lesz-e vagy sem. A-ban nem vágyom rá, így sem egyszerű ütni, viszont lehetséges, hogy ha van ilyen, akkor kevesebben lesznek elfek, és tényleg a tudáson fog múlni, nem a jó időben választott támadáson.
Ha többen leszünk tőle "aktívak" akkor megéri, ha nem, akkor felesleges dolog, ami inkább káros.
|
az elfekkel szembe bármelyik fajnak A-ban csak az aktivitás miatt volt esélye. normális az, hogy 70% barak alatt meg sem lehet próbálni beverni egy elfet? most már biztosan itt lesz ha támadod és kedve szerint ütheti a csontra kitámadott országodat..
|

09-01-2013, 13:34
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
az elfekkel szembe bármelyik fajnak A-ban csak az aktivitás miatt volt esélye. normális az, hogy 70% barak alatt meg sem lehet próbálni beverni egy elfet? most már biztosan itt lesz ha támadod és kedve szerint ütheti a csontra kitámadott országodat..
|
Ezt az elfes érvet kifejtenéd részletesebben? Valahol nagyon elbeszélünk egymás mellett, és nem értem, hogy mire célzol ezzel.
Én azt látom, hogy eddig, ha 70% kellett, hogy beüsd az elfet, akkor ha elszabizik, akkor klán szinten csak 65% barakk kell, vagyis sokkal könnyebben beüthető lesz. Ez két dolgot eredményez: vagy jól jársz, mert könnyebben beütöd, vagy nem megy szabira, és semmi nem változik.
A teljesen kitámadt, és emiatt üresen hagyott országot továbbra is ugyanúgy tudod támadni, hiszen nem mehet addig szabira, amíg kint a serege, tehát ha a hiénázás lehetőségéről beszélünk, az is megmarad.
|

09-01-2013, 13:46
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ati: és ha előttem van 5 elf egyéniben, és más senki, mind más klánból, ezek elszabiznak, hogy varázsolom oda hirtelen a klánom valamelyikhez? Mindig rakjunk ki/vegyünk be valakit, hogy én egyéniben üthessek? Vagy hogy képzeled ezt az érvet?
|
|

09-01-2013, 14:04
|
Junior Member
|
|
|
|
még anarchba szétrengetek másik 10 varival egy elfet de normálba nem tudom, ezt hogyan oldjátok meg. Este szabin nappal meg visszakisér.... patt helyzet majd néztek farkasszemet és a lopkodásért semmivel nem tudtok visszavágni ha kiszámolja mikor mehet szabira..
de legalább nyugodtan alszik majd....
|

09-01-2013, 14:34
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ati: és ha előttem van 5 elf egyéniben, és más senki, mind más klánból, ezek elszabiznak, hogy varázsolom oda hirtelen a klánom valamelyikhez? Mindig rakjunk ki/vegyünk be valakit, hogy én egyéniben üthessek? Vagy hogy képzeled ezt az érvet?
|
ezt akartam én is írni Ati
|

09-01-2013, 14:42
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Ez azt feltétlezi, hogy klán szinten senki (nemcsak a Te klánod, hanem senki) nem akar ráállni az adott klánra, emiatt nem probléma az érintett országoknak, hogy éjszakára* a védelmüket csökkentsék.
* Vagy bármikor máskor.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|