|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-01-2013, 13:46
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ati: és ha előttem van 5 elf egyéniben, és más senki, mind más klánból, ezek elszabiznak, hogy varázsolom oda hirtelen a klánom valamelyikhez? Mindig rakjunk ki/vegyünk be valakit, hogy én egyéniben üthessek? Vagy hogy képzeled ezt az érvet?
The Following User Says Thank You to Remedy For This Useful Post:
|
|

09-01-2013, 14:04
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 75%
|
|
még anarchba szétrengetek másik 10 varival egy elfet de normálba nem tudom, ezt hogyan oldjátok meg. Este szabin nappal meg visszakisér.... patt helyzet majd néztek farkasszemet és a lopkodásért semmivel nem tudtok visszavágni ha kiszámolja mikor mehet szabira..
de legalább nyugodtan alszik majd....
|

09-01-2013, 14:34
|
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ati: és ha előttem van 5 elf egyéniben, és más senki, mind más klánból, ezek elszabiznak, hogy varázsolom oda hirtelen a klánom valamelyikhez? Mindig rakjunk ki/vegyünk be valakit, hogy én egyéniben üthessek? Vagy hogy képzeled ezt az érvet?
|
ezt akartam én is írni Ati
|

09-01-2013, 14:42
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Ez azt feltétlezi, hogy klán szinten senki (nemcsak a Te klánod, hanem senki) nem akar ráállni az adott klánra, emiatt nem probléma az érintett országoknak, hogy éjszakára* a védelmüket csökkentsék.
* Vagy bármikor máskor.
|

09-01-2013, 14:48
|
|
Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez azt feltétlezi, hogy klán szinten senki (nemcsak a Te klánod, hanem senki) nem akar ráállni az adott klánra, emiatt nem probléma az érintett országoknak, hogy éjszakára* a védelmüket csökkentsék.
* Vagy bármikor máskor.
|
Szerintem, ha egyszer beverik őket klánnal, háromszor meggondolják szabizzanak-e éjjelre..

09-01-2013, 14:53
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 75%
|
|
ugye nem akarod azt mondani, hogy ennek a modosításnak semmi értelme mert nem éri meg szabira menni.
|

09-01-2013, 15:02
|
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zordi
ugye nem akarod azt mondani, hogy ennek a modosításnak semmi értelme mert nem éri meg szabira menni.
|
1/A-ban szerintem nem éri meg. Arra kiváló, hogy egy-egy estére, egy klántalálkozó erejéig például, az egész klán elszabizik, de egyénileg csökkenteni a teljes klán védelmét, folyamatosan, minden éjjel, kiszámíthatóan, szerintem nagyon rossz ötlet. A teljes klán pedig nem tud minden éjjel elszabizni, mert elfogy a klánszabi.
A-ban ha védelmet akarsz magadnak, akkor olyan fajjal legyél, és tarts védőegységeket. Az A-ban nem hiszem, hogy ez bármi érdemi változást jelentene, bármely irányba. Más csoportokban annál inkább.
|

09-07-2013, 17:44
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by none
Szerintem, ha egyszer beverik őket klánnal, háromszor meggondolják szabizzanak-e éjjelre..
|
De A-ban tényleg semmi hátránya az egésznek... a klánrendszerben egyenesen hátrány a szabadság... én speciell örülnék, ha minél többen szabira mennének éjjelente, könnyebb lenne a klánütés...
|

09-14-2013, 22:12
|
|
Administrator
|
|
|
|
Szedjétek elő azoknak a szabis országoknak a belépőadatait, mert napokon belül kipróbáljuk, hogy milyen kezdeti hatásai vannak a rövidebb szabadságnak. 
|
|
The Following 3 Users Say Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

09-14-2013, 22:37
|
 |
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Mennyi akciómentes kör kell a szabihoz?
A vari készültség visszatöltődik szabadság alatt ill. a toli készültség meg nem?
Mennyi a legrövidebb kivehető szabi kör?
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
|
Posting Rules
|