|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
View Poll Results: Hogyan tegyük az ember fajt játszhatóvá?
|
A személyiségek érjenek kétszer annyit
|

|
0 |
0% |
Legyen egyel több személyiség választható
|

|
0 |
0% |
A tükörvarázson javítsunk
|

|
1 |
50.00% |
Ezt mind együtt, és talán elég lesz arra hogy válassza valaki
|

|
1 |
50.00% |
Egyéb ötletem van melyet leírtam a topicban
|

|
0 |
0% |

12-11-2012, 17:16
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 65%
|
|
óriásnál kihagytad a tekit, felesnél kihagytad a tekit, elfnél a védbónuszt esetleg, félelfnél szintén stb.
az átlag az kb 40% minden fajta tekiből végeredményben. korábban felvetettem még a félelfes topicban hogy az embert kb annyival érdemes javítani, hogy 40% legyen minden tekije. erre azt kaptam nem kell még1 gnóm a tekihez nem akarnak nyúlni (asszem Ati se, meg az emberek se bár sok reakció nem volt)

12-12-2012, 11:00
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Surranohalal
óriásnál kihagytad a tekit, felesnél kihagytad a tekit, elfnél a védbónuszt esetleg, félelfnél szintén stb.
az átlag az kb 40% minden fajta tekiből végeredményben. korábban felvetettem még a félelfes topicban hogy az embert kb annyival érdemes javítani, hogy 40% legyen minden tekije. erre azt kaptam nem kell még1 gnóm a tekihez nem akarnak nyúlni (asszem Ati se, meg az emberek se bár sok reakció nem volt)
|
azokat azért hagytam ki, mert nem tér el az alaptól. a védőbónuszt meg azért, mert támadást számoltam.
ha tekihez nem akarnak nyúlni, akkor nem tudom mivel vesznek rá akárkit is arra, hogy embert válasszon..
hadilag a leggyengébb, támadóvariban sem túl erős., tolira is van jobb faj...
töltelékorinak tökéletes 
|

12-12-2012, 13:18
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
azokat azért hagytam ki, mert nem tér el az alaptól. a védőbónuszt meg azért, mert támadást számoltam.
ha tekihez nem akarnak nyúlni, akkor nem tudom mivel vesznek rá akárkit is arra, hogy embert válasszon..
hadilag a leggyengébb, támadóvariban sem túl erős., tolira is van jobb faj...
töltelékorinak tökéletes 
|
jó de átlagszámításhoz be kellett volna rakni  )
amúgy lehet turbózni a fajt de ha Ati fenntartja a "teljesen átlagos = semmi előny semmi hátrány" akkor tök fölösleges az ember faj létezése. arra ott az Ismeretlen faj kb.

12-13-2012, 07:43
|
Member
|
|
|
|
Quote:
jó de átlagszámításhoz be kellett volna rakni  )
amúgy lehet turbózni a fajt de ha Ati fenntartja a "teljesen átlagos = semmi előny semmi hátrány" akkor tök fölösleges az ember faj létezése. arra ott az Ismeretlen faj kb.
|
Igaz, azzal egy hangyányit gynegébb lesz az átlagszám, ha 2-szer 30% belekerül, de nem sokkal. Ez is csak egy irány, nem konkrétum.
Amúgy igen. a fajoknál az előny vs hátrány köszönőviszonyban sincs egymással. a se előny se hátrány nagyjából egy giga nagy hátrány 
|

12-13-2012, 08:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dave
Igaz, azzal egy hangyányit gynegébb lesz az átlagszám, ha 2-szer 30% belekerül, de nem sokkal. Ez is csak egy irány, nem konkrétum.
Amúgy igen. a fajoknál az előny vs hátrány köszönőviszonyban sincs egymással. a se előny se hátrány nagyjából egy giga nagy hátrány 
|
pont hogy erősebb lesz az átlagszám, olyan 40% körüli. mert ugye a fajok száma nem változik  de sztem hagyjuk a matekot ^^

12-13-2012, 13:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
pont hogy erősebb lesz az átlagszám, olyan 40% körüli. mert ugye a fajok száma nem változik  de sztem hagyjuk a matekot ^^
|
mást nem tudom mit lehetne kitalálni...
előbb lennék zombi tudós, mint ember 
|

10-29-2013, 08:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Teljesen más terveim vannak vele
|
Mik a terveid az emberrel? 
|

09-19-2017, 18:57
|
Junior Member
|
|
Longevity: 43%
|
|
Jópár rpgvel játszottam fiatal koromban, mindegyikben az volt a közös, hogy az emberi faj volt az alap vagy inkább átlagos. Ez így van rendjén. Viszont majdnem minden esetben ők uralták a vilagokat. Mert alkalmazkodtak és sokkal többen voltak mint a többi faj tagjai. Nem egy játékban több ember volt, mint az összes többi értelmes faj egyedei.
Ebből kiindulva arra gondoltam, hogy az ember akkor lenne igazán játszható és használható, de nem boritaná fel az egyensúlyt, ha minden maradna a régiben nála (nincs elöny, nincs hatrány, minden tekije 30%), de minden házban kétszer annyi lakos férne el. Ez dupla lakosságot jelentene, amivel a terület növekedésével egyre nagyobb elönyhöz jutna. A nyert hellyel pedig ki tud alakitani maganak egy kis pluszt olyan iranyban amit szeretne.
|

09-19-2017, 20:52
|
Junior Member
|
|
Longevity: 50%
|
|
Quote:
Originally Posted by Malphedor
Jópár rpgvel játszottam fiatal koromban, mindegyikben az volt a közös, hogy az emberi faj volt az alap vagy inkább átlagos. Ez így van rendjén. Viszont majdnem minden esetben ők uralták a vilagokat. Mert alkalmazkodtak és sokkal többen voltak mint a többi faj tagjai. Nem egy játékban több ember volt, mint az összes többi értelmes faj egyedei.
Ebből kiindulva arra gondoltam, hogy az ember akkor lenne igazán játszható és használható, de nem boritaná fel az egyensúlyt, ha minden maradna a régiben nála (nincs elöny, nincs hatrány, minden tekije 30%), de minden házban kétszer annyi lakos férne el. Ez dupla lakosságot jelentene, amivel a terület növekedésével egyre nagyobb elönyhöz jutna. A nyert hellyel pedig ki tud alakitani maganak egy kis pluszt olyan iranyban amit szeretne.
|
Az irány akár lehet jó, de a "bónuszt" alaposan ki kellene számolni, mert így szerintem egy brutális pénzgyár lenne.
|

09-19-2017, 21:06
|
Junior Member
|
|
Longevity: 43%
|
|
Végeztem szamítast, persze utólag. Hat ha jól csinalja akkor 8-10% helyet nyerhet a hazak csökkentésével, amit másra tud forditani. De szerintem 16% kocsma vagy templom 6% helyett az nem túl durva. Még barakkból kicsit erösebb, de mivel maximum 35% bonuszt kaphat nem lesz egy ork, sem óriás. De nem baj ha valaki még lemodelezi rajtam kívül.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|