|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-06-2012, 16:51
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nekem az az álláspontom, hogy így a jó, ahogy most van -- de meggyőzhető vagyok egy esetleges módosításról is.
|
Az nem elég meggyőző érv, hogy ha egy szövi mind a 4 tagja 9 vagy több szemes, akkor 3,5 évig kell játszani a jelenlegi szabályokkal mire fordulni tudnak?
Plusz hozzátenném ez már nem nehezítés hanem kibaszás...
Last edited by Pumi; 09-06-2012 at 16:55..
|
The Following 2 Users Say Thank You to For This Useful Post:
|
|

09-06-2012, 19:35
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pumi
Az nem elég meggyőző érv, hogy ha egy szövi mind a 4 tagja 9 vagy több szemes, akkor 3,5 évig kell játszani a jelenlegi szabályokkal mire fordulni tudnak?
Plusz hozzátenném ez már nem nehezítés hanem kibaszás...
|
Aztán majd ezek a szövik szép lassan beleunnak a hosszú várakozásba és keresnek más játékot. De akkor legalább egy másik probléma megoldódik, a kezdők állandó nyavalygása, hogy bántják őket, mikor 10 védőjük és 6 varázslójuk van 300 hekin.
|

09-13-2012, 09:36
|
Senior Member
|
|
|
|
Amugy szerintem eleg kihivas - avagy macera egy tobb fos szovetsegnek mar az is, ha a konnyites utan mind az x 9+szemesnek az elso x helyen kell lenni... Ugyanis barmelyiket leverik maris nem telik a top.

09-13-2012, 09:46
|
Administrator
|
|
Activity: 23%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Amugy szerintem eleg kihivas - avagy macera egy tobb fos szovetsegnek mar az is, ha a konnyites utan mind az x 9+szemesnek az elso x helyen kell lenni... Ugyanis barmelyiket leverik maris nem telik a top.
|
Te most ilyen "kollektív" topra gondolsz? A teljes szövinek egy személyként telik a topköre? Hiába van valaki legelső helyen, ha a szövi negyedik tagja csak az 5., akkor az első helyen lévőnek se telik?
|

09-13-2012, 09:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Te most ilyen "kollektív" topra gondolsz? A teljes szövinek egy személyként telik a topköre? Hiába van valaki legelső helyen, ha a szövi negyedik tagja csak az 5., akkor az első helyen lévőnek se telik?
|
Arra gondoltam, amit irtam a nyitopostban, de epp mukodhet igy is. (Es ez nehezites az en javaslatomhoz kepest)
|
|

09-19-2012, 08:15
|
Administrator
|
|
Activity: 23%
Longevity: 100%
|
|
Az eredeti javaslat tehát úgy hangzott, hogy amikor első hely kell, akkor ez azt jelentse, hogy nem lehet a pontlistában az adott ország előtt olyan ország, aki nem szövetségese.
Ennek a javaslatnak vannak-e ellenzői, és ha igen, akkor miért?
|

09-19-2012, 19:21
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az eredeti javaslat tehát úgy hangzott, hogy amikor első hely kell, akkor ez azt jelentse, hogy nem lehet a pontlistában az adott ország előtt olyan ország, aki nem szövetségese.
|
Ez nem rossz, bár szöviben ezt meg lehet oldani, általában előreengendek a többiek...
|

09-19-2012, 19:44
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Ez kiegészíteném annyival, hogy "nem lehet a pontlistában az adott ország előtt olyan ország, aki nem szövetséges" kivéve a szabadságon lévő országokat.
Tehát a szabis beékelődött nem számítana...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|