|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

09-06-2012, 15:13
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Akár elő is lehet venni a témát...
|
Neked mi az álláspontod ez ügyben?
Elképzelhető fellépési "finomítás" a lassacskán felmerülő probléma miatt?
|

09-06-2012, 15:22
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Neked mi az álláspontod ez ügyben?
Elképzelhető fellépési "finomítás" a lassacskán felmerülő probléma miatt?
|
Nekem az az álláspontom, hogy így a jó, ahogy most van -- de meggyőzhető vagyok egy esetleges módosításról is.
Ahogy én nézem ezt, az ellenkezik azzal, ahogy azok nézik, akik ebben benne vannak.
Nektek az az érdeketek, hogy minél előbb fel tudjatok lépni, és minél előbb újra tudjatok fordulni -- nekem az az "érdekem", hogy ez minél jobban le legyen lassítva. Egy adott idő után semmilyen plusz követelménynek nem kell megfelelni -- igaz új személyiségeket se kapsz, amitől könnyebb lenne a fordulás. Mindenesetre az új kihívásokat már elveszted.
(A küldetések bevezetése a kezdő játékosoknak van tervezve, de nem kizárt, hogy a több személyiségű országok is kapnak egy-egy teljesítendő plusz feladatot, mint szintlépési követelmény. Ezzel ellensúlyozni lehetne a gyors haladást. Ez most csak hangos gondolkodás.)
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

09-06-2012, 16:51
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nekem az az álláspontom, hogy így a jó, ahogy most van -- de meggyőzhető vagyok egy esetleges módosításról is.
|
Az nem elég meggyőző érv, hogy ha egy szövi mind a 4 tagja 9 vagy több szemes, akkor 3,5 évig kell játszani a jelenlegi szabályokkal mire fordulni tudnak?
Plusz hozzátenném ez már nem nehezítés hanem kibaszás...
Last edited by Pumi; 09-06-2012 at 16:55..
|
The Following 2 Users Say Thank You to For This Useful Post:
|
|

09-06-2012, 19:35
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pumi
Az nem elég meggyőző érv, hogy ha egy szövi mind a 4 tagja 9 vagy több szemes, akkor 3,5 évig kell játszani a jelenlegi szabályokkal mire fordulni tudnak?
Plusz hozzátenném ez már nem nehezítés hanem kibaszás...
|
Aztán majd ezek a szövik szép lassan beleunnak a hosszú várakozásba és keresnek más játékot. De akkor legalább egy másik probléma megoldódik, a kezdők állandó nyavalygása, hogy bántják őket, mikor 10 védőjük és 6 varázslójuk van 300 hekin.
|

09-13-2012, 09:36
|
Senior Member
|
|
|
|
Amugy szerintem eleg kihivas - avagy macera egy tobb fos szovetsegnek mar az is, ha a konnyites utan mind az x 9+szemesnek az elso x helyen kell lenni... Ugyanis barmelyiket leverik maris nem telik a top.

09-13-2012, 09:46
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Amugy szerintem eleg kihivas - avagy macera egy tobb fos szovetsegnek mar az is, ha a konnyites utan mind az x 9+szemesnek az elso x helyen kell lenni... Ugyanis barmelyiket leverik maris nem telik a top.
|
Te most ilyen "kollektív" topra gondolsz? A teljes szövinek egy személyként telik a topköre? Hiába van valaki legelső helyen, ha a szövi negyedik tagja csak az 5., akkor az első helyen lévőnek se telik?
|

09-13-2012, 09:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Te most ilyen "kollektív" topra gondolsz? A teljes szövinek egy személyként telik a topköre? Hiába van valaki legelső helyen, ha a szövi negyedik tagja csak az 5., akkor az első helyen lévőnek se telik?
|
Arra gondoltam, amit irtam a nyitopostban, de epp mukodhet igy is. (Es ez nehezites az en javaslatomhoz kepest)
|
|

09-19-2012, 08:15
|
Administrator
|
|
|
|
Az eredeti javaslat tehát úgy hangzott, hogy amikor első hely kell, akkor ez azt jelentse, hogy nem lehet a pontlistában az adott ország előtt olyan ország, aki nem szövetségese.
Ennek a javaslatnak vannak-e ellenzői, és ha igen, akkor miért?
|

09-19-2012, 19:21
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az eredeti javaslat tehát úgy hangzott, hogy amikor első hely kell, akkor ez azt jelentse, hogy nem lehet a pontlistában az adott ország előtt olyan ország, aki nem szövetségese.
Ennek a javaslatnak vannak-e ellenzői, és ha igen, akkor miért?
|
Ez nem rossz, bár szöviben ezt meg lehet oldani, általában előreengendek a többiek...
|

09-19-2012, 19:27
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Ez nem rossz, bár szöviben ezt meg lehet oldani, általában előreengendek a többiek...
|
Amint Te engeded előre a szövidet, jelenleg kiesel a követelményből, és elkezd csökkenni a topköröd. Ha nem akarod, hogy ezzel elveszítsd a szintlépés feltételének teljesítését, akkor sokkal több időt kell eltöltened az első helyen.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|