| 
       |  | 

| 
       |  | 
       | 
	| 
  | Hódító / Queosia forum http://queosia.com
 http://hodito.hu
 |  |  
       | 

| Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |  
	| View Poll Results: Ki nyeri a 2012-es foci EB-t? |  
	| Anglia |      | 2 | 9.09% |  
	| Spanyolország |      | 6 | 27.27% |  
	| Németország |      | 3 | 13.64% |  
	| Franciaország |      | 1 | 4.55% |  
	| Portugália |      | 1 | 4.55% |  
	| Oroszország |      | 0 | 0% |  
	| Olaszország |      | 3 | 13.64% |  
	| Hollandia |      | 6 | 27.27% |  
	| Csehország |      | 0 | 0% |  
	| nem fér ki több, más nyer (írd le) |      | 0 | 0% |  

| 

06-23-2012, 00:53

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Bukta  Nincs a világon olyan csapat, aki ellen tudnék a franciáknak drukkolni... |  Nálam azért van egy pár, pl az egyik úgy kezdődik, hogy "R", a másik meg úgy, hogy "Sz", és ezek még csak a "szomszédok"...
				__________________קפוד!
 |  

| The Following User Says Thank You to szamóka For This Useful Post: |  |  |  

| 

06-23-2012, 06:46

|  
	| 

| Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 72%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by szamóka  Nálam azért van egy pár, pl az egyik úgy kezdődik, hogy "R", a másik meg úgy, hogy "Sz", és ezek még csak a "szomszédok"... |  Ezen nem fogunk összeveszni, ha ők játszanak a franciákkal, akkor inkább nem drukkolok senkinek... mondjuk azt is a franciák intézték anno, hogy egyáltalán a térképen vannak ezen "kedves" szomszédaink... |  

| 

06-23-2012, 12:07

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 7% Longevity: 99%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Bukta  Nincs a világon olyan csapat, aki ellen tudnék a franciáknak drukkolni... |  A spanyol focitól kicsit megundorodtam, mert nekem nem jön be ez a kismillió passz 1m2-en/passzoljunk a gólvonalig játék, amit a válogatott átvett a Barcelonától... 
inkább a Real szélvész játékát nézném náluk... 
de mivel a középpálya Barcás, így nincs mit tenni...

ezért bízom benne, hogy a franciákban emberükre akadnak, mint eddig már jó párszor... |  

| 

06-23-2012, 12:55

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Pool   a középpálya Barcás, így nincs mit tenni... |  Éppenséggel van, idén megcsinálta a Chelsea, tavaly majdnem az Arsenal (RvP piros lapja...), tavalyelőtt az Inter. Persze ilyenkor mindig jön a sok okos antifocis komment.  
				__________________קפוד!
 |  

| 

06-23-2012, 18:20

|  
	| 

|  | Member |  | 

Activity: 0% Longevity: 86%      |  |  

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by szamóka  Persze ilyenkor mindig jön a sok okos antifocis komment.   |  Miért, nem egyértelmű, hogy az, hogy a görögök 2004-ben az egyenes kieséses szakaszban mindenkit 1-0-ra vernek, az maga a megtestesült antifoci, de az, hogy a spanyolok 2010-ben az egyenes kieséses szakaszban mindenkit 1-0-ra vernek, az a totális futball diadala?  
[SZK]  Jetilábnyom (#553158) [1/A] 
Raining Blood (2)  (#562319) [3/G] [SZ] 
Reign In Blood (2)  (#592837) [5/W] [SZ] www.unimarket.hu
 |  

| The Following 4 Users Say Thank You to Von For This Useful Post: |  |  |  

| 

06-23-2012, 20:02

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Von  Miért, nem egyértelmű, hogy az, hogy a görögök 2004-ben az egyenes kieséses szakaszban mindenkit 1-0-ra vernek, az maga a megtestesült antifoci, de az, hogy a spanyolok 2010-ben az egyenes kieséses szakaszban mindenkit 1-0-ra vernek, az a totális futball diadala?   |  attól, hogy egy csapat mindenkit egy nullára ver, nem biztos, hogy antifocit játszik. |  

| 

06-23-2012, 20:27

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Hex  attól, hogy egy csapat mindenkit egy nullára ver, nem biztos, hogy antifocit játszik. |  De én például azt meg nem értem, hogy a görögök játékát miért hívják antifocinak? Miért antifoci szerény képességgel jócskán felülteljesíteni?  
A focit az eredményesség határozza meg, és szerintem akik a görögök 2004-es produkcióját becsmérlik, azok a nyomukba sem érnek eredményesség/képesség relációban. 
Röviden: szerintem az az antifoci, mikor egy csapat sokkal tetszetősebb, kreatívabb, szebb játékkal is elérhetné ugyanazt az eredményt, mint amit egyébként elér.  
Afelől nincs kétségem, hogy a 2004-es görögökre ez nem áll, afelől inkább van, a 2010-es spanyolokra ez áll-e, viszont pl el nem ítélem őket azért, ha esetleg beáldoztak egy kis szépséget csak azért, hogy minél biztosabb legyen a győzelem. Ha a magyarok lennének ott, pont lesz*rnám, hogy minden meccset 1-0-ra nyerünk kínkeservesen, mert az nevet, aki utoljára nevet...
[SZK]  Jetilábnyom (#553158) [1/A] 
Raining Blood (2)  (#562319) [3/G] [SZ] 
Reign In Blood (2)  (#592837) [5/W] [SZ] www.unimarket.hu
 |  

| 

06-23-2012, 20:43

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Von  De én például azt meg nem értem, hogy a görögök játékát miért hívják antifocinak? Miért antifoci szerény képességgel jócskán felülteljesíteni? A focit az eredményesség határozza meg, és szerintem akik a görögök 2004-es produkcióját becsmérlik, azok a nyomukba sem érnek eredményesség/képesség relációban.
 Röviden: szerintem az az antifoci, mikor egy csapat sokkal tetszetősebb, kreatívabb, szebb játékkal is elérhetné ugyanazt az eredményt, mint amit egyébként elér.
 Afelől nincs kétségem, hogy a 2004-es görögökre ez nem áll, afelől inkább van, a 2010-es spanyolokra ez áll-e, viszont pl el nem ítélem őket azért, ha esetleg beáldoztak egy kis szépséget csak azért, hogy minél biztosabb legyen a győzelem. Ha a magyarok lennének ott, pont lesz*rnám, hogy minden meccset 1-0-ra nyerünk kínkeservesen, mert az nevet, aki utoljára nevet...
 |  valamelyik vb-én már nem emlékszem, a skótok asszem a hollandokkal játszottak az első csoportmeccsen. 0:0-a lett a meccs, de tele volt tartalommal, csak a gól nem jött össze egyik csapatnak sem. A skótokban vagyok biztos, a hollandokban nem

|  

| 

06-23-2012, 22:44

|  
	| 

|  | Senior Member |  | 

Activity: 7% Longevity: 99%      |  |  

| 
 Mekkora szar meccs volt... |  

| The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post: |  |  |  

| 

06-23-2012, 23:59

|  
	| 

|  | Member |  | 

| 

Quote: 

| 
					Originally Posted by Von  Miért, nem egyértelmű, hogy az, hogy a görögök 2004-ben az egyenes kieséses szakaszban mindenkit 1-0-ra vernek, az maga a megtestesült antifoci, de az, hogy a spanyolok 2010-ben az egyenes kieséses szakaszban mindenkit 1-0-ra vernek, az a totális futball diadala?   |  Konkrétan arra gondoltam, hogy amikor a Barca idén és tavalyelőtt kiesett a BL-ből, a sok (divat)barcás telespammelte az összes létező fórumot, hogy győzött az antifoci. Pedig az ellenfél támadásainak hatástalanítása és a saját helyzetek nagy százalékban történő gólra váltása szerintem sokkal kevésbé "antifocis", mint gurigázni 2x90 percen át, és akkor is ezt erőltetni, ha nem vezet eredményre.
				__________________קפוד!
 |  

| The Following 2 Users Say Thank You to szamóka For This Useful Post: |  |  |  

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) |  
		|  |  
    | 
	|  Posting Rules |  
	|