|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-20-2011, 20:59
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
hanem?........
|
Rendszertelenül frissül, amíg a Hódítóban félkész elemek vannak, amiket a többi nyelvre nem akarok átvinni.
|

07-02-2015, 15:59
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 4%
Longevity: 99%
|
|
1 hete írtam a magyar supportra a német játék ügyében, mikorra várható, hogy kapok választ? Valami miatt nem tudom újraindítani az országomat 5-ös szinten, 38 restartnyi lehetőséggel...
Köszönöm!
|

07-02-2015, 16:32
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
1 hete írtam a magyar supportra a német játék ügyében, mikorra várható, hogy kapok választ? Valami miatt nem tudom újraindítani az országomat 5-ös szinten, 38 restartnyi lehetőséggel...
Köszönöm!
|
A német játékhoz, annak lezárta miatt, hivatalosan 2009. június 5. óta nem nyújtunk segítséget.
Nem beszélem a nyelvet, úgyhogy nem tudom mi van odaírva, ígyhát nem tudok segíteni.  Te érted a hibaüzenetet, abból ki lehet következtetni, hogy mi a probléma, és ennek megfelelően tudsz cselekedni.
Ui: a Hódító ügyfélszolgálatán nem látok Tőled egyetlen nyitott ügyet sem. Melyik országból írtál? Ugye új ügyet nyitottál, nem pedig egy régihez írtál hozzá, ami nem is ezzel kapcsolatos?
|

07-02-2015, 16:56
|
Administrator
|
|
|
|
Írd meg azért, hogy melyik Legendaros országról van szó, hátha valami nagyon triviális dolog, és valamikor ránézek a napokban. De ha nem ennyire evidens, akkor a szövegek fordításával már nem fogok bíbelődni.
|

07-02-2015, 17:08
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A német játékhoz, annak lezárta miatt, hivatalosan 2009. június 5. óta nem nyújtunk segítséget.
Nem beszélem a nyelvet, úgyhogy nem tudom mi van odaírva, ígyhát nem tudok segíteni.  Te érted a hibaüzenetet, abból ki lehet következtetni, hogy mi a probléma, és ennek megfelelően tudsz cselekedni.
Ui: a Hódító ügyfélszolgálatán nem látok Tőled egyetlen nyitott ügyet sem. Melyik országból írtál? Ugye új ügyet nyitottál, nem pedig egy régihez írtál hozzá, ami nem is ezzel kapcsolatos?
|
E-mailt írtam a saját címemről, amelyre az összes országom regélve van a support@hodito.hu-ra. Nincs hibaüzenet, beírom a jelszót és az e-mail címemet, majd katt, hogy újra, de nem történik semmi, viszont egy olyan 2-3 mm-es piros csíkot látok a "Beállítások---Gemischtes" oldalon megjelenni a fül alatt.
Az országom az 55-ös.
|

07-02-2015, 17:34
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
E-mailt írtam a saját címemről, amelyre az összes országom regélve van a support@hodito.hu-ra.
|
A Hódítónak nincs e-mailes ügyfélszolgálata. Reményeim szerint írva sincs sehol ilyesmi, hogy lenne. Hódítón belülről tudsz az ügyfélszolgálatnak írni. Kérlek, hogy ott írd ezt meg, és jövő hét elején ránézek.
Köszi.
|

07-02-2015, 18:47
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A Hódítónak nincs e-mailes ügyfélszolgálata. Reményeim szerint írva sincs sehol ilyesmi, hogy lenne. Hódítón belülről tudsz az ügyfélszolgálatnak írni. Kérlek, hogy ott írd ezt meg, és jövő hét elején ránézek.
Köszi.
|
Akkor az az e-mail cím semmire sem jó? Nem dobta vissza.
|

07-02-2015, 19:39
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Akkor az az e-mail cím semmire sem jó? Nem dobta vissza.
|
Az csak kimenő cím. Szerintem nincs is sehol írva az a cím. Ha valahol a súgóban, vagy az oldalon összefutsz vele, akkor szólj, mert nem kellene kint lennie. A címlapon le van írva, hogy pontosan mi a menete annak, ha elakadsz valamivel.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Posting Rules
|